hayýr olmamalý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
hayýr olmamalý
kesinlikle hayır.Meydanlarda atıp tutarken garıbanların oyunu almak ıcın ahkam kesenler kamu kurum ve kuruluslarına hıc bır partılımın yakınına peskes cekmeyecem dıyenler.Secıldıkten sonra yedı sulalesını dolduranlar bununla yetınmeyıp corabınaa bıle reklam olsun dıye ısım vede makam yazdıranlar sankı onlara bakı bu makamlar,benzıne yuzde bılmem kac ındırıp pespese kıtleyenler(ınternetten arastırıla bılır oranlar karsılastırılabılır)BU VATAN ICIN ŞEHİT OLANLARA VEDE ONLARIN KATILINE sayın,şehit olanlar ıcın kellesı alınmıstır dıyen dusunmeden konusan bır kımse turkmılletının en yuce makamında oturamazn bu benım fıkrım.Herkesın fıkrınede saygı duyarım
Valla insan bu yorum farklýlýklarýný görünce ne diyeceðini þaþýrýyor. Ama þu bi gerçekki bizim kuþakta bu güne kadar ne bu kadar uzun süreli bir iktidar nede ekonomik istikrar görildü. Ancak, þunu unutmayalým ki; askari ücret ve adil bölüþüm sadece bu günkü hükümetin vebali deðil, bunu hepimiz biliyoruz... yasal ve bürokratik engeller de iþin cabasý... Ýstikrar için c.b. 'de mutabakat arayýþlarý devam edecektir. Benim kanaatim, ekonomik patronlarýn görüþleri doðrultusunda istikrar için bir çözüm alternatifi oluþturulacaktýr. Ülkemizin geleceðini karartmak isteyen iç ve dýþ mihraklar daima olacaktýr. Bence, T. erdoðan kendisi ülkenin geleceðini düþünerek aday olmayacaktýr...
hayýr kesinlikle olmasýný istemiyorum cumhurbaþkanýný halk seçsin sonucu görelim acaba kaç oy alýr yeter artýk yaptýklarý arkadaþýmýn bi tanesi baþbakan olarak iyi iþler yaptýðýný yazmýþ neymiþ onlar anlatsýn bakalým terör örgütü baþýna sayýn deyipte benim þehit kardeþlerime kelle demekmi yoksa veya ab uyum yasalarýna tümüyle evet deyipte kuzey ýraktaki çulsuzlara boyun eðmekmi:?
saygýlar
kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali
sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar
altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim
erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak
arkadas platformu neden sagcilik solculuk veya particilige cekiyorsun burada milli bir davadan bahsediliyor sen tayyibin cumhurbaskanligini icine sindir bebek katiline sayin diyen insanin sehitlerimize kelle diyen bir insanin cumhurbaskanligini turkum diyen hic kimse icine sindiremez ve lutfen burada solculuk-sagcilik ve ya particilik yapmayalim
kesinlikle olmamalý çünki sözü ile özü bir deðil.
bence RECEP TAYÝP ERDOÐAN cumhur baþkanlýðýný hak etmiþ bir insan
gelin arkadaþlar eskiden biraz hatýrlayýn 4 nisaný ne zaman unutunuz
adamýn borcu var dýda 2 ye katlandý hani.....
bu milleti anlamýyorum ..yüce ALLAH a inanýrýz derler bi liderin inancý yüksek diye irticai faliyetlerden korkarlar asýl korkulacak inanç zayýflýðý bulunan
insanlardýr ha bu arada ben parti falan tutmuyorum ,,bir zamanlar sol partilere oy verdim hep fos çýktý artýk vermiyorum þu aralar genel olarak sýkýntýlarýmýz var ama bunu kimse unutmasýn 70 milyonun 20 milyonu hiç biþe yapmadan resmen milletin kanýný emiyor bunlarada dur demek için bilinçli liderler seçmek gerekir...teþekürler ...benim görüþüm medeniyet diyenler her görüþe saygýlýdýr....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri