Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar sizce bu adamlar yargıya askere ve ünüversitelere karşı demokratik davranıyor mu ki siz demokrasiden bahsediyorsunuz her unsuru baskı altına alan bu hükümet değil mi hangi devirde bu baskıyı gördük söyleyin adamlar her kaleyi yıkmak için kendi ellerine geçirmek için uğraşıyorlar 4 lü imza yetkisini elde edince neler değişeçek hep birlikte göreçeksiniz ben pazarlamacı istemiyorum biz bu devlet ve millet için öleçek insanları başımızda görmek istiyoruz başka devlet kurma hayalleri içinde yaşayanları değil
bu ülkede yargı,asker ve üniversiteleri hükümetmi baskı altına alıyor yoksa onlar mı hükümeti baskı altına alıyor siz hiç dünyanın herhangi biryerinde ülkenin başbakanına karsı bu kadar küstahça konusan rektörler toplulugunu birarada gördünüzmü?Ülkeyi sürekli darbeyle tehdit eden askerler toplulugunu biarada gördünüzmü?bu dediğim kurumların hangisinde secimle görev dagılımı oluyor.Üniversitelerde sözüm ona secim oluyor ama 1.gelen aday rektör olamıyor.Kusura bakmayın ama bana demokrasiden bahsetmeyin yıllardır aynı kafadan gelen yasakcı zihniyet yönetiyor bu ülkeyi bırakın hükümetleri falan yıllardır kenan evren darbesinden beri rektörler ve asker yönetiyor bu ülkeyi hangi demokrasiden bahsediyorsunuz