Alıntı mesutokay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yaş olarak benden büyüksün, ama bazı şeylerin halen farkına varamamışsınız yurt dışında çalışanların en büyük farkı hakkı sosyal hakkı başka bir şey yok Almanyada marktan euro ya geçince dengeler bozuldu, şu anda orada tipik köle sistemi çalışıyor, senin izlediğin o diziler gibi değil magazin programlarındaki avrupa hayatı, 55'den sonraki masalları hepiniz inandınız halen de savunuyorsunuz 80 öncesinde senin hepinizin çocukları için mücadele edildi kimsenin kölesi olmasın kimsenin kuklası olmasın ama senin başka masallarla uyutulduğun için hepsi boşa gitti o zamanda bu zaman görüldü, heryerde taşeron çalıştırıyor istediğini işe alıyor istemediğinide istediği zaman şutluyor bu taşeronluğuda İstanbula getiren Sayın Başbakanın kendisidir benim karşı çıkmam budur artık gerisini siz anlayın herkeze saygılar
dostum benim bölgem de tariş özelleşti işçilerin 3 te 2 sini çıkardı işler daha hızlı ve daha ucuz yürüyor italyan birşirket busene çok büyük bir tesis açacak devlet daireleri yan gelip yatma yeri olmuş bu ülke insanların aç gözlülüğü ile bu halde adam bu ekonomide işe girene kadar boğaz tokluğuna razı girdiğinin senesi zam diye yırtınıyo işe giriş 800 milyon askeri ücret malum beyimiz boğaz tok luğuna razıyken 800 milyonu siliveriyo, teşerona geçmeye geç kaldık be kardeş özel şirkete ver bi yol yapımı koy 2 sene de teslim bak işine devletimiz hantallıktan kurtulsun. çiftçi olupta para kazana bilen yok ama birazda öz eleştiri yıllarca birçok kredi verilmiş aflar ama kimse yeniliğe gitmemiş kimi ay 30maaş hop cepte
kimi malım para etti demiş herkez işinin yürüdüğüne kazndığına bakmış
yeminle geçensene sattığım üzüm parası borçların yarısına yeetmedi ben ce tc de taşeronluk olmak üzere birçok uygulamaya geç bile kalında
dünyada bişeyin başına geçipte kendi çevresini düşünmeyecek insan inşallah hala vardır ama ya tc de yok yada bişeyin sorumlusu deyil.
kimse yanlış anlamasın ama bence tc deki herkez öz eleştiride yapacak
dünyada hiç bi kanunyanlış olsun diye çıkmaz iş onu uygulamak ta
saygılar