REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
254 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır.Meydanlarda atıp tutarken garıbanların oyunu almak ıcın ahkam kesenler kamu kurum ve kuruluslarına hıc bır partılımın yakınına peskes cekmeyecem dıyenler.Secıldıkten sonra yedı sulalesını dolduranlar bununla yetınmeyıp corabınaa bıle reklam olsun dıye ısım vede makam yazdıranlar sankı onlara bakı bu makamlar,benzıne yuzde bılmem kac ındırıp pespese kıtleyenler(ınternetten arastırıla bılır oranlar karsılastırılabılır)BU VATAN ICIN ŞEHİT OLANLARA VEDE ONLARIN KATILINE sayın,şehit olanlar ıcın kellesı alınmıstır dıyen dusunmeden konusan bır kımse turkmılletının en yuce makamında oturamazn bu benım fıkrım.Herkesın fıkrınede saygı duyarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla insan bu yorum farklılıklarını görünce ne diyeceğini şaşırıyor. Ama şu bi gerçekki bizim kuşakta bu güne kadar ne bu kadar uzun süreli bir iktidar nede ekonomik istikrar görildü. Ancak, şunu unutmayalım ki; askari ücret ve adil bölüşüm sadece bu günkü hükümetin vebali değil, bunu hepimiz biliyoruz... yasal ve bürokratik engeller de işin cabası... İstikrar için c.b. 'de mutabakat arayışları devam edecektir. Benim kanaatim, ekonomik patronların görüşleri doğrultusunda istikrar için bir çözüm alternatifi oluşturulacaktır. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen iç ve dış mihraklar daima olacaktır. Bence, T. erdoğan kendisi ülkenin geleceğini düşünerek aday olmayacaktır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır kesinlikle olmasını istemiyorum cumhurbaşkanını halk seçsin sonucu görelim acaba kaç oy alır yeter artık yaptıkları arkadaşımın bi tanesi başbakan olarak iyi işler yaptığını yazmış neymiş onlar anlatsın bakalım terör örgütü başına sayın deyipte benim şehit kardeşlerime kelle demekmi yoksa veya ab uyum yasalarına tümüyle evet deyipte kuzey ıraktaki çulsuzlara boyun eğmekmi:?
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart erdogan cumhur baskani kesinlikle olmali

kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali

sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
    oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar

altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim

erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vagca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali

sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
    oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar

altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim

erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak
    arkadas platformu neden sagcilik solculuk veya particilige cekiyorsun burada milli bir davadan bahsediliyor sen tayyibin cumhurbaskanligini icine sindir bebek katiline sayin diyen insanin sehitlerimize kelle diyen bir insanin cumhurbaskanligini turkum diyen hic kimse icine sindiremez ve lutfen burada solculuk-sagcilik ve ya particilik yapmayalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmamalı çünki sözü ile özü bir değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buradan videosunu izleyin tavsiye ederim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence RECEP TAYİP ERDOĞAN cumhur başkanlığını hak etmiş bir insan
    gelin arkadaşlar eskiden biraz hatırlayın 4 nisanı ne zaman unutunuz
    adamın borcu var dıda 2 ye katlandı hani.....
    bu milleti anlamıyorum ..yüce ALLAH a inanırız derler bi liderin inancı yüksek diye irticai faliyetlerden korkarlar asıl korkulacak inanç zayıflığı bulunan
    insanlardır ha bu arada ben parti falan tutmuyorum ,,bir zamanlar sol partilere oy verdim hep fos çıktı artık vermiyorum şu aralar genel olarak sıkıntılarımız var ama bunu kimse unutmasın 70 milyonun 20 milyonu hiç bişe yapmadan resmen milletin kanını emiyor bunlarada dur demek için bilinçli liderler seçmek gerekir...teşekürler ...benim görüşüm medeniyet diyenler her görüşe saygılıdır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abdullah ocalana sayın dediyi zaman izleyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri