Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bence kesinlikle CUMHURUN başı olmalı Tayyib beyin her icrartı hoşumuza gitmeyebilir bu ülkede değil dünyanın hiç bir yerinde halkın 100 de 100 ünün oyunu almış birinin bile btün içraatları halkın tamamı tarfından beğenilmeye bilir
ki bizim ülkemizin çok farklı durumları söz konusu Büyük Ortadoğu Projesinden haberi olmayan varmı içinde bulunduğumuz dönem Kuran da da bahsi geçen büyük!!! israil devletinin kurulma sının yaklaştığı dönemlerdir
yine Kuran da da bahsedildiği gibi bu devlet kurulacak tır ve ALLAH ın izni ile bir daha kurulamamak üzre yerle bir olacaktır bu dönem den en az zararla kurtulmamız gerekmektedir Bunu da bu emelin farkında olan bir MÜSLÜMAN liderin bertaraf edeceğini düşünüyorum. Baksanıza hürriyet gazetesinin dağıtmış olduğu bir oyunda türkiyemizin doğusu bize ait değil. Bunu kim yaptı büyük!!! israil devletini kurma emilnde ki güçler. Önce Afganistan sonra Irak şimdi İran Suriye en son TÜRKİYE Afganistanın içine düşürüldüğü duruma sokulmak istenmektedir ve buna teşebbüs edeceklerdir de. Neyse ALLAH hepimizi bu derin uykudan uyandırsın.
Küresel ısınmaya rağmen hala uyuyanlar var evet.

O bahsettiğiniz israil devletinin kurulması için zaten Erdoğanı başımıza getirdiler, daha doğrusu bela ettiler ya.

Sonra Erdoğan için Müslüman lider diyorsunuz. Müslüman mı ancak Allah bilir de, ben onda müslümanlığın işaretlerini göremiyorum. Müslüman adam dürüst olur, yalan söylemez, riya etmez, hırsızlık yapmaz, hele devletin yetimin parasını ona buna peşkeş çekmez.

Neyse hep birlikte bekleyip göreceğiz, olursa olacakları.

Saygılarımla,