Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 17/26 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hiç ama hiç olmamalı çünkü devlet bundan onceki zamanlarında daha iyidiiiiiiiiiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 'nda cumhurbaşkanlığı olma şartlarını haiz olan herkes cumhurbaşkanı olabilir .. yok şu şunu demiş -yok bu bunu demiş.. dersek , yakın geçmişte kimlerin hangi konularda neler söylediği ortaya çıkarılırsa ve kriter , " insanların konuştukları ise " cumhurbaşkanı olacak kimse bulamayacağız demektir.

kimilerinin sayın başbakanın eşinin başı kapalı olmasını engel olarak ileri sürmesini ise ,tıpkı irandaki gibi özel yaşama ve kişi haklarına müdahale olarak görüyorum.. eğer iran -küba -kuzey kore - uganda -etiyopya -sudan gibi üçüncü dünya ülkesi olmak ve içe kapanmak istiyorsak , şu başörtü-türban olayını bir şekilde çözmeliyiz. avrupa birliği üyesi olmaya aday bir ülkeye yakışmıyor.

biz kendi içimizde bu tip kısır çekişmelerle boğuşmaya devam edersek , bazılarının iddia ettiği gibi " avrupa birliği bizi oyalıyor ,almayacak değil.. biz bu görüntümüzle avrupa birliğine girmeye layık bir ülke olamayacağız "

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kim olsun iyi güzel soru bence makamı kople kaldırılmalı türkiyede cuhurbaşkanlığı kaldırılmalı diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı starke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 'nda cumhurbaşkanlığı olma şartlarını haiz olan herkes cumhurbaşkanı olabilir .. yok şu şunu demiş -yok bu bunu demiş.. dersek , yakın geçmişte kimlerin hangi konularda neler söylediği ortaya çıkarılırsa ve kriter , " insanların konuştukları ise " cumhurbaşkanı olacak kimse bulamayacağız demektir.

kimilerinin sayın başbakanın eşinin başı kapalı olmasını engel olarak ileri sürmesini ise ,tıpkı irandaki gibi özel yaşama ve kişi haklarına müdahale olarak görüyorum.. eğer iran -küba -kuzey kore - uganda -etiyopya -sudan gibi üçüncü dünya ülkesi olmak ve içe kapanmak istiyorsak , şu başörtü-türban olayını bir şekilde çözmeliyiz. avrupa birliği üyesi olmaya aday bir ülkeye yakışmıyor.

biz kendi içimizde bu tip kısır çekişmelerle boğuşmaya devam edersek , bazılarının iddia ettiği gibi " avrupa birliği bizi oyalıyor ,almayacak değil.. biz bu görüntümüzle avrupa birliğine girmeye layık bir ülke olamayacağız "
    çok meraklısın ab üyeliğine bakıyorum, sıkışınca yok avrupalı olamadık yok insan hakları böyle şeylerin arkasına sığınarak kendinizi kandırmayın onlar değilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden şerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onları savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsın. Tam Bağımsız Türkiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankette evet - hayır ve karamsızım seçenkleri bulunuyor. her türlü seçime saygılı olun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesutokay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok meraklısın ab üyeliğine bakıyorum, sıkışınca yok avrupalı olamadık yok insan hakları böyle şeylerin arkasına sığınarak kendinizi kandırmayın onlar değilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden şerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onları savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsın. Tam Bağımsız Türkiye

bak arkadaşım seni bidaha uyarmıyacam. seçimini yaptıtysan tamam burda polemik yaratmak istiosan tavsiye etmem. lütfen dikkat et. bir daha uyarmıyacam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

henüz olmasın daha yapılacak çok şey var.Tayip başkanlıktan çekilirse AKP nin yarı yarıya oy potansiyeli düşer.Bunu dedemde biliyor.Onların yapmak istedikleri iki şey var.Biri tek parti olarak iktidara gelmek. diğeri Tayibin cumhur başkanı olması . en azından istedikleri şimdilik bu .Ama yapacakları şey uyumlu birini kendilerinden birini bir kuklayı oraya oturtmak sonrada iktidarda tek olup dönemin sonlarına doğru cumhur başkalığından istifa ettirip yerine tayibi oturtmak pilan bu tahmin ediyorumki eğer işler güzel giderse halkımızında buna ses çıkaracağını zannetmiyorum . NASIL HÜKÜM GİYMİŞ BİRİNİ İSTEYE İSTEYE BAŞBAKAN YAPTIYSAK CUMHURBAŞKANIDA YAPARIZ YETERKİ ÜLKE BİRAZ DÜZELSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak arkadaşım seni bidaha uyarmıyacam. seçimini yaptıtysan tamam burda polemik yaratmak istiosan tavsiye etmem. lütfen dikkat et. bir daha uyarmıyacam.
    millet konuşunca bir şey yok, benim dediklerim senin hoşuna gitmiyor anlaşılan

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesutokay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Karşılıklı polemiğe girmeyiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim senin yazdıklarınla işim olmaz ben sadece burdaki ortamı germemeye ve aranızda tartışmanızı engellemeye çalışır ben bu konuda tercihimi yapıp mesajımı yazdım. ondan sonra benim burda bu konuya bir yorumu olmuşmu bak. ben burda kuralları uygularım düzeni sağlamaya çalışırım.

Sayfa 17/26 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri