Toplum olarak tartışmayı,bizden farklı düşünene saygı duymayı,herzaman eleştirdiğimiz mecliste nasıl kavga eder koskoca adamlar dediğimiz ve bir anket konusunda dahi tartışmayı beceremediğimiz için..!
KONU KAPANMIŞTIR
Evet
Hayır
Kararsız
Toplum olarak tartışmayı,bizden farklı düşünene saygı duymayı,herzaman eleştirdiğimiz mecliste nasıl kavga eder koskoca adamlar dediğimiz ve bir anket konusunda dahi tartışmayı beceremediğimiz için..!
KONU KAPANMIŞTIR
Konu Admin tarafından (03-04-2007 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.
Ben kararsızımOLursa iyimi olur bilmiyorum.
şu an için bence düşünmemeli. bir dahaki cumhur başkanlığı olabilir. zaten bu seçim ler yüzünden büyük paralar harcanıo.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bence olmamalı.başbakanlığı bile doğru düzgün becerememiş birinin ülkenin başı olarak bu ülkeyi ne denli iyi yansıtacağı konusunda şüphelerim var.ha yarın çıkıp herhangi bir belediyenin başkan adayı olsa hiç düşünmeden oyumu ona veririrm.çünkü harika bir belediyeci.ancak kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamıyor.
Hayirrrrrrrrrr
hayır ama nedenini sormayın lütfen
hayır nedeni ise bütün ülkenin ağzından ortak çıkan bir yanıt:keşke başbakan yapmasaydık.olduda bütün ülkeyi batırdı.şimdi cumhurbaşkanı olursa ülke komple bir kaosa sürüklenir...
cumhur başkanı olursa sadece akp nin cumhurbaşkanı olur o.halkın değil.ben olmasını istemiyorum.ülkenin durumu ortada her şey kötüye gidiyor.terorıste sayın dıyen bır bırde türk askerlerıne kelle dıye hıtap etmesı...umarım ulkemız bır kaosa sürüklenmez.cumhurbaşkanını halk seçsin..
şuan olmamalı daha sonraki yıllarda olmalı böyle insanlar zor gelir bu ülkeye degerini bilelim
kesinlikle olmamalı Türkiyeyi karanlığa götürüyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri