ASLA ve asla böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil![]()
![]()
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Kararsız
ASLA ve asla böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil![]()
![]()
Asla olmamalı.Olmalı veya bir dönem sonra olmalı diyen kardeşlerime sorayım:Bu "cani"ye sayın diyen kişi başbakan oldu da cebinizdeki parada, refah seviyenizde bir artış oldu mu? Uluslar arası arenada değerimiz yükseldi mi? Bize kazandırdıkları neler oldu, kaybettirdikleri neler? Bazıları birilerinden, özellikle de hükümetin borozanı olan medyadan etkileniyor olabilir.Bu yüzden bizlere neler kaybettirdiklerine dikkat etmeden konuşuyor olabilirler.Lütfen sağduyu ile yaklaşın.Bu hükümetin bu millete yaptığı kötülükleri tarih kitapları yaza yaza bitiremeyecektir.Bunların bu millete devlete verdikleri zararı bundan sonra gelecekler 50 senede onaramayacaklardır. İsterseniz hafızanızı biraz tazeleyeyim: Mehmetçiğin başına çuval mı geçirilmedi, topraklarımız haraç mezat satılmadı mı (hem de hiç satılmaması gerekenlere), Kerkük Türkleri perişan edilmedi mi, yıllık geliri 3 milyar dolar olan ve adı da TÜRKtelekom olan bir kurum iki yıllık karına satılmadı mı, Tüpraş,Seydişehir aluminyum ve benzeri stratejik kuruluşlarımız yok pahasına satılmadı mı,vakıflar yasası sebebiyle vatan haini vakıflara sınırsız mal edinme hakkı tanınmadı mı,Tayyip çocuklarınızenginlerin parasıyla Amerika'da okutmadı mı, daha dün okulu bitiren oğlunu kızını en yağlı yerlerde işe başlatıp altına da bir gemi çekmedi mi,maliye bakanı oğlu için yasa yönetmelik değiştirip mısır ithalatından, pastörize yumurtadan vergiyi kaldırmadı mı,Tüpraş hisseleri yahudi iş adamına otel odalarında maliye bakanı tarafından satılmadı mı,çıkıp televizyonlara bu milletin malını mülkünü "Babalar gibi satarım." demedi mi?..............
Bütün bunları sayfalar dolusu yazmak mümkün.Ben sadece hafızalarınızı tazelemek istedim, gerisini de sizler tamamlayın tamamlayabilirseniz. Bir başbakan bir teröriste "sayın" der mi? Vatandaşına "Ananı da al git lan!" der mi?
Bu vatanı için canını vermiş şehit Mehmetçikler için "Askerlik yan gelip yatma yeri değil ! " demek nedir? Bakanları köylü için "Gözünüzü toprak doyursun." demedi mi?Kardeşim hangisini anlatayımokunulmazlığı kaldıma sözü verdiği halde kaldırmadığını mı, başörtüsü benim namus meselem dediği halde (Kahramanmaraş konuşmasında), kılını kıpırdatmadığını mı, Başdanışmanı Zapsu'nun başbakanı için elin Amerikalısına "Üstüne sifon çekmeyin." dediği halde en yakın kankisi olmaya devam ettiğini mi?Ben deha neyi anlatayım!
Paradan 6 tane sıfırı atmış da en büyük milliyetçi kendisiymiş! Peki benim mutfağımda hala neden 2003 'ten daha kötü yemekler kaynıyor? Benim cebim neden daha fazla para görmüyor?Milli gelir 2500 dolarmış da 5577 dolar olmuş! Peki benim cebimde neden 500 dolar yok.
Bu millet, "o" cumhurbaşkanı da olsa hesabını soracaktır mutlaka. Belki daha önce oy verenlerin bir kısmı ar yoluna gene oy verecekler, ama sandığa gömülme vakitleri geldi artık.Allah bu millete böyle bir iktidarsızlığı bir daha göstermesin!Allah bu millete acısın.Lütfen iki kere değil, iki bin kere düşünün: Milletimiz için hayat memat meselesi artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Bencede kesinlikle olmamalı,Ayrıca arkadaş ilk mesajında geçekten çok güzel şeyler yazmış kendisini takdir ettim..Ne yazık ki artık pek yapcak bir şey kalmadı..Meclisede yine gircekler,Cumhurbaşkanlığına istediklerini (ülke için hayırlı olanı değil) çıkartıcaklar..
![]()
kesinlikle olmamalı çünki bu ülke yönetecek başka adam yok. alternatifi olmayan bir adam beğensenizde beğenmesenizde yine başbakan o olacak bazı şeyleri görmek hemen olmuyor 5 sene içinde hortumlanan banka duydunuzmu 5 sene önce doların hali nasıldı şimdi nasıl 5 sene önce kaç kişi intahar etti devalüasyon dan bunları unutmayı unutmayınki bu yönetici kadrosundan daha iyi yönetici kadrosu gelmez bu ülkeye. Daha önce yemişler yemişler heryeri boşaltmışlar bunların geri gelmesi elbetteki hemen olmuyor.
UNUTMAYIN GÜZEL GÜNLER GELECEK
OLMALI çünki kendisine olamassın diyenlere inat olmalı..domokrat geçinip 367 milletvekili çıkarmış bir parti başkanına,başbakana hakaretler eden edepsizlere inat olmalı..kırkyıllık siyasi hayatı boyunca bu ülkeye siyasi ve okonomik hiçbir katkısı olmayan chp gibi anamuhalefet bir partinin başında olup muhalif başkan adaylarını kongerelerde dövdüren lakırtı ve gevezelikten başka bir iş yapmayıp servetine servet katan deniz baykala inat olmalı...
CİMBOMLU
biri açlık sınırıyla ve asgari ücretten bahsetmiş ona itafen
bencede olmamalı
Hayır olmamalı
erdogan gibi bir siyasetci buldunuz daha ne istiyorsunuz eski durumlarinizi ne cabuk unuttunuz yag kuyrugunda bekleyenleri imf nin altinda ezildiginizi full faizleri hic olmazsa simdi faizler azaldi bir duzen geldi ya baykal in eline gecseydi o zaman sizi gorurdum ne hale gelirdiniz bir sefer daha baskanlik yapip sonra gelebilir insallah tek basina gelir askeriye basta olmak uzere cogu seyleri degistirir demekki kimse gormek istemiyor aceba turkiyeyi tayyip mi yonetiyor yoksa eskiden kalmis askeriye basindakilermi veya baskalarimi bir dusunmek lazim
Şahsen ben tüm Türkiye adına cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum. Adam demokrasiyi şeriat düzenine giden bir trene benzettikten sonra bunun o makama geldiğinde türkiye çok büyük sıkıntılara sokacağını şimdiden görür gibiyim. Birde türkiyeyi eyaletlere bölme projesi var onuda unutmayalım. Benim için RTE değil o fikriyattan birinin olması Türkiyeyi büyük sıkıntıya sokacağını unutmayalım. Bu benim fikrim.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri