cogu kesim olmasın ve tayyip erdogana karsı .iyi ama neden 5 yıl önce ve su anki sonuclarda akp uzakara önde anlamadım
Evet
Hayır
Kararsız
bencede olmamalı **************bi adam nasıl başbakan olabilr ya arkadaşlar yemin ediyorum atatürkün kemikleri sızlıyodur şimdii yattıgı yerdee
Konu Admin tarafından (02-04-2007 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
bence abdullah gul cumhurbaskanı olmalı erdoganda basbakan kalmalı.ama ben olsam herkesin çenesini kapamak için cumhurbaskanı olurdum...
Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek mesajlarını yazsın.
ArkadaŞlar Ankete Devam Ederken LÜtfen Meajlarimiza Dİkkat Delİm PolemİĞe Gİrmeyelİm. Anketİ LÜtfen Yarida Biraktirmayin. Burda Kavgaya Yer Yok. Hadİ Hayirli Anketler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Sayın Erdoğan bence Cumhurbaşkanı olmamalıdır.
Konu ileyn tarafından (02-04-2007 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
hayır
ArkadaŞlar Herkes Fİkrİnİ SÖylÜyor Saygi Duyuyorum Ama GeÇmİŞİmİze BaktiĞimiz Zaman BugÜnle Kiyasla DiĞimizda GeÇmİŞİn Daha Karanlik OlduĞunu GÖrÜrÜz GerÇekten ÇaliŞkan Bİr BaŞbakan Hastanelerde Rehİn KaldiĞimizi Unutmayalim KardeŞİn KardeŞİ VurduĞugÜnlerİ O Karanlik GÜnlerİ Allah Bİdaha TÜrk Toplumuna YaŞatmasin Hepİnİze Saygilar
hayır olmamalı akp,den birisi olacağı kesin ancak bunun erdoğan olmaması gerekli eğer olursa borsalar allak bullak olur ve ülke yeni bir krize sürüklenir temennim olmamasından yana???????????
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri