Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 13/26 ÝlkÝlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon
254 sonuçtan 121 ile 130 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr olmamalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır.Meydanlarda atıp tutarken garıbanların oyunu almak ıcın ahkam kesenler kamu kurum ve kuruluslarına hıc bır partılımın yakınına peskes cekmeyecem dıyenler.Secıldıkten sonra yedı sulalesını dolduranlar bununla yetınmeyıp corabınaa bıle reklam olsun dıye ısım vede makam yazdıranlar sankı onlara bakı bu makamlar,benzıne yuzde bılmem kac ındırıp pespese kıtleyenler(ınternetten arastırıla bılır oranlar karsılastırılabılır)BU VATAN ICIN ŞEHİT OLANLARA VEDE ONLARIN KATILINE sayın,şehit olanlar ıcın kellesı alınmıstır dıyen dusunmeden konusan bır kımse turkmılletının en yuce makamında oturamazn bu benım fıkrım.Herkesın fıkrınede saygı duyarım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erkan48 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence de olmasýn türkiyenin onun gibi dürüst(hýrsýzlýk yapmayan) siyasetcilere ihtiyacý var.eger bu ükümetten memnun olmayan varsa,biraz geriye dogru baksýn.akaryakýt istasyonlarýnda çalýsanlar pompa saatlerini ayarlamaktan býkarlardý.çünki aksam bir ZAM sabah bir ZAM gelirdi.bunlarý da düþünmek gerek.benim gönlümdeki cumhurbaskaný;BÜLENT ARINÇ
    Dürüst dediklerin istanbuldan tonlarca yolsuzluk dosyalarý ile Ankaraya gittiler. Kendilerini soruþturanlarý sürgüne, bazý davalardan takipsizlik kararý verenleri ya yargýtay üyesi veya adalet bakanlýðýnda üst düzeylere getirdiler. Oðlunun 2.5 milyon dolara yat aldýðýný biliyormusun? Bunuda özelleþtirmeler alan bir arabýn ortak olduðu Türk þirketinden. ( neye karþýlýk) Oðlunun ticaret hayatý nedir?. Bunu yazan gazetenin hemen defterlerine maliye el koydu. Maliye bakanýnýn oðlunun, bakanlýðýn önünde iþtakip bürosu olduðunu biliyormusun? Yazýlacak o kadar yolsuzluk varki.

Ülkenin geleceðini ve bölünmez bütünlüðünü düþünen insanlarýn isteyeceði tek karar þudur. ASLA ve ASLA olmamalýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nextturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet bu hükümet kötü ben bilinçsiz miyim sorarým size?
    sizin bilinçten anladýðýnýz örneðin terör,ýrak gibi ve hem ekonomik hem de siyasal açýdan hükümetin beceriksizliðimidir? eðer sizin bilinç anlayýþýnýz beceriksizlikler üzerine kurulmuþ bir hükümeti ve sayýn baþbakanýmýzý desteklemek ise size söyleyecek bir söz dahi olamaz.
    asýl siz gözlerinizi açýn da Türkiye'nin bu günkü kötüye gidiþini görün.
    ülkenin iyiliðini isteme mevzusuna gelince asla benim kadar vatancý ve milletçi olamazsýnýz. insanlar hakkýnda fikir belirtirken lütfen sözlerinizi dikkat ile seçiniz.
    sizin gibi insanlar diðer hükümetyin yaptýðý bizi düþürdüðü durumlarý hak ediyosunuz artýk partilicikten çýkýn ve hayatýn penceresinden bakýn ýrak diyon cart diyon curt diyon adam bilmiyormu sanki oda senin gibi düþünmüyor herþeyin zamaný vasr ýraka zamaný gelince dersini verir savaþ çýkmasý çokmu iyi olur huzurlu olabilirmisin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla insan bu yorum farklýlýklarýný görünce ne diyeceðini þaþýrýyor. Ama þu bi gerçekki bizim kuþakta bu güne kadar ne bu kadar uzun süreli bir iktidar nede ekonomik istikrar görildü. Ancak, þunu unutmayalým ki; askari ücret ve adil bölüþüm sadece bu günkü hükümetin vebali deðil, bunu hepimiz biliyoruz... yasal ve bürokratik engeller de iþin cabasý... Ýstikrar için c.b. 'de mutabakat arayýþlarý devam edecektir. Benim kanaatim, ekonomik patronlarýn görüþleri doðrultusunda istikrar için bir çözüm alternatifi oluþturulacaktýr. Ülkemizin geleceðini karartmak isteyen iç ve dýþ mihraklar daima olacaktýr. Bence, T. erdoðan kendisi ülkenin geleceðini düþünerek aday olmayacaktýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
    turkiye turklerindir
    atam izindeyiz
    ne mutlu turkum diyene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr kesinlikle olmasýný istemiyorum cumhurbaþkanýný halk seçsin sonucu görelim acaba kaç oy alýr yeter artýk yaptýklarý arkadaþýmýn bi tanesi baþbakan olarak iyi iþler yaptýðýný yazmýþ neymiþ onlar anlatsýn bakalým terör örgütü baþýna sayýn deyipte benim þehit kardeþlerime kelle demekmi yoksa veya ab uyum yasalarýna tümüyle evet deyipte kuzey ýraktaki çulsuzlara boyun eðmekmi:?
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart erdogan cumhur baskani kesinlikle olmali

kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali

sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
    oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar

altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim

erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle olmamalý çünki sözü ile özü bir deðil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    doðru söylüyorsun..bu siyasetçilerin hepsi malesef ayný..umarým torunlarýmýn torunlarý iyi bir siyasetçi görür..
    kusura bakmayýn ama bende sizi anlayamýyorum adamýn 5 senede yaptýklarýný görmüyorsanýz bu iþte bi art niyet var derim birilerinin yýllardýr yapamadýgýný 5 senede yaptý adam yine polemik olacak biliyorum ama ister kabul edin ister etmeyin enflasyon düþtü belki hala %100 refah içersinde deðiliz ama 5 sene öncesinden daha iyi oldugumuzu kimse inkar edemez

Sayfa 13/26 ÝlkÝlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri