Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 17/26 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

unutmayalimki turkiyeyi ne hallere getirdiler eski hukumetler.
    bu iktidara basa geldiginde batmis bir ekonomi, batmis bir devlet teslim elde ettiler.
    gecmisde kimler vatan ve millet icin calisti? soyleyin bana,nankor olmayalim lutfen.
    bu insanlarin tek sucu musluman ve durust olmak.
    buda inancsiz olan kisima ters geliyor.
    AKP basa geleli her sey rayina oturmaya basladi, is dunyasinda herkes memnun.
    gecmisimizi unutmayalim yoksa aksi takdirde her seyimizi kaybetmis oluruz.
    osmanli neden yuz yillarca ayakka kalabildi? ve neden yikildi?
    osmanli ne zaman dine sarildi ve sahip cikti o zaman gucunu gosterdi
    ama ne zaman inanc zayifladi ve nefsine kapildi, imparatorluk elden gitti.
    Canakkalede yuz binlerce sehit verdik, allah adina savasan muslumanlar oradaydi, ve canlarini bu millet icin verdiler.
    bu gun halimize vakalim, dun savastan saklanip bugunde bu ulkeye sahip cikiyorlar , neredeydiniz, ama bunuda unutmayalimki Ataturkun, cumhurriyetin arkasina saklanipta siyaset yapmayalim.
    Ataturk bugun kabrinden kalkip gelse ve su halinizi gorse, acimadan cok kisi yok eder.
    magalesef cok nankor bir toplumuz, ne zaman az bi karnimiz doysa, gecmisi cabuk unuturuz.
    insanlarimiz (bizler) duzelmedikce her zaman huzurzus icinde yasamayi hak ediyoruz.
    bana gore Tayyip bey basbakan kalmali (cunku bizlerin ona ve arkadaslarina cok ihtiyacimiz var), ve sayin Arinc da cumhur baskani olmali.
    hakkinizi hellal edin birilerini uzmussem.
    saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek kendi fikirlerini mesajına yazsın.

hakaret derecesinde yazılan mesajlar silinecektir...
    Görmeyenler için tekrar alıntı yaptım.İlk mesaja 3 puto ile altınıda cizerek bir yazı ekledik ama melesef üzülerek söylüyorum mesajlar artık farklı yerlere girmeye başladı.Kimsenin mesajını silmek veya editlemek istemiyoruz.

Şeriatı laikliği bir tarafa bırakın yapılan icraatların iyisi veya kötüsü ile değerlendirmeye bakın.Bu ülkede dine sahip çıkacak bir Diyanet İşleri Kurumu laikliğe sahip cıkacak Anayasa ve Kolluk Kuvvetlerimiz vardır.Her iki kurumda gerektiğinde gerekeni yapar ve söylerler.

Lütfen son kez uyarmak istiyorum artık tartışma yaratacak cümleler kurmaktan kacınalım.

Kolay Gelsin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmasın muhtar dahi olmasınn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bakın bir gerçek var,akpiktidara geldikten sonra ne yaptı etti kılıfına uydurdu siyasi yasaklı olan tayyip erdoğan'ı başbakan yapıverdi.Şuanki durumu farkedemeyen yoktur.Türkiye akp iktidarı öncesinde 2 kere ciddi kriz gördü hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti.Esnaf ve çalışanlar zor durumda,hergeçen gün dahada zorlanıyor.Türkiye yavaş yavaş satılıyor,AKP'li içinde ise her geçen gün zenginleşme ve büyüme var.İş bu durumda iken böyle oluyorsa birde Cumhurbaşkanlığınıda eline alırlarsa artık engel diye birşey kalmayacak.İstedikleri gibi kanun çıkartıp istediklerini yapacaklar.Devlet elden gidiyor.Duyarlı olalım akıllı kararlar verelim.Sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu adamlar ne yapsa iyi ALLAH aşkınaadam arkadaşların dediği gibi sayın kelle veya oğlu fatihin yaptıkları veya hoca efendilerinin dediği gibi kanlı mı olaçak kansız mı misalleri yargıya yapılanlar askerle uğraşmalar ünüversitelerle çatışmaları köylüye ananı getirler son olarak kanal türkte anlatılanlar azerbeycan da yaşananlar seçimler yaklaştıkça ortaya çıkaçak nice gerçekler birde iyi yaptıkları övenlere soruyorum yaptıklarını birer birer sılasınlar kaç şey yazabileçekler hep söylüyorum yine hocalarının dediğini tekrarlamadan geçemiyeçeğim bizim ona giydidiğimiz gömlek bu gömlek değil bencede ya gömlek ya içindeki farklı hele hele birde siyaseten böyle yapıyor denmesi ne kadar kötü çünkü zamanında onlar başka siyasileri nasıl andıklarını yazmaya utanıyorum bu yüzde HAYIR diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dinlemeyen arkadaşlar dinlesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayir.......?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmasın

Sayfa 17/26 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri