Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 12/26 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
254 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý oscarrr_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KESÝNLÝKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GÝBÝ BÝR BAÞBAKAN BULAMAYIZ eðer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardýr .... çünkü onlar ülkenin iyyiliðini istemeyen vatandaþlardýr
    evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluðuyuz..türkiyenin gelmiþ geçmiþ en iyi baþnakaný(!) k.bakmayýn üniversite mezunu ve atamamýz olmamýþ bir kiþi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaþým ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptýklarýna bý tarafsýz gözle bak ülke ne durumda? terorýste sayýn dýyen zamanýnda tarýkat lýderýnýn dýzýnýn dýbýnde baba oðul muhabbetý yaþayan cumhurýyete ve laýklýðe hakaretten ceza alan býrý kalkmýs bor hatadýr baþbakan olmus býrde cumhur baskaný olacak bu kadaranýda pes...þimdi sana soruyorum senmý býlýncsýzsýn ben mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluðuyuz..türkiyenin gelmiþ geçmiþ en iyi baþnakaný(!) k.bakmayýn üniversite mezunu ve atamamýz olmamýþ bir kiþi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaþým ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptýklarýna bý tarafsýz gözle bak ülke ne durumda? terorýste sayýn dýyen zamanýnda tarýkat lýderýnýn dýzýnýn dýbýnde baba oðul muhabbetý yaþayan cumhurýyete ve laýklýðe hakaretten ceza alan býrý kalkmýs bor hatadýr baþbakan olmus býrde cumhur baskaný olacak bu kadaranýda pes...þimdi sana soruyorum senmý býlýncsýzsýn ben mi?
    evet demiþtimya biz türk milleti olarak çok unutkanýz diye ne çabuk unuttuk eli kanlý katili getirip 5 yýldýzlý imralýda özel doktor kontrolünde bir çoðumuzundahi yiyemediði yemeklerle beslediðimizi idam kararýýný sümen altýnda tutanlarý hemen unuttuk kongerelerinde türk bayraðýný yerelere atýp yuhalayan þerefsizleri,ülkenin heryerinde olay çýkaran aldatýlmýþ ülkesini satmaya hazýr sözde bu ülke gençlerini vs.say say bitmez hep unuttuk geriye unutmadýðýmýz tek þey kaldý oda ders kitaplarýnda dahi olan bir þiiri okuyan kiþiye verilen siyasi bir ceza(cezayý veren hakim emekli olup anap tan millet vekili adayý 0lmuþtur)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

katiyenlikle Hayir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demekki memleketimizin bazý insanlarý hala daha uyuyor bazý insanlarýda hiç ilgilendirmiyor ben anlamýþ deðilim KESÝNLÝKLE HAYIR memleketin her yeri birer birerde deðil kapýþýlýyor zamanýnda savaþarak alamadýðýný þimdi parayla alýyorlar BATMIÞ ÜLKE AK PARTÝ ÞÝMDÝ DAHADA SATIYOR zamanýnda yimeyle bitmiyordu þimdi tersine çevirdiler satmayla bitmez KESÝNLÝKLE HAYIR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

???????????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deyiþen biþi olurmu bilmem baþka biri gelse dahamý iyi olur bilemem gelen gideni aratýr derler gelsin bakalým ne ollacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim görüþüm eðer Cumhurbaþkaný olursa geçmiþte olduðu gibi yani Turgut ÖZAL ve Süleyman DEMÝREL örneklerindeki gibi olur. Belki bir dönem daha partisi Ýktidar olur ama daha sonra erir gider.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý oscarrr_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KESÝNLÝKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GÝBÝ BÝR BAÞBAKAN BULAMAYIZ eðer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardýr .... çünkü onlar ülkenin iyyiliðini istemeyen vatandaþlardýr
    çok haklýsýn aynen katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Kesinlikle Tayyip in cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorum hele son çýkan petrol yasasý bu ülkeye yapýlan en büyük ihanettir vesosyal güvenlik yasa tasarýsý niçin ertelendi seçim sonuna daha neler neler insanlar uzay çagýný hesaplarken biz amerikanýn rýzasýyla yaþamaya devam edecegiz.
    Bu anlamda kesinlikle olmamalý ve bu kararý halk vermeli madem çogulcu demokrasiden yanayýz. Þu dokunulmazlýklarý da kaldýrarak diger ülkerin vekilleri gibi bir yaþamý niçin gerçekleþtirmiyorlar hani seçim öncesi vaad lerde vekillere dokunulacaktý ,bunlar sadece hikaye ve bu milleti sömürmeye devem edecekler ,uzun söze gerek yok halkýn iradesinde seçim olmalý kim olursa olsun
    Saygýlar.............

Sayfa 12/26 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri