kardeş .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiğimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yıllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.
12 eylül öncesi döneminin canlı şahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiğini ,hangi tertipler içinde olduğunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadım. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduğu için " gencecik yaşında toprağa giren farklı görüşten binlerce vatan evladı oldu.
sizin bu derece atılgan olmanızı anlıyorum . ama gerçekler böyle değil maalesef...
lütfen " sayın başbakan cumhurbaşkanı olmamalı " derken de dürüst olalım. cumhurbaşkanı olmamalı.. diyenlerin tamamı zaten 2002 genel seçimlerinde sayın başbakana ve partisine oy vermemişti. bunu anlayabiliriz.
anlaşılmayan ise , 28 şubat darbesinden sonra gazete patronlarının villalarında kurulup , Türk milletine 2001 yılında tarihinin en ağır ekonomik krizini - yolsuzluğunu-hırsızlığını yaşatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiği " yüce divanda 34 yıl hapis cezası istemiyle yargılananların yandaşlarının sıkılmadan yüzsüzce -hiç birşey olmamış gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.
Yer imleri