REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı-

Katılımcı sayısı
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayır

216 66.26%
  • Kararsız

12 3.68%
Sayfa 26/26 İlkİlk ... 1617181920212223242526
254 sonuçtan 251 ile 254 arası

Konu: Tayyip Erdoğan Sizce Cumhurbaşkanı olmalımı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mitobey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TÜrkİyenİn 4. Hacker'indan Ne Gİbİ Bİ Hedİye Olabİlİr..ha..?
    Sen kaşındın arkadaşım...birde tehdit haa...defol çakal...beni kötü kötü konuşturuyorsun...süreresiz banlandın...istiyorsan ip lerimi vereyim...adresimi bile verebilirim...sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun...istediğin yerde istediğin zaman karşılaşmaya hazırım...saklı tutuğum hakkımı kullanıyorum sana güle güle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen kaşındın arkadaşım...birde tehdit haa...defol çakal...beni kötü kötü konuşturuyorsun...süreresiz banlandın...istiyorsan ip lerimi vereyim...adresimi bile verebilirim...sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun...istediğin yerde istediğin zaman karşılaşmaya hazırım...saklı tutuğum hakkımı kullanıyorum sana güle güle...
    birde 4. hackerim diyor hacker olan adam kendini aleni buradn beyan etmez demekki saf bir kalbi varmış saf!!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benimde size olacak...ama şu an için bu hakkımı saklı tutuyorum...ve ne yapacağımıza sizler değil bizler karar veririz...söyleyiniz neymiş bu sürpriz...
    bende sizin kadar sabır yok malesef

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Toplum olarak tartışmayı,bizden farklı düşünene saygı duymayı,herzaman eleştirdiğimiz mecliste nasıl kavga eder koskoca adamlar dediğimiz ve bir anket konusunda dahi tartışmayı beceremediğimiz için..!

KONU KAPANMIŞTIR

Sayfa 26/26 İlkİlk ... 1617181920212223242526

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri