hayýr olmamalý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
hayýr olmamalý
kesinlikle hayır.Meydanlarda atıp tutarken garıbanların oyunu almak ıcın ahkam kesenler kamu kurum ve kuruluslarına hıc bır partılımın yakınına peskes cekmeyecem dıyenler.Secıldıkten sonra yedı sulalesını dolduranlar bununla yetınmeyıp corabınaa bıle reklam olsun dıye ısım vede makam yazdıranlar sankı onlara bakı bu makamlar,benzıne yuzde bılmem kac ındırıp pespese kıtleyenler(ınternetten arastırıla bılır oranlar karsılastırılabılır)BU VATAN ICIN ŞEHİT OLANLARA VEDE ONLARIN KATILINE sayın,şehit olanlar ıcın kellesı alınmıstır dıyen dusunmeden konusan bır kımse turkmılletının en yuce makamında oturamazn bu benım fıkrım.Herkesın fıkrınede saygı duyarım
Dürüst dediklerin istanbuldan tonlarca yolsuzluk dosyalarý ile Ankaraya gittiler. Kendilerini soruþturanlarý sürgüne, bazý davalardan takipsizlik kararý verenleri ya yargýtay üyesi veya adalet bakanlýðýnda üst düzeylere getirdiler. Oðlunun 2.5 milyon dolara yat aldýðýný biliyormusun? Bunuda özelleþtirmeler alan bir arabýn ortak olduðu Türk þirketinden. ( neye karþýlýk) Oðlunun ticaret hayatý nedir?. Bunu yazan gazetenin hemen defterlerine maliye el koydu. Maliye bakanýnýn oðlunun, bakanlýðýn önünde iþtakip bürosu olduðunu biliyormusun? Yazýlacak o kadar yolsuzluk varki.
Ülkenin geleceðini ve bölünmez bütünlüðünü düþünen insanlarýn isteyeceði tek karar þudur. ASLA ve ASLA olmamalýdýr.
sizin gibi insanlar diðer hükümetyin yaptýðý bizi düþürdüðü durumlarý hak ediyosunuz artýk partilicikten çýkýn ve hayatýn penceresinden bakýn ýrak diyon cart diyon curt diyon adam bilmiyormu sanki oda senin gibi düþünmüyor herþeyin zamaný vasr ýraka zamaný gelince dersini verir savaþ çýkmasý çokmu iyi olur huzurlu olabilirmisin
Valla insan bu yorum farklýlýklarýný görünce ne diyeceðini þaþýrýyor. Ama þu bi gerçekki bizim kuþakta bu güne kadar ne bu kadar uzun süreli bir iktidar nede ekonomik istikrar görildü. Ancak, þunu unutmayalým ki; askari ücret ve adil bölüþüm sadece bu günkü hükümetin vebali deðil, bunu hepimiz biliyoruz... yasal ve bürokratik engeller de iþin cabasý... Ýstikrar için c.b. 'de mutabakat arayýþlarý devam edecektir. Benim kanaatim, ekonomik patronlarýn görüþleri doðrultusunda istikrar için bir çözüm alternatifi oluþturulacaktýr. Ülkemizin geleceðini karartmak isteyen iç ve dýþ mihraklar daima olacaktýr. Bence, T. erdoðan kendisi ülkenin geleceðini düþünerek aday olmayacaktýr...
ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
turkiye turklerindir
atam izindeyiz
ne mutlu turkum diyene
hayýr kesinlikle olmasýný istemiyorum cumhurbaþkanýný halk seçsin sonucu görelim acaba kaç oy alýr yeter artýk yaptýklarý arkadaþýmýn bi tanesi baþbakan olarak iyi iþler yaptýðýný yazmýþ neymiþ onlar anlatsýn bakalým terör örgütü baþýna sayýn deyipte benim þehit kardeþlerime kelle demekmi yoksa veya ab uyum yasalarýna tümüyle evet deyipte kuzey ýraktaki çulsuzlara boyun eðmekmi:?
saygýlar
kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali
sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar
altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim
erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak
kesinlikle olmamalý çünki sözü ile özü bir deðil.
kusura bakmayýn ama bende sizi anlayamýyorum adamýn 5 senede yaptýklarýný görmüyorsanýz bu iþte bi art niyet var derim birilerinin yýllardýr yapamadýgýný 5 senede yaptý adam yine polemik olacak biliyorum ama ister kabul edin ister etmeyin enflasyon düþtü belki hala %100 refah içersinde deðiliz ama 5 sene öncesinden daha iyi oldugumuzu kimse inkar edemez![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri