Allah Korusun onun olmasını istemiyorum. müslümanlığın partisi olmaz.
Evet
Hayır
Kararsız
Allah Korusun onun olmasını istemiyorum. müslümanlığın partisi olmaz.
canı isterse olsun..
yasal bir engeli yok ki..
birileri istemiyor diye aday olmasına engel yok
hem bu yasalarla belirlenmiş süreler içinde, yasaların ve anayasanın öngördüğü şekilde yapılacak olan bir seçim..
daha önceki seçimler nasıl olmuşsa buda böle olacak bu kadar basit.
kimse korkmasın. erdoğan, baykaldan daha demokrat ve cumhuriyetçi
ama gönlüm olmamasından yana, çünkü başbakanlıkta daha verimli olur düşüncesindeyim.
ama,
ankete olsun oyu kullandım.
son söz;
Çin atasözü: Köpekler istiyor diye atlar ölmez..
bencede olmamalı başbakan oldu görüyoruz halimizi cumhurbaşkanı olursa kesin batarız
kararsızım ama kesinlikle aday olacak
başbakanken bu milletin anasından emdiği süt burnundan geldi .birde cumhur başkanı olursa .......... yorumunu okuyan arkadaşlara bırakıyorum
olmaması lazım arkadaslar hakkımızda en hayırlısı budur.ınsalah tayyıp erdoganın yerıne mılletın ve ulkenın yararına hayırlı olacak bır cumhurbasakanı gelmesı hepımız ıcın dahaıyı olacaganı ınanıyorum
Maalesef biz Millet olarak elimizdeki değerleri çok çabuk harcıyoruz.Kırk yıllık siyasiler bu memlekete ne verdiler? Yoksulluk ve açlık nerelerden geliyor ,bunların muhasebesini iyi yapalım. İstikrarımızı bozmak isteyenlerin oyununa gelmeyelim. Türkiyede her ekonomik kriz yaşandığında bizler dahada fakirleşiyoruz ama başkaları daha da zengin oluyor.Siyaset uğruna Ülkemizi harcamayalım. Başbakan olarak bu ülkeye hizmet eden Tayyip Erdoğan isterse pekala Cumhurbaşkanı olabilir.
hayır kesimlikle olmamali bu büyük hata olur türkiye için biraz oteriter olun arkadaşlar...
atatürk böylemi emenet etti bu ülkeyi sizlere karar sizin sonunda yine biz çok üzüleceğiz ....
bence tayyıp cumhurbaşkanı olmasın cünkü başbakan olduğu zamandaki türkiyenin hali ortada bide cumhurbaşkanı olursa vay halimize
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri