Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 14/26 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon
254 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Buradan videosunu izleyin tavsiye ederim.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence RECEP TAYÝP ERDOÐAN cumhur baþkanlýðýný hak etmiþ bir insan
    gelin arkadaþlar eskiden biraz hatýrlayýn 4 nisaný ne zaman unutunuz
    adamýn borcu var dýda 2 ye katlandý hani.....
    bu milleti anlamýyorum ..yüce ALLAH a inanýrýz derler bi liderin inancý yüksek diye irticai faliyetlerden korkarlar asýl korkulacak inanç zayýflýðý bulunan
    insanlardýr ha bu arada ben parti falan tutmuyorum ,,bir zamanlar sol partilere oy verdim hep fos çýktý artýk vermiyorum þu aralar genel olarak sýkýntýlarýmýz var ama bunu kimse unutmasýn 70 milyonun 20 milyonu hiç biþe yapmadan resmen milletin kanýný emiyor bunlarada dur demek için bilinçli liderler seçmek gerekir...teþekürler ...benim görüþüm medeniyet diyenler her görüþe saygýlýdýr....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abdullah ocalana sayın dediyi zaman izleyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþ yýldýr Her hazýrladýðý yasa veto yiyen ve ayaðýnda bir pranga ile dolaþan bir hükümetin;Bir beþyýl da özgürce yasalarýný çýkarmasý ve icraatlarýný yapmasý, böylece þimdilerde muhalif olan herkesinde memnuniyetini kazanmasý lazým.bence Tayyip Erdoðan Cumhurbaþkanlýðýný bir sonraki seçime ertelemelidir.Þu Anda Cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 hayýrrrrrrrr

kesinlikle öyle bir kimsenin cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorummmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle hayýr diyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý vagca Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali

sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
    oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar

altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim

erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak
    arkadas platformu neden sagcilik solculuk veya particilige cekiyorsun burada milli bir davadan bahsediliyor sen tayyibin cumhurbaskanligini icine sindir bebek katiline sayin diyen insanin sehitlerimize kelle diyen bir insanin cumhurbaskanligini turkum diyen hic kimse icine sindiremez ve lutfen burada solculuk-sagcilik ve ya particilik yapmayalim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nimican Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abdullah ocalana sayýn dediyi zaman izleyin

arkadasim eline saglik dinlerken tuylerim diken diken oldu tayyibin gercek yuzunu gormek isteyenler mutlaka bu konusmayi dinlemeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halkýmýz biraz tarih okusa. biraz gerçek haberlri izlese . ozaman kesinlikle rtenin ne baþbakan ne de cumhurbaþkaný olmasýný ister. olmasýn diyenleri bilinçsiz olarak tanýmlayan arkadaþým biraz tarih okusun ve gerçkleri daha ii görsün.amerikayla stratejik ortak olunarak mý ? bu ülke ileri gidecek býrakn bunlarýallah aþkýna......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Bu ÜlkemÝz Topraklarinda 75 MÝlyonun Atalarinin Kani Var

Birzamanlar tüm dünyanýn karþýsýnda titrediði bir ülkenin þu anki durumunu benim gibi herkes yaþýyor A olmazsa B olacak malesef al ötekini vur berikine deðiþen ne var varmý masaya vuracak bir siyasetçi gerçekten ülkesini düþünecek biri rahmetli ulu önderimizden sonra hangisi ülkeyi yukarýlara götürmüþtür.El etek öpmeynen baþka bir zamanlar karþýmýza çýkma cesaretini gösteremiyen çeþitli ülkelerin karþýsýnda kopacak derecede incelmeynen onlara iyi görünmek için her isteklerine eyvallah diyerek boyun bükülmüyormu? pembe tablo çizmeye çalýþmasýnlar artýk kimse onlara inanmýyor görsel ve yazýsal basýný satýn alarak masal anlatýyorlar artýk biz bu gibi laflara doyduk.artýk monoton siyaset istemiyoruz.neymiþ efendim ülkemizin bütçe açýðý gittikçe kapanýyormuþ evet doðru ama üretilen ne var?kocaman bir sýfýr ayný geçmiþ gibi.üretim yok tüketim var bazý kiþilerin haklý veya haksýz kazançlarný malýný mülkünü satarak bütçeye takviye edilmedimi?daha söylenecek çok þeyler varda bunlarý zaten herkes yaþýyor derinlere dalmadan sadece açlýk sýnýrýynan asgari ücretin kýyaslama yapalým herþey ortaya çýkar.YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMÝNATIDIR.Saygýlarýmla
    Konu vartic tarafýndan (02-04-2007 Saat 15:09 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 14/26 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri