Alıntı starke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kardeş .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiğimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yıllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.

12 eylül öncesi döneminin canlı şahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiğini ,hangi tertipler içinde olduğunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadım. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduğu için " gencecik yaşında toprağa giren farklı görüşten binlerce vatan evladı oldu.

sizin bu derece atılgan olmanızı anlıyorum . ama gerçekler böyle değil maalesef...

lütfen " sayın başbakan cumhurbaşkanı olmamalı " derken de dürüst olalım. cumhurbaşkanı olmamalı.. diyenlerin tamamı zaten 2002 genel seçimlerinde sayın başbakana ve partisine oy vermemişti. bunu anlayabiliriz.

anlaşılmayan ise , 28 şubat darbesinden sonra gazete patronlarının villalarında kurulup , Türk milletine 2001 yılında tarihinin en ağır ekonomik krizini - yolsuzluğunu-hırsızlığını yaşatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiği " yüce divanda 34 yıl hapis cezası istemiyle yargılananların yandaşlarının sıkılmadan yüzsüzce -hiç birşey olmamış gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.
gerçekleri sizde iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor bahsettiğiniz 2001 krizinden daha kötü gizli bir kriz var bunun adıda 2006-2007 krizi, bahsettiğiniz medya patronları yine aynı değilmi niye ülkeyi güllük gülistanlık gösteriyorlar sanki herkeze mail atmışlar fax çekmişler her şey bu kadar kolay değil gerçekler böyle değil gibi, ABD-AB diyerek ortalarda geziyorlar, 28 ŞUBAT sürecini hazırlayanların başında yine sayın Başbakan yokmuydu bir şiir okudu hapse girdi kendini mazlum lider yaptı şimdi oğlu gemi alacak duruma geldi kim neler götürdüğü belli meydanlara çıkıp kaşarlısını başkaları yapıyordu diyor,