hayır olmamalı
Evet
Hayır
Kararsız
hayır olmamalı
kesinlikle hayır.Meydanlarda atıp tutarken garıbanların oyunu almak ıcın ahkam kesenler kamu kurum ve kuruluslarına hıc bır partılımın yakınına peskes cekmeyecem dıyenler.Secıldıkten sonra yedı sulalesını dolduranlar bununla yetınmeyıp corabınaa bıle reklam olsun dıye ısım vede makam yazdıranlar sankı onlara bakı bu makamlar,benzıne yuzde bılmem kac ındırıp pespese kıtleyenler(ınternetten arastırıla bılır oranlar karsılastırılabılır)BU VATAN ICIN ŞEHİT OLANLARA VEDE ONLARIN KATILINE sayın,şehit olanlar ıcın kellesı alınmıstır dıyen dusunmeden konusan bır kımse turkmılletının en yuce makamında oturamazn bu benım fıkrım.Herkesın fıkrınede saygı duyarım
Dürüst dediklerin istanbuldan tonlarca yolsuzluk dosyaları ile Ankaraya gittiler. Kendilerini soruşturanları sürgüne, bazı davalardan takipsizlik kararı verenleri ya yargıtay üyesi veya adalet bakanlığında üst düzeylere getirdiler. Oğlunun 2.5 milyon dolara yat aldığını biliyormusun? Bunuda özelleştirmeler alan bir arabın ortak olduğu Türk şirketinden. ( neye karşılık) Oğlunun ticaret hayatı nedir?. Bunu yazan gazetenin hemen defterlerine maliye el koydu. Maliye bakanının oğlunun, bakanlığın önünde iştakip bürosu olduğunu biliyormusun? Yazılacak o kadar yolsuzluk varki.
Ülkenin geleceğini ve bölünmez bütünlüğünü düşünen insanların isteyeceği tek karar şudur. ASLA ve ASLA olmamalıdır.
sizin gibi insanlar diğer hükümetyin yaptığı bizi düşürdüğü durumları hak ediyosunuz artık partilicikten çıkın ve hayatın penceresinden bakın ırak diyon cart diyon curt diyon adam bilmiyormu sanki oda senin gibi düşünmüyor herşeyin zamanı vasr ıraka zamanı gelince dersini verir savaş çıkması çokmu iyi olur huzurlu olabilirmisin
Valla insan bu yorum farklılıklarını görünce ne diyeceğini şaşırıyor. Ama şu bi gerçekki bizim kuşakta bu güne kadar ne bu kadar uzun süreli bir iktidar nede ekonomik istikrar görildü. Ancak, şunu unutmayalım ki; askari ücret ve adil bölüşüm sadece bu günkü hükümetin vebali değil, bunu hepimiz biliyoruz... yasal ve bürokratik engeller de işin cabası... İstikrar için c.b. 'de mutabakat arayışları devam edecektir. Benim kanaatim, ekonomik patronların görüşleri doğrultusunda istikrar için bir çözüm alternatifi oluşturulacaktır. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen iç ve dış mihraklar daima olacaktır. Bence, T. erdoğan kendisi ülkenin geleceğini düşünerek aday olmayacaktır...
ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
turkiye turklerindir
atam izindeyiz
ne mutlu turkum diyene
hayır kesinlikle olmasını istemiyorum cumhurbaşkanını halk seçsin sonucu görelim acaba kaç oy alır yeter artık yaptıkları arkadaşımın bi tanesi başbakan olarak iyi işler yaptığını yazmış neymiş onlar anlatsın bakalım terör örgütü başına sayın deyipte benim şehit kardeşlerime kelle demekmi yoksa veya ab uyum yasalarına tümüyle evet deyipte kuzey ıraktaki çulsuzlara boyun eğmekmi:?
saygılar
kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali
sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar
altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim
erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak
kesinlikle olmamalı çünki sözü ile özü bir değil.
kusura bakmayın ama bende sizi anlayamıyorum adamın 5 senede yaptıklarını görmüyorsanız bu işte bi art niyet var derim birilerinin yıllardır yapamadıgını 5 senede yaptı adam yine polemik olacak biliyorum ama ister kabul edin ister etmeyin enflasyon düştü belki hala %100 refah içersinde değiliz ama 5 sene öncesinden daha iyi oldugumuzu kimse inkar edemez![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri