kesinlikle hayır hatta bir an önce başbakanlığıda bırakıp yan gelip yatma zamanı çoktan gelmiştir onun başbakanlığından bu ülke ne fayda gördü ki şimdi cumhurbaşkanı olacak unutulmasın ki bir zamanlar yargılanıyordu şimdi ülkeyi yönetiyor...
Evet
Hayır
Kararsız
kesinlikle hayır hatta bir an önce başbakanlığıda bırakıp yan gelip yatma zamanı çoktan gelmiştir onun başbakanlığından bu ülke ne fayda gördü ki şimdi cumhurbaşkanı olacak unutulmasın ki bir zamanlar yargılanıyordu şimdi ülkeyi yönetiyor...
çünkü türkiyeye hiç fayda saglamadı basit örnek eskiden elektirik faturası
iki ayda 20 30 tl şimdi ayada 40 50 tl sayacak çok var neyse görecez bakalım
kesinlikle olmamalı. daha fazla karanlığa gömülemeyiz. lütfen duyarlı olalım arkadaşlar... çünkü köyleler şu an çok memnun yok tarla parası yok mazot parası dağıtıyor, bağkurluya bile yeşil kart veriyor diye ama unutmayalım ki daha iki gün önce yine borçlandık ve nedeni ne biliyor musunuz dış borç ödemek için !!!
hayır olmamalı çünkü türkiyeyi ileriye götürsün diye başbakan seçtik şimdi cumhur başkanı olup kaçmasın.
arkadaslar olmalı yada olmamalı gerçekten yanlış düşüncereri paylaşıyoruz biz bu ülkenin çocukları biz bu ülke için kanımızın son damlasına kadar vermeye razı bız bu ulkeyı cok ama cok sevıyorsak bi nedeni olmalı buyuk liderlere ihtiyacımız var uzun zamandır ninnilerle uyutulan turkiye olmaktan son yıllarda atak hareket var bunu inkar etmenin kımseye faydası ve kazancı olmayacaktır saygılar tayyip beyi basbakan olarak görmeye alıştık ve öle devam etmesini istiyorum
benim kanatim olmamalı nedeni şu güzelim türkiyem parsel parsel satılıyor bu sefer topdan satış olur geldiginde ekonomidurumunu herkes biliyor keşke ekonomi vara öyle olaydıda şimdiki durumlara düşmezdik nerde eski siyasetciler gelen hep gideni aratır derler ya işte bu o enfilasyon tavan dada olsa cebimizde tl vardı ama şimdi ytl yok zaten bütün mesele nedir tl,nin ytl .olması enbüyük develasyon buydu kardeşler syın başbakan da bunu biliyor ama ne yapalım benim halkım secti ise ceremesinide cekecegiz hayırlısı olsun gelecek dönem degişir inşallah esnafarkadaşların hali perişan biride ben isem çümki esnaflıgın içinde oldugum için biliyorum kimin zordurumda oldugunu memur aybaşını zor getiriyor adamlar kredi maduru bunden önceki dönemlerde kredi almak kredi kartı almak sorundu adamlar şimsi sokak sokak ev ev dükkandükkan gezi yorlar bunedir kardeşler türkiye kaosa sürükleniyor bankalar büyük bir tefeci sektörü paraların hepsi bankalarda dönüyor hiç kimse nakit ödeme yapaz oldu heşey kredi kartı ve kıredi oldu yok babam yok olmasın ben daha çok ızdırap çekmek istemiyorumm kalsın kusurabakmayın biraz uzattım tşk ederim herkese allah sabırversin bu millete de biran önce biter bu ızdıraplarımız
11.tane.askerimizin.kafasına.çuval.gecırdıler.kılı.kıpırdamadı.askerıye.yatma.yerı.degıl..degen.ulkede.satmadı.sey.kalmadı..yarın.baskanlık.sıstemıne.gecerse.camıleride.satar.emeklı.oluncada.amerikada yaşar.sıkıysa.dokunulmazlıkları.kaldırın.o zaman.çıkın.halkın.karsısına...boyle.bırı.cankayaya.cıkamaz.akp.hıc.kımse.layık.degıl.bence
LÜTFEN ÖNCE CUMHURİYET Öncelikle her türlü siyasi görüş ve fikre saygımız oldugunu ve cumhuriyetin bunu gerektirdigini belirterek başlamak isterim.benim düşüncemdeki kişiler iktidar degilse kim olursa olsun öcü kaka deme hakkımız yok.öyleyse insan kendi düşünce ve cumhuriyetciligini topluma iyi anlatamamış ve toplumun yanılmasına sebeb oldugu icin ilk önce kendini hesaba cekecek sonrada halkı suclayacak.demek ki halk siyasetci ve sözde cumhuriyetcilerden akıllı sen cumhuriyet adına şu adına bu adına götür. millet enayi yerine koy koymuş oldugun oyun kurallarının altında kaldınmıda bagır.yazık cok yazık cumhuriyetimiz bu keşmekeşe laikmi neden her fikirden insan önce vatanım bayragım demiyorda kendinin en akıllı ve dogru oldugunu sanıyor?????eger bir anayasa ve anayasal meclisle yönetiliyorsak başka bir iradenin müdalesinin inandıgımız dedelerimizin kan dökerek bize emanet ettigi cumhuriyeti hice saymış olmayızmı cumhuriyet ve milliyetcilik bayrak sevgisi hic bir kurum ve şahsın kendi malı degil bunu böyle sanalar yanıldılar ve hep yanılacaklar cumhuriyet vatan bayrak onun üzerinde yaşayıp onu seven herkesin.cumhurbaşkanıda halktan bir kişide böyle düşünmedikce biz halk olarak cumhuriyete alışamamış hala padişahlıgı paşalıgı asmayı kesmeyi özliyen bir halk görüntüsünden kurtulamıyacagız demektir.cumhur başkanlıgı secimide meclisin iradesindedir dileyen aday olur onlarda secer secmez bilemeyiz.onlarda bu vatanın evladı biz onlara güvendik yetki verdik anayasa ve cumhuriyet ne diyorsa o HER FİKRE SAYGILARLA SEVGİLERLE
arkadaşlar ben tayip erdoganın sivil hayatta ne iş yaptıgını bilmiyorum bence siyaseti fazla bilmiyor o eskiden ne işi yapıyorsa eski işine dönsün bu işi bilenlere bıraksın kaolay degil koca memleketi yönetmek özal gibi birisi lazım bence miilet yoklugu krizi unutsun artık refah bir toplum olalım artım
bence hapisaneye düşen kimselerin iyi halleri bulunmaması lazım neden girdiki hapisaneye ondan sonrada başbakan
enterasan bişey bence
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri