REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 20/26 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı starke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki ..sayın başbakan o kelimeleri sarfetmeseydi , cumhurbaşkanı olmalı mıydı ?
    hayır,gene de olmamalı.gerçekten değiştiğine inanamıyorum."amacıma uaşmak için papaz cübbesi bile giyerim" söyleminde bulunan kişiye nasıl inanayım.
    cumhurbaşkanı olacak kişi toplumun her kesimi tarafından benimsenebilmeli ve kabul görmeli diye düşünüyorum.yani belirlenecek aday üzerinde bir uzlaşı sağlanmalı.
    aslında halk seçebilse daha da güzel olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmasın diyorum olursa kimse onun yerini tutamaz başbakan onemlidir ve başbakanlık ta ondan başka hiç kimse yurutemez diyorum bence baş bakan kalsın ki turkiyeyin borcunu kapatsın başkalarına devr etmesin benim fikrim baş bakan olsun diyorum cumhurbaşkanı olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede olmamalı rahmetlik özal cuhurbaşkanı olunca anap bitti şimdi sıra AKP de eğer cumhurbaşkanı olursa akp de biter diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyi ona yakışır bügüne kadar neden böyle anketler çıkmadı demekki bu ülkede kimse iyi şeyleri hazmedemiyor şürekli vurgun lazımmış erdoğan istemiyor diye istenmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumhurbaşkanlıgı gibi bir makama talip olacak kişinin üzerinde hiç şaibe olmaması lazımdır ayrıca tüccar olmaması gerekir hem cumhurbaşkanlığı hem ticaret pek ahlaki omaz kanaatindeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberlerde izlediğimde şöyle diyordu :başka birisi AKP den cumhurbaşkanı olacak 3 yıl görev yaptıktan sonra istifa edecek sonra TAYYİP cumhurbaşkanı olacak ve onun yerine de ABDULLAH GÜL geçecek başbakan olarak böylece AKP 10 yıl süre ile cumhurbaşkanlığını elinde tutacak bence bu formülü uygulayacak AKP VE DE GAYET MANTIKLI BİR FORMÜL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atatürk fikir ve düşüncesine uygun bir cumhurbaşkanı adayı bulunmaladır. Dünyanın bu günlerine bakarak buna çok ihtiyacımız olduğu görülüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yavru Vatan Kıbrısı gözden çıkarmış 8.1 milyar Dolara Kuzey Iraktaki Türkmenleri ve dolayısıyla Türkiyenin geleceğini satmış, Memlekette satılmadık nokta bırakmamış, Dış politikada çuvallamış, Sevr anlaşmasını adım adım imzalayarak aziz şehitlerimizin ruhlarını sızlatmış, Talabani ve Barzaniyi Kanka ilan etmiş, memlekette ayrımcılık ve kadrolaşmanın kitabını yazmış, vatana bir çivi çakmadığı halde tüm reklamcılardan daha iyi reklam yaparak reklam oscarını kazanmaya aday birinin Cumhurbaşkanı olmasını herhalde en çok Barzani,Talabani, Bölücü başı Apo ve tarih boyunca türlü hilelerle vatanımızı parçalamak isteyen haçlı zihniyetinden başka kim isteyebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood Bunları ben bile biliyorum:Uyanın aziz Türk halkı...

Ben 13 yaşında bir kız öğrenciyim.Ama buna rağmen yaşıtlarımın bilmediğini ben bilirim.Şu an ülkemiz paramparça ırklara bölünmüş bir durumda.Yok efendim kürdüymüş,yok lazıymış falan filan...Aslında bunları sadece bazı devlet satıcıları değil devleti bölmek isteyen dış kuvvetler yapıyor.Bu olayada bazı bölücüler yardım ediyo.Ve ben 18 yaşıma gelince inanın bütün bu adaletsizliği ortadan kaldırtmak için elimden geleni yapacam.Tabi Türkiye Cumhuriyetiortada kalırsa.(ben bu yazıyı babamın adresinden yazıyom kimse beni yalancı zannetmesin ve kınamasın gerçeklerden kaçamayız...) devleti çökertmek istiyenlerden önce davralım ey aziz Türk halkı...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakirvet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben 13 yaşında bir kız öğrenciyim.Ama buna rağmen yaşıtlarımın bilmediğini ben bilirim.Şu an ülkemiz paramparça ırklara bölünmüş bir durumda.Yok efendim kürdüymüş,yok lazıymış falan filan...Aslında bunları sadece bazı devlet satıcıları değil devleti bölmek isteyen dış kuvvetler yapıyor.Bu olayada bazı bölücüler yardım ediyo.Ve ben 18 yaşıma gelince inanın bütün bu adaletsizliği ortadan kaldırtmak için elimden geleni yapacam.Tabi Türkiye Cumhuriyetiortada kalırsa.(ben bu yazıyı babamın adresinden yazıyom kimse beni yalancı zannetmesin ve kınamasın gerçeklerden kaçamayız...) devleti çökertmek istiyenlerden önce davralım ey aziz Türk halkı...
    Bende ona bakıyordum...o yaşınıza rağmen olgun bir insan gibi yazıyorsunuz...inanmak biraz güçleşiyor açıkcası...neyse zaten önemli olan yaş değildir...insanın kafa yapısı ve kendisini yetiştirmesidir önemli olan...sevgilerimle...

Sayfa 20/26 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri