REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
254 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nimican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çünkü türkiyeye hiç fayda saglamadı basit örnek eskiden elektirik faturası
    iki ayda 20 30 tl şimdi ayada 40 50 tl sayacak çok var neyse görecez bakalım
    bence olmalı arkadaşa gelince daha önce hiç elektrik parası ödememiş herhalde500 ytl maaşlada aynı fatura ödeniyordu 800 ytl maaşlada aynı fatura ödeniyor neçabuk unuttunuz günde 2,3 sefer benzine zam geldiği günleri akşama aldığınız bir şeyi sabah daha pahalıya aldığınız o günleri zamsız geçmeyen günü suyu akmayan çeşmeleri vs.saymakla bitmez bu milletin başına ne geldiyse bu unutkanlıktan geldi zaten takım tutar gibi parti tutulmaz beceremiyen bir dahaki seçimde halk tarafından silinmeli yoksa biz daha çooook sıkıntı çekeriz saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmamalı çünkü türkiyeyi ileriye götürsün diye başbakan seçtik şimdi cumhur başkanı olup kaçmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLMAZ İSE herkes için hayırlı ve iyi olur...(%100 hakkı oldugu halde meclisteki aritmatige göre)....................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

hayır .. no ..nein

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

hayır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oscarrr_18 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KESİNLİKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GİBİ BİR BAŞBAKAN BULAMAYIZ eğer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardır .... çünkü onlar ülkenin iyyiliğini istemeyen vatandaşlardır
    evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluğuyuz..türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başnakanı(!) k.bakmayın üniversite mezunu ve atamamız olmamış bir kişi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaşım ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptıklarına bı tarafsız gözle bak ülke ne durumda? terorıste sayın dıyen zamanında tarıkat lıderının dızının dıbınde baba oğul muhabbetı yaşayan cumhurıyete ve laıklığe hakaretten ceza alan bırı kalkmıs bor hatadır başbakan olmus bırde cumhur baskanı olacak bu kadaranıda pes...şimdi sana soruyorum senmı bılıncsızsın ben mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluğuyuz..türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başnakanı(!) k.bakmayın üniversite mezunu ve atamamız olmamış bir kişi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaşım ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptıklarına bı tarafsız gözle bak ülke ne durumda? terorıste sayın dıyen zamanında tarıkat lıderının dızının dıbınde baba oğul muhabbetı yaşayan cumhurıyete ve laıklığe hakaretten ceza alan bırı kalkmıs bor hatadır başbakan olmus bırde cumhur baskanı olacak bu kadaranıda pes...şimdi sana soruyorum senmı bılıncsızsın ben mi?
    evet demiştimya biz türk milleti olarak çok unutkanız diye ne çabuk unuttuk eli kanlı katili getirip 5 yıldızlı imralıda özel doktor kontrolünde bir çoğumuzundahi yiyemediği yemeklerle beslediğimizi idam kararıını sümen altında tutanları hemen unuttuk kongerelerinde türk bayrağını yerelere atıp yuhalayan şerefsizleri,ülkenin heryerinde olay çıkaran aldatılmış ülkesini satmaya hazır sözde bu ülke gençlerini vs.say say bitmez hep unuttuk geriye unutmadığımız tek şey kaldı oda ders kitaplarında dahi olan bir şiiri okuyan kişiye verilen siyasi bir ceza(cezayı veren hakim emekli olup anap tan millet vekili adayı 0lmuştur)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oscarrr_18 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KESİNLİKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GİBİ BİR BAŞBAKAN BULAMAYIZ eğer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardır .... çünkü onlar ülkenin iyyiliğini istemeyen vatandaşlardır
    çok haklısın aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
    turkiye turklerindir
    atam izindeyiz
    ne mutlu turkum diyene

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri