Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 16/26 İlkİlk ... 678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
254 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bakın bir gerçek var,akpiktidara geldikten sonra ne yaptı etti kılıfına uydurdu siyasi yasaklı olan tayyip erdoğan'ı başbakan yapıverdi.Şuanki durumu farkedemeyen yoktur.Türkiye akp iktidarı öncesinde 2 kere ciddi kriz gördü hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti.Esnaf ve çalışanlar zor durumda,hergeçen gün dahada zorlanıyor.Türkiye yavaş yavaş satılıyor,AKP'li içinde ise her geçen gün zenginleşme ve büyüme var.İş bu durumda iken böyle oluyorsa birde Cumhurbaşkanlığınıda eline alırlarsa artık engel diye birşey kalmayacak.İstedikleri gibi kanun çıkartıp istediklerini yapacaklar.Devlet elden gidiyor.Duyarlı olalım akıllı kararlar verelim.Sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu adamlar ne yapsa iyi ALLAH aşkınaadam arkadaşların dediği gibi sayın kelle veya oğlu fatihin yaptıkları veya hoca efendilerinin dediği gibi kanlı mı olaçak kansız mı misalleri yargıya yapılanlar askerle uğraşmalar ünüversitelerle çatışmaları köylüye ananı getirler son olarak kanal türkte anlatılanlar azerbeycan da yaşananlar seçimler yaklaştıkça ortaya çıkaçak nice gerçekler birde iyi yaptıkları övenlere soruyorum yaptıklarını birer birer sılasınlar kaç şey yazabileçekler hep söylüyorum yine hocalarının dediğini tekrarlamadan geçemiyeçeğim bizim ona giydidiğimiz gömlek bu gömlek değil bencede ya gömlek ya içindeki farklı hele hele birde siyaseten böyle yapıyor denmesi ne kadar kötü çünkü zamanında onlar başka siyasileri nasıl andıklarını yazmaya utanıyorum bu yüzde HAYIR diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cumhurbaşkanı demek Türkiye'nin dışa açılan vitrini ve halkın yansımasıdır..Cumhurbaşkanlığı kurumu ise tamamen laiktir ve öyle kalacaktır..Tayyip Erdoğan'da bu özelliklerin bulunduğunu ve bizi temsil edebileceğini düşünmüyorum..Bence başbakan bile olmamalı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hayır olmamalı

Alıntı oscarrr_18 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KESİNLİKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GİBİ BİR BAŞBAKAN BULAMAYIZ eğer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardır .... çünkü onlar ülkenin iyyiliğini istemeyen vatandaşlardır
    hayır olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dinlemeyen arkadaşlar dinlesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayir.......?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle olmaması gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet olmalı refah kavuşmak istiyorsanız

Sayfa 16/26 İlkİlk ... 678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri