REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 11/26 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
254 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caner1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır olmamalı çünkü Cumkurbaşkanı tüm Türkiyeyi temsil ediyor.Erdoğan sadece belirli bir kesimi temsil ediyor.
    Şu andaki cumhurbaşkanının beni ve benim gibi düşünenleri temsil etmediği gibi mi?
    Bencede cumhurbaşkanı olmamalı çünkü gereksiz bir gerilim ortaya çıkacak,

herzaman gerilim istemediğini söylüyordu o yüzden olmasın.

Hem ona daha ihtiyacımız var,bizi IMF denen illetten kurtardıya

(borçlarımız tamamen silinmesede tek seferde silinebilecek duruma geldi) boşverin gerisini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence olmasın çünkü oyların %80 i Tayyip Erdoğana verildi akp ye değil
    parti dağılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de olmasın türkiyenin onun gibi dürüst(hırsızlık yapmayan) siyasetcilere ihtiyacı var.eger bu ükümetten memnun olmayan varsa,biraz geriye dogru baksın.akaryakıt istasyonlarında çalısanlar pompa saatlerini ayarlamaktan bıkarlardı.çünki aksam bir ZAM sabah bir ZAM gelirdi.bunları da düşünmek gerek.benim gönlümdeki cumhurbaskanı;BÜLENT ARINÇ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çogunluğa saygı duyalım.aynı durumda hanği parti olursa cumhur başkanlıgını o parti secer.Bence olmalı ki yapamadıkları birçok şeyleri cumhur başkanı engelliyor diyorlar.Cumhur başkanı olsunlarda neler yapacaklar görelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır,nedenine gelince hangi birini sayayım ki?!!!80 lerde ettiği yemin bile yeterli benim için.Laik Atatürk Cumhuriyetini yıkmaya yemin etmiş birinin o makamda işi ne?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asla olmamalı hatta lütfen herkez akıllı olsun başbakanbile olmamalı onlar cumhuriyetci deyiller ve dehiçolmadılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

hayır .. no ..nein

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan sn Recep Tayyip ERDOĞAN Cumhurbaşkanı olması benim fikrimce uygun değil nedeni ise Türkiye için koyduğu bir hedefi var onu gerçekleştirsin öncelikle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzun35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asla olmamalı hatta lütfen herkez akıllı olsun başbakanbile olmamalı onlar cumhuriyetci deyiller ve dehiçolmadılar
    nereden anladın cumhuriyetci olmadıklarını yoksa cumhuriyetçiliğin bir krıteri varda bizmi bilmiyoruz yoksa sen kendi düşüncelerine göremi ölçüyorsun eğer öyleyse yandı bu millet bu düşüncelerde olanlardan

Sayfa 11/26 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri