Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
254 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır nedeni ise bütün ülkenin ağzından ortak çıkan bir yanıt:keşke başbakan yapmasaydık.olduda bütün ülkeyi batırdı.şimdi cumhurbaşkanı olursa ülke komple bir kaosa sürüklenir...
    arkadaşım ülkenin neresini batırdı yanlış yanlış konuşmayalım adam sıfırdan bir memleket aldı neredeyse,şimdi ise açılıştan açılışa koşuyo batırdı ise bu açılışlar ve müesseseler nasıl kuruluyo, cumhuriyet tarihi rekorlerı kırdı. Sen neden bahsediyorsun nankörlük yapmayalım gözlerinizi açın.Ayrıca bende olmasını istemiyorum daha başbakan olarak yapacak çok şeyi olduğuna inanıyorum saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence tayyıp erdogan cumhurbaskanı olmamalıdır.Aktif siyasete devam etmelıdır cumhurbaskanlıgı daha pasıf bır gorevdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence olmamali.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hayır dedim ülke batakta zate cumhurbaşkanı olursa anca türkiye cumhuriyeti çöker.. aman millete uzak alahına yakın olsun.. hayır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı altan35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu andaki cumhurbaşkanının beni ve benim gibi düşünenleri temsil etmediği gibi mi?
    Bencede cumhurbaşkanı olmamalı çünkü gereksiz bir gerilim ortaya çıkacak,

herzaman gerilim istemediğini söylüyordu o yüzden olmasın.

Hem ona daha ihtiyacımız var,bizi IMF denen illetten kurtardıya

(borçlarımız tamamen silinmesede tek seferde silinebilecek duruma geldi) boşverin gerisini
    arkadasim bizi imf denmi kurtardi bunlar? nasil kurtardilar bir aciklarmisin tamamen amerikan usagi haline geldik demen lazimdi bence unutma tayyibin butun serveti ve cocuklari amerikada senin bu dedigine herhalde kargalar bile guler sadece bir sunnettten servet edinmis bir basbakanimiz var ne mutlu bizlere elalem sunnet yapar milyon dolarlar kazanir biz sunnet yapariz masraflari bile karsilayamayiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

unutmayalimki turkiyeyi ne hallere getirdiler eski hukumetler.
    bu iktidara basa geldiginde batmis bir ekonomi, batmis bir devlet teslim elde ettiler.
    gecmisde kimler vatan ve millet icin calisti? soyleyin bana,nankor olmayalim lutfen.
    bu insanlarin tek sucu musluman ve durust olmak.
    buda inancsiz olan kisima ters geliyor.
    AKP basa geleli her sey rayina oturmaya basladi, is dunyasinda herkes memnun.
    gecmisimizi unutmayalim yoksa aksi takdirde her seyimizi kaybetmis oluruz.
    osmanli neden yuz yillarca ayakka kalabildi? ve neden yikildi?
    osmanli ne zaman dine sarildi ve sahip cikti o zaman gucunu gosterdi
    ama ne zaman inanc zayifladi ve nefsine kapildi, imparatorluk elden gitti.
    Canakkalede yuz binlerce sehit verdik, allah adina savasan muslumanlar oradaydi, ve canlarini bu millet icin verdiler.
    bu gun halimize vakalim, dun savastan saklanip bugunde bu ulkeye sahip cikiyorlar , neredeydiniz, ama bunuda unutmayalimki Ataturkun, cumhurriyetin arkasina saklanipta siyaset yapmayalim.
    Ataturk bugun kabrinden kalkip gelse ve su halinizi gorse, acimadan cok kisi yok eder.
    magalesef cok nankor bir toplumuz, ne zaman az bi karnimiz doysa, gecmisi cabuk unuturuz.
    insanlarimiz (bizler) duzelmedikce her zaman huzurzus icinde yasamayi hak ediyoruz.
    bana gore Tayyip bey basbakan kalmali (cunku bizlerin ona ve arkadaslarina cok ihtiyacimiz var), ve sayin Arinc da cumhur baskani olmali.
    hakkinizi hellal edin birilerini uzmussem.
    saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=deliboran;145240]Bence tayyıp erdogan cumhurbaskanı olmamalıdır.Aktif siyasete devam etmelıdır cumhurbaskanlıgı daha pasıf bır gorevdir.

yapma be usta,
    550 milletvekilinin oyuyla kabul edilen biyasayı 11 kişiye iptal ettiriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek kendi fikirlerini mesajına yazsın.

hakaret derecesinde yazılan mesajlar silinecektir...
    Görmeyenler için tekrar alıntı yaptım.İlk mesaja 3 puto ile altınıda cizerek bir yazı ekledik ama melesef üzülerek söylüyorum mesajlar artık farklı yerlere girmeye başladı.Kimsenin mesajını silmek veya editlemek istemiyoruz.

Şeriatı laikliği bir tarafa bırakın yapılan icraatların iyisi veya kötüsü ile değerlendirmeye bakın.Bu ülkede dine sahip çıkacak bir Diyanet İşleri Kurumu laikliğe sahip cıkacak Anayasa ve Kolluk Kuvvetlerimiz vardır.Her iki kurumda gerektiğinde gerekeni yapar ve söylerler.

Lütfen son kez uyarmak istiyorum artık tartışma yaratacak cümleler kurmaktan kacınalım.

Kolay Gelsin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmasın muhtar dahi olmasınn

Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri