Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluğuyuz..türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başnakanı(!) k.bakmayın üniversite mezunu ve atamamız olmamış bir kişi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaşım ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptıklarına bı tarafsız gözle bak ülke ne durumda? terorıste sayın dıyen zamanında tarıkat lıderının dızının dıbınde baba oğul muhabbetı yaşayan cumhurıyete ve laıklığe hakaretten ceza alan bırı kalkmıs bor hatadır başbakan olmus bırde cumhur baskanı olacak bu kadaranıda pes...şimdi sana soruyorum senmı bılıncsızsın ben mi?
evet demiştimya biz türk milleti olarak çok unutkanız diye ne çabuk unuttuk eli kanlı katili getirip 5 yıldızlı imralıda özel doktor kontrolünde bir çoğumuzundahi yiyemediği yemeklerle beslediğimizi idam kararıını sümen altında tutanları hemen unuttuk kongerelerinde türk bayrağını yerelere atıp yuhalayan şerefsizleri,ülkenin heryerinde olay çıkaran aldatılmış ülkesini satmaya hazır sözde bu ülke gençlerini vs.say say bitmez hep unuttuk geriye unutmadığımız tek şey kaldı oda ders kitaplarında dahi olan bir şiiri okuyan kişiye verilen siyasi bir ceza(cezayı veren hakim emekli olup anap tan millet vekili adayı 0lmuştur)