REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 19/26 İlkİlk ... 91011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmasın diyorum olursa kimse onun yerini tutamaz başbakan onemlidir ve başbakanlık ta ondan başka hiç kimse yurutemez diyorum bence baş bakan kalsın ki turkiyeyin borcunu kapatsın başkalarına devr etmesin benim fikrim baş bakan olsun diyorum cumhurbaşkanı olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı besterkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle olmamalı.bu vatanı kurtarıp ezan sesinin sürmesini sağlayanların kemikleri sızlamasın.

peki ..sayın başbakan o kelimeleri sarfetmeseydi , cumhurbaşkanı olmalı mıydı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede olmamalı rahmetlik özal cuhurbaşkanı olunca anap bitti şimdi sıra AKP de eğer cumhurbaşkanı olursa akp de biter diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baygin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu senin hüsnü kuruntun. diğer başbakan bozuntularını da gördük milletin anasını ağlattılar. allah tayyibi başımızdan eksik et mesin.
    bey kardeşim çok seviyorsan senin sorunun.git seçimlerde bi daha onun partisine oy ver.banane......ben sadece fikrimi söyledim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

ASLA ve asla böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakkında onlarca dosya olan biri nasılolurda o makama gelir önce herşey ellerindeyken dokunulmazlıgı kaldırıp aklansın sonra yoksa kaos yaşanır ülkede bu memlekete yazıktır herkes iyi düşünmeli bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyi ona yakışır bügüne kadar neden böyle anketler çıkmadı demekki bu ülkede kimse iyi şeyleri hazmedemiyor şürekli vurgun lazımmış erdoğan istemiyor diye istenmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhurbaşkanlıgı gibi bir makama talip olacak kişinin üzerinde hiç şaibe olmaması lazımdır ayrıca tüccar olmaması gerekir hem cumhurbaşkanlığı hem ticaret pek ahlaki omaz kanaatindeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberlerde izlediğimde şöyle diyordu :başka birisi AKP den cumhurbaşkanı olacak 3 yıl görev yaptıktan sonra istifa edecek sonra TAYYİP cumhurbaşkanı olacak ve onun yerine de ABDULLAH GÜL geçecek başbakan olarak böylece AKP 10 yıl süre ile cumhurbaşkanlığını elinde tutacak bence bu formülü uygulayacak AKP VE DE GAYET MANTIKLI BİR FORMÜL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atatürk fikir ve düşüncesine uygun bir cumhurbaşkanı adayı bulunmaladır. Dünyanın bu günlerine bakarak buna çok ihtiyacımız olduğu görülüyor

Sayfa 19/26 İlkİlk ... 91011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri