bence olmamalı olursa hata yapar
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Kararsız
bence olmamalı olursa hata yapar
bence olmamalı.belediye başkanlıgı ve başbakanlığı bile doğru düzgün becerememiş birinin ülkenin başı olarak cumhuriyeti temsil edemeyeceğine şüphelerim var.kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamıyor.
vatandaşını tersleyen
çocuklara şeker dağıtma ile bu iş
olmaz o kola turka satsın.
arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyoruz herşey açık açık ortada arkadaşın belirtiği gibi cumhur başkanı olursa sadece akpartinin cumhur başkanı olur şunuda bahsetmeden geçemiyeceğim ben MUSTAFAKEMAL ATATÜRKÜN kurduğu TC vatandaşıyım ve kesinlikle cumhur başkanı olmasını istemiyorum aslında açıkca yazmak istemiyorum bazılarının zoruna gidebilr herkesin görüşüne saygım var
bence olmamalı..
kesinlikle hayır
Hayir Olmamali Daha Erken En İyİ Aday Abdullah GÜl
ak partiden biri olursa haaa erdoğan olmuşş ha başkası
sonuçta hepsi değiştik bizz demedimi
erdoğanda neçmettin erbakanın yolundan gidiyor daha anlamadınızmıyaaa
ooooooo kardeş sen baya geri kalmışşsınyaaa
çifçiye lan diye şehide kelle diyen
apoya sayın diyen 1 partinin hiç 1 "elananından"
hayır gelmezzzznono:
badprv:
nono:
![]()
vatanı milyeti avrupaya peşkeş çekiyorlar bide ne hatlerine cumurbaşkanı olmak
atatürkün mekanı bukadar uçuzzmuu ya.
allah vatanımızı ve milletimizi böyle kan emicilerden korusun
iiide türk silahlı kuvvetleri var
onlarda olmasa vayy halimizeee.
zamanında atalarımız savaşışmış almışş orada kan var kardeşşş 1 sürü insanın kanıvar 5 kuruşa peşkeşş çekilemezz yapancı alacana türk oğlu türk olsın 5 kuruş azzzz versin parayı ne olurkii hiç1 şey olmazzz
ama 1 taraflara yalakalık olacakyaaa
anlamadılar hala avrupa kabuledrmi diye düşünüyorlar bu vatan onları kabul edermi hiç soruyorlarmı acaba.......................
zaten darbeler bu memleketin yıllarını alıp götürmedi mi arkadaşım ??siyasete asker değil siyasiler müdahale etmelidir ya da halk askerin görevi vatanı düşmana karşı korumak ve savunmaktır
Kesinlikle Cumhurbaşkanı olmamalı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri