REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 18/26 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden olmasın ki demokrasi ile seçilmedimi yanıt.. evet
    cumhur olmanın şartı ne ....
    ya bu ülke neden seçimle deyil de dayatmayla yönetiliyor
    ordumu seçsin yani cumhur başkanını
    yada deniz bey efendimi (kendi partisi tam demokratik ya ...)
    ya kim nasıl seçili yodu bu cumhur başkanınıda tayyip beye gelince deyişiyo bu işler...
    arkadaşlar benim fikrim bu
    valla inanamıyorum ya
    açlık sınırlarından bahsediyoz ülkemizin işsizliğinden bahsediyoz
    ana muhalefetin tek derdi cumhur olsun mu olmasınmı
    kendi ne teklif edilse partiside istemiyo zaten!!!!!
    neyse bence demokrasinin gerekleri neyse o yerine getirilsin
    madem demokrasi ile yönetiliyoz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesutokay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok meraklısın ab üyeliğine bakıyorum, sıkışınca yok avrupalı olamadık yok insan hakları böyle şeylerin arkasına sığınarak kendinizi kandırmayın onlar değilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden şerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onları savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsın. Tam Bağımsız Türkiye

evet kardeşim... ben avrupa birliğini can-ı gönülden istiyorum. bizim değerlerimize hakaret edenler ise kendi ettiğinden utansın ,onlar beni bağlamaz..

ama olayın esas yüzü var.. ben 42 yaşındayım .benim dedem ve onun dönemi yokluk yoksulluk içinde geçti ..babamın dönemi Türkiyesi de yoklu içinde yoksulluk içinde geçti ..benim çocukluk-gençlik dönemimin Türkiyesi de , kemerlerinizi sıkın yakında tünelin ucu görünecek .. masalları ile ziyan oldu gitti.

artık çocuklarımın neslinin de bu masallarla ziyan olmasını istemediğim için avrupa birliği üyeliğini istiyorum..

içeriğinde zerre kadar insan hakları -demokrasi - insana saygı ve ekonomik fırsat eşitliği olmayan bu hayat tarzında yaşamaktan bıktı bu millet.

başka bir nokta.. arkadaş.. biz burada ,kimseye hakaret etmeden fikirlerimizi yazıyoruz. böyle sloganlarla birşey elde etmenin anlamı yok.

bu ülke bu tip slogan savaşları ile başlayan çatışmalarla 1980 öncesinde kardeş kavgasına binlerce kurban verdi. lütfen dikkat.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim senin yazdıklarınla işim olmaz ben sadece burdaki ortamı germemeye ve aranızda tartışmanızı engellemeye çalışır ben bu konuda tercihimi yapıp mesajımı yazdım. ondan sonra benim burda bu konuya bir yorumu olmuşmu bak. ben burda kuralları uygularım düzeni sağlamaya çalışırım.
    ilgine teşekkürler iyi çalışmalar sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı starke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kardeşim... ben avrupa birliğini can-ı gönülden istiyorum. bizim değerlerimize hakaret edenler ise kendi ettiğinden utansın ,onlar beni bağlamaz..

ama olayın esas yüzü var.. ben 42 yaşındayım .benim dedem ve onun dönemi yokluk yoksulluk içinde geçti ..babamın dönemi Türkiyesi de yoklu içinde yoksulluk içinde geçti ..benim çocukluk-gençlik dönemimin Türkiyesi de , kemerlerinizi sıkın yakında tünelin ucu görünecek .. masalları ile ziyan oldu gitti.

artık çocuklarımın neslinin de bu masallarla ziyan olmasını istemediğim için avrupa birliği üyeliğini istiyorum..

içeriğinde zerre kadar insan hakları -demokrasi - insana saygı ve ekonomik fırsat eşitliği olmayan bu hayat tarzında yaşamaktan bıktı bu millet.

başka bir nokta.. arkadaş.. biz burada ,kimseye hakaret etmeden fikirlerimizi yazıyoruz. böyle sloganlarla birşey elde etmenin anlamı yok.

bu ülke bu tip slogan savaşları ile başlayan çatışmalarla 1980 öncesinde kardeş kavgasına binlerce kurban verdi. lütfen dikkat.
    yaş olarak benden büyüksün, ama bazı şeylerin halen farkına varamamışsınız yurt dışında çalışanların en büyük farkı hakkı sosyal hakkı başka bir şey yok Almanyada marktan euro ya geçince dengeler bozuldu, şu anda orada tipik köle sistemi çalışıyor, senin izlediğin o diziler gibi değil magazin programlarındaki avrupa hayatı, 55'den sonraki masalları hepiniz inandınız halen de savunuyorsunuz 80 öncesinde senin hepinizin çocukları için mücadele edildi kimsenin kölesi olmasın kimsenin kuklası olmasın ama senin başka masallarla uyutulduğun için hepsi boşa gitti o zamanda bu zaman görüldü, heryerde taşeron çalıştırıyor istediğini işe alıyor istemediğinide istediği zaman şutluyor bu taşeronluğuda İstanbula getiren Sayın Başbakanın kendisidir benim karşı çıkmam budur artık gerisini siz anlayın herkeze saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gönlüm olmasından yana ama olmamalı:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesutokay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaş olarak benden büyüksün, ama bazı şeylerin halen farkına varamamışsınız yurt dışında çalışanların en büyük farkı hakkı sosyal hakkı başka bir şey yok Almanyada marktan euro ya geçince dengeler bozuldu, şu anda orada tipik köle sistemi çalışıyor, senin izlediğin o diziler gibi değil magazin programlarındaki avrupa hayatı, 55'den sonraki masalları hepiniz inandınız halen de savunuyorsunuz 80 öncesinde senin hepinizin çocukları için mücadele edildi kimsenin kölesi olmasın kimsenin kuklası olmasın ama senin başka masallarla uyutulduğun için hepsi boşa gitti o zamanda bu zaman görüldü, heryerde taşeron çalıştırıyor istediğini işe alıyor istemediğinide istediği zaman şutluyor bu taşeronluğuda İstanbula getiren Sayın Başbakanın kendisidir benim karşı çıkmam budur artık gerisini siz anlayın herkeze saygılar
    kardeş .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiğimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yıllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.

12 eylül öncesi döneminin canlı şahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiğini ,hangi tertipler içinde olduğunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadım. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduğu için " gencecik yaşında toprağa giren farklı görüşten binlerce vatan evladı oldu.

sizin bu derece atılgan olmanızı anlıyorum . ama gerçekler böyle değil maalesef...

lütfen " sayın başbakan cumhurbaşkanı olmamalı " derken de dürüst olalım. cumhurbaşkanı olmamalı.. diyenlerin tamamı zaten 2002 genel seçimlerinde sayın başbakana ve partisine oy vermemişti. bunu anlayabiliriz.

anlaşılmayan ise , 28 şubat darbesinden sonra gazete patronlarının villalarında kurulup , Türk milletine 2001 yılında tarihinin en ağır ekonomik krizini - yolsuzluğunu-hırsızlığını yaşatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiği " yüce divanda 34 yıl hapis cezası istemiyle yargılananların yandaşlarının sıkılmadan yüzsüzce -hiç birşey olmamış gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhur başkanı olmalımı olmamalımı neye göre olmalı veya neye göre olmamalı önce bunu çözelim öncelikle ikdidardaki bir partinin başkanı olarak pek tabiki hakkı ancak ülkenin menfaati ve istikrar açısından bir dönem daha onun başbakanlıgına ihtiyaç var belki bazı arkadaşlar kıza bilir ancak 5 yıl öncesini unutmayalım biz geçmişteki sıkıntılı günleri çabuk unutan bir toplumuz affetmeyi severiz geçmişteki hatayapanların hatasını bu döneme lütfen yüklemeyelim bu adaletsizlik olur şuan herşey güllük gülistanlık değil ancak hiçmi hırsızın suçu yoktu hakim bey onun için eleştirilerde biraz daha ........

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart devlatin malı deniz mi

dostum benim bölgem de tariş özelleşti işçilerin 3 te 2 sini çıkardı işler daha hızlı ve daha ucuz yürüyor italyan birşirket busene çok büyük bir tesis açacak devlet daireleri yan gelip yatma yeri olmuş bu ülke insanların aç gözlülüğü ile bu halde adam bu ekonomide işe girene kadar boğaz tokluğuna razı girdiğinin senesi zam diye yırtınıyo işe giriş 800 milyon askeri ücret malum beyimiz boğaz tok luğuna razıyken 800 milyonu siliveriyo, teşerona geçmeye geç kaldık be kardeş özel şirkete ver bi yol yapımı koy 2 sene de teslim bak işine devletimiz hantallıktan kurtulsun. çiftçi olupta para kazana bilen yok ama birazda öz eleştiri yıllarca birçok kredi verilmiş aflar ama kimse yeniliğe gitmemiş kimi ay 30maaş hop cepte
    kimi malım para etti demiş herkez işinin yürüdüğüne kazndığına bakmış
    yeminle geçensene sattığım üzüm parası borçların yarısına yeetmedi ben ce tc de taşeronluk olmak üzere birçok uygulamaya geç bile kalında
    dünyada bişeyin başına geçipte kendi çevresini düşünmeyecek insan inşallah hala vardır ama ya tc de yok yada bişeyin sorumlusu deyil.
    kimse yanlış anlamasın ama bence tc deki herkez öz eleştiride yapacak
    dünyada hiç bi kanunyanlış olsun diye çıkmaz iş onu uygulamak ta
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmamalı.bu vatanı kurtarıp ezan sesinin sürmesini sağlayanların kemikleri sızlamasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence olmamalı.başbakanlığı bile doğru düzgün becerememiş birinin ülkenin başı olarak bu ülkeyi ne denli iyi yansıtacağı konusunda şüphelerim var.ha yarın çıkıp herhangi bir belediyenin başkan adayı olsa hiç düşünmeden oyumu ona veririrm.çünkü harika bir belediyeci.ancak kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamıyor.
    bu senin hüsnü kuruntun. diğer başbakan bozuntularını da gördük milletin anasını ağlattılar. allah tayyibi başımızdan eksik et mesin.

Sayfa 18/26 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri