REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 20/26 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yavru Vatan Kıbrısı gözden çıkarmış 8.1 milyar Dolara Kuzey Iraktaki Türkmenleri ve dolayısıyla Türkiyenin geleceğini satmış, Memlekette satılmadık nokta bırakmamış, Dış politikada çuvallamış, Sevr anlaşmasını adım adım imzalayarak aziz şehitlerimizin ruhlarını sızlatmış, Talabani ve Barzaniyi Kanka ilan etmiş, memlekette ayrımcılık ve kadrolaşmanın kitabını yazmış, vatana bir çivi çakmadığı halde tüm reklamcılardan daha iyi reklam yaparak reklam oscarını kazanmaya aday birinin Cumhurbaşkanı olmasını herhalde en çok Barzani,Talabani, Bölücü başı Apo ve tarih boyunca türlü hilelerle vatanımızı parçalamak isteyen haçlı zihniyetinden başka kim isteyebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kararsızım fakat Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum bir dönem daha Başbakanlığına ihtiyacımız var diye düşünüyorum.Geçmiş günleride unutmamak lazım örneğin banka faiz oranları,ssk önceki dönemlerde ssk ya gittiğimizde 3 kişi gidiyorduk bir ilaç hesaplatma ve ödeme kuyruğu ile ilaç alma diye 2 kuyruk vardı şimdi dışarıdan alınabiliyor.Bazı kişiler ssk nın birleşiminden memnun olmayabilir ama çoğu kişide memnundur.Herkes istediği hastaneye gidebiliyor.Bir zamanlar elektrik otomatiğe bağlanmıştı her 2 ayda bir fatura zamlı gelirdi sanki o zamanlar memur ve işçi maaşları ile asgari ücret çokmu iyiydi.Eğer Cumhurbaşkanı olursa şahsen Abdullah GÜL ü Başbakan olarak görmek isterim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood Bunları ben bile biliyorum:Uyanın aziz Türk halkı...

Ben 13 yaşında bir kız öğrenciyim.Ama buna rağmen yaşıtlarımın bilmediğini ben bilirim.Şu an ülkemiz paramparça ırklara bölünmüş bir durumda.Yok efendim kürdüymüş,yok lazıymış falan filan...Aslında bunları sadece bazı devlet satıcıları değil devleti bölmek isteyen dış kuvvetler yapıyor.Bu olayada bazı bölücüler yardım ediyo.Ve ben 18 yaşıma gelince inanın bütün bu adaletsizliği ortadan kaldırtmak için elimden geleni yapacam.Tabi Türkiye Cumhuriyetiortada kalırsa.(ben bu yazıyı babamın adresinden yazıyom kimse beni yalancı zannetmesin ve kınamasın gerçeklerden kaçamayız...) devleti çökertmek istiyenlerden önce davralım ey aziz Türk halkı...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakirvet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben 13 yaşında bir kız öğrenciyim.Ama buna rağmen yaşıtlarımın bilmediğini ben bilirim.Şu an ülkemiz paramparça ırklara bölünmüş bir durumda.Yok efendim kürdüymüş,yok lazıymış falan filan...Aslında bunları sadece bazı devlet satıcıları değil devleti bölmek isteyen dış kuvvetler yapıyor.Bu olayada bazı bölücüler yardım ediyo.Ve ben 18 yaşıma gelince inanın bütün bu adaletsizliği ortadan kaldırtmak için elimden geleni yapacam.Tabi Türkiye Cumhuriyetiortada kalırsa.(ben bu yazıyı babamın adresinden yazıyom kimse beni yalancı zannetmesin ve kınamasın gerçeklerden kaçamayız...) devleti çökertmek istiyenlerden önce davralım ey aziz Türk halkı...
    Bende ona bakıyordum...o yaşınıza rağmen olgun bir insan gibi yazıyorsunuz...inanmak biraz güçleşiyor açıkcası...neyse zaten önemli olan yaş değildir...insanın kafa yapısı ve kendisini yetiştirmesidir önemli olan...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı starke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiğimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yıllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.

12 eylül öncesi döneminin canlı şahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiğini ,hangi tertipler içinde olduğunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadım. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduğu için " gencecik yaşında toprağa giren farklı görüşten binlerce vatan evladı oldu.

sizin bu derece atılgan olmanızı anlıyorum . ama gerçekler böyle değil maalesef...

lütfen " sayın başbakan cumhurbaşkanı olmamalı " derken de dürüst olalım. cumhurbaşkanı olmamalı.. diyenlerin tamamı zaten 2002 genel seçimlerinde sayın başbakana ve partisine oy vermemişti. bunu anlayabiliriz.

anlaşılmayan ise , 28 şubat darbesinden sonra gazete patronlarının villalarında kurulup , Türk milletine 2001 yılında tarihinin en ağır ekonomik krizini - yolsuzluğunu-hırsızlığını yaşatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiği " yüce divanda 34 yıl hapis cezası istemiyle yargılananların yandaşlarının sıkılmadan yüzsüzce -hiç birşey olmamış gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.
    gerçekleri sizde iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor bahsettiğiniz 2001 krizinden daha kötü gizli bir kriz var bunun adıda 2006-2007 krizi, bahsettiğiniz medya patronları yine aynı değilmi niye ülkeyi güllük gülistanlık gösteriyorlar sanki herkeze mail atmışlar fax çekmişler her şey bu kadar kolay değil gerçekler böyle değil gibi, ABD-AB diyerek ortalarda geziyorlar, 28 ŞUBAT sürecini hazırlayanların başında yine sayın Başbakan yokmuydu bir şiir okudu hapse girdi kendini mazlum lider yaptı şimdi oğlu gemi alacak duruma geldi kim neler götürdüğü belli meydanlara çıkıp kaşarlısını başkaları yapıyordu diyor,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizi Koru Yarabbi!!!!

Asla olmamalı.Olmalı veya bir dönem sonra olmalı diyen kardeşlerime sorayım:Bu "cani"ye sayın diyen kişi başbakan oldu da cebinizdeki parada, refah seviyenizde bir artış oldu mu? Uluslar arası arenada değerimiz yükseldi mi? Bize kazandırdıkları neler oldu, kaybettirdikleri neler? Bazıları birilerinden, özellikle de hükümetin borozanı olan medyadan etkileniyor olabilir.Bu yüzden bizlere neler kaybettirdiklerine dikkat etmeden konuşuyor olabilirler.Lütfen sağduyu ile yaklaşın.Bu hükümetin bu millete yaptığı kötülükleri tarih kitapları yaza yaza bitiremeyecektir.Bunların bu millete devlete verdikleri zararı bundan sonra gelecekler 50 senede onaramayacaklardır. İsterseniz hafızanızı biraz tazeleyeyim: Mehmetçiğin başına çuval mı geçirilmedi, topraklarımız haraç mezat satılmadı mı (hem de hiç satılmaması gerekenlere), Kerkük Türkleri perişan edilmedi mi, yıllık geliri 3 milyar dolar olan ve adı da TÜRKtelekom olan bir kurum iki yıllık karına satılmadı mı, Tüpraş,Seydişehir aluminyum ve benzeri stratejik kuruluşlarımız yok pahasına satılmadı mı,vakıflar yasası sebebiyle vatan haini vakıflara sınırsız mal edinme hakkı tanınmadı mı,Tayyip çocuklarınızenginlerin parasıyla Amerika'da okutmadı mı, daha dün okulu bitiren oğlunu kızını en yağlı yerlerde işe başlatıp altına da bir gemi çekmedi mi,maliye bakanı oğlu için yasa yönetmelik değiştirip mısır ithalatından, pastörize yumurtadan vergiyi kaldırmadı mı,Tüpraş hisseleri yahudi iş adamına otel odalarında maliye bakanı tarafından satılmadı mı,çıkıp televizyonlara bu milletin malını mülkünü "Babalar gibi satarım." demedi mi?..............
    Bütün bunları sayfalar dolusu yazmak mümkün.Ben sadece hafızalarınızı tazelemek istedim, gerisini de sizler tamamlayın tamamlayabilirseniz. Bir başbakan bir teröriste "sayın" der mi? Vatandaşına "Ananı da al git lan!" der mi?
    Bu vatanı için canını vermiş şehit Mehmetçikler için "Askerlik yan gelip yatma yeri değil ! " demek nedir? Bakanları köylü için "Gözünüzü toprak doyursun." demedi mi?Kardeşim hangisini anlatayımokunulmazlığı kaldıma sözü verdiği halde kaldırmadığını mı, başörtüsü benim namus meselem dediği halde (Kahramanmaraş konuşmasında), kılını kıpırdatmadığını mı, Başdanışmanı Zapsu'nun başbakanı için elin Amerikalısına "Üstüne sifon çekmeyin." dediği halde en yakın kankisi olmaya devam ettiğini mi?Ben deha neyi anlatayım!
    Paradan 6 tane sıfırı atmış da en büyük milliyetçi kendisiymiş! Peki benim mutfağımda hala neden 2003 'ten daha kötü yemekler kaynıyor? Benim cebim neden daha fazla para görmüyor?Milli gelir 2500 dolarmış da 5577 dolar olmuş! Peki benim cebimde neden 500 dolar yok.
    Bu millet, "o" cumhurbaşkanı da olsa hesabını soracaktır mutlaka. Belki daha önce oy verenlerin bir kısmı ar yoluna gene oy verecekler, ama sandığa gömülme vakitleri geldi artık.Allah bu millete böyle bir iktidarsızlığı bir daha göstermesin!Allah bu millete acısın.Lütfen iki kere değil, iki bin kere düşünün: Milletimiz için hayat memat meselesi artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence cumhurbaşkanı olmalı cünkü cumhur demek halk demektir şimdiye kadar cumhur başkanları cankayadan dışarı cıkıp halkın arasına girmedi bizler tayyip beyle başbakanların nasıl halkla ic ice ve yanyana olmasını gerektiğini öğrendik inşallah tayyip bey bu seferde cumhurun da halkla kucaklaşmasını sağlar ve tayyip hem kendini hemde ülkeyi dünyaya kabulendirdi ama bu ülkede bazıları bunu görmek istemiyor varsın görmesinler güneş balcıkla sıvanmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gundemdeki konu siyaset birazda Tabi dozu kaçmadan.Biliyorsunuz su anda sayın tayyip erdoganın tum siyasi arenada ve kamuoyunda cumhurbaskanı adayı olup olmayacagı konusuluyor.

Şimdi tum supersatforum topluluguna soruyoruz.

Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı?Anketimiz bu mesajın ustunde yer alaktadır.Lütfen oylarınızı bekliyoruz.

Anketimiz 7 gun surecektir.

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek kendi fikirlerini mesajına yazsın.

hakaret derecesinde yazılan mesajlar silinecektir...
    hAyIr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar bencede olmamalı !!!

nedeni ise memlekette satılmayan çok az kaldı her taraf peşkeş yapılmış durumda şöyle bir uzanalım akdeniz ve ege bölgelerine yabancılar resmen mahalle kurmuşlar aralarında bir türk yok yani o kadar parselleme varki görmeniz gerekiyor yada soruşturun ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

ayrıca argo konuşan uslup sizce uygunmu ben kesinlikle karşıyım şu ülkeme acıyorum ve çok üzülüyorum nereye giderseniz gidin bizim ülke kadar güzel özgür çok az yer vardır dışardan iyi görünüyor ab ülkeleri ama öyle değil
    bu eleştirileri yaparken karşı değilim fakat zamanı şimdi olmadığını düşünüyorum cumhurbaşkanlığı çok saygın bir makam lütfen burayada daha uyumlu kavgasız her kesimi kucaklacayacak saygılı birinin olması huzursuzluğunda önüne geçilmiş olur ve kaos da olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır cumhur başkanı olmamalı nedenini herkes biliyor

Sayfa 20/26 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri