Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 21/26 İlkİlk ... 11121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kararsızım fakat Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum bir dönem daha Başbakanlığına ihtiyacımız var diye düşünüyorum.Geçmiş günleride unutmamak lazım örneğin banka faiz oranları,ssk önceki dönemlerde ssk ya gittiğimizde 3 kişi gidiyorduk bir ilaç hesaplatma ve ödeme kuyruğu ile ilaç alma diye 2 kuyruk vardı şimdi dışarıdan alınabiliyor.Bazı kişiler ssk nın birleşiminden memnun olmayabilir ama çoğu kişide memnundur.Herkes istediği hastaneye gidebiliyor.Bir zamanlar elektrik otomatiğe bağlanmıştı her 2 ayda bir fatura zamlı gelirdi sanki o zamanlar memur ve işçi maaşları ile asgari ücret çokmu iyiydi.Eğer Cumhurbaşkanı olursa şahsen Abdullah GÜL ü Başbakan olarak görmek isterim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence cumhurbaşkanı olmalı cünkü cumhur demek halk demektir şimdiye kadar cumhur başkanları cankayadan dışarı cıkıp halkın arasına girmedi bizler tayyip beyle başbakanların nasıl halkla ic ice ve yanyana olmasını gerektiğini öğrendik inşallah tayyip bey bu seferde cumhurun da halkla kucaklaşmasını sağlar ve tayyip hem kendini hemde ülkeyi dünyaya kabulendirdi ama bu ülkede bazıları bunu görmek istemiyor varsın görmesinler güneş balcıkla sıvanmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gundemdeki konu siyaset birazda Tabi dozu kaçmadan.Biliyorsunuz su anda sayın tayyip erdoganın tum siyasi arenada ve kamuoyunda cumhurbaskanı adayı olup olmayacagı konusuluyor.

Şimdi tum supersatforum topluluguna soruyoruz.

Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı?Anketimiz bu mesajın ustunde yer alaktadır.Lütfen oylarınızı bekliyoruz.

Anketimiz 7 gun surecektir.

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek kendi fikirlerini mesajına yazsın.

hakaret derecesinde yazılan mesajlar silinecektir...
    hAyIr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar bencede olmamalı !!!

nedeni ise memlekette satılmayan çok az kaldı her taraf peşkeş yapılmış durumda şöyle bir uzanalım akdeniz ve ege bölgelerine yabancılar resmen mahalle kurmuşlar aralarında bir türk yok yani o kadar parselleme varki görmeniz gerekiyor yada soruşturun ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

ayrıca argo konuşan uslup sizce uygunmu ben kesinlikle karşıyım şu ülkeme acıyorum ve çok üzülüyorum nereye giderseniz gidin bizim ülke kadar güzel özgür çok az yer vardır dışardan iyi görünüyor ab ülkeleri ama öyle değil
    bu eleştirileri yaparken karşı değilim fakat zamanı şimdi olmadığını düşünüyorum cumhurbaşkanlığı çok saygın bir makam lütfen burayada daha uyumlu kavgasız her kesimi kucaklacayacak saygılı birinin olması huzursuzluğunda önüne geçilmiş olur ve kaos da olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır cumhur başkanı olmamalı nedenini herkes biliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atacan35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır cumhur başkanı olmamalı nedenini herkes biliyor
    Tayyibin Başbakanlığını beğenmiyorum. 5 yıl boyunca ülkeyi kötü yönetti. Fakat cumhurbaşkanı olmaması için herkesin bilipte benim bilmediğim sebep nee?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrusunu konuşmak gerekirse şu anda bütçe iyi durumda ama milleti sıktı bu ne yaptı kasayı doldurdu gelen ne ypacak kasayı boşaltacak sağa sola savuracak haliyle bu savurganlık bir kaç sene milletede yansıyacak gelene iş vercek gidene para verecek milletçe savurganlığı severizya

bence bununla 5 sene daha yola devam diyorum daha bunu çözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır hatta siyasetten bile uzaklaştırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmamalı.....olmamalııı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabii ki olmalı. kim olacak yani .
    muhalefet bile yapmayı beceremeyen insanlar mı olacak.
    kriz falan da olmayacak. ak parti bir dahaki seçimde de tek başına iktidar olacak.
    bu ülkeyi şu anda hakedenler yönetiyor. ve ben de hakettiklerine inananlardanım... :45:

Sayfa 21/26 İlkİlk ... 11121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri