bence hiç ama hiç olmamalý çünkü devlet bundan onceki zamanlarýnda daha iyidiiiiiiiiiii
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
bence hiç ama hiç olmamalý çünkü devlet bundan onceki zamanlarýnda daha iyidiiiiiiiiiii
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasý 'nda cumhurbaþkanlýðý olma þartlarýný haiz olan herkes cumhurbaþkaný olabilir .. yok þu þunu demiþ -yok bu bunu demiþ.. dersek , yakýn geçmiþte kimlerin hangi konularda neler söylediði ortaya çýkarýlýrsa ve kriter , " insanlarýn konuþtuklarý ise " cumhurbaþkaný olacak kimse bulamayacaðýz demektir.
kimilerinin sayýn baþbakanýn eþinin baþý kapalý olmasýný engel olarak ileri sürmesini ise ,týpký irandaki gibi özel yaþama ve kiþi haklarýna müdahale olarak görüyorum.. eðer iran -küba -kuzey kore - uganda -etiyopya -sudan gibi üçüncü dünya ülkesi olmak ve içe kapanmak istiyorsak , þu baþörtü-türban olayýný bir þekilde çözmeliyiz. avrupa birliði üyesi olmaya aday bir ülkeye yakýþmýyor.
biz kendi içimizde bu tip kýsýr çekiþmelerle boðuþmaya devam edersek , bazýlarýnýn iddia ettiði gibi " avrupa birliði bizi oyalýyor ,almayacak deðil.. biz bu görüntümüzle avrupa birliðine girmeye layýk bir ülke olamayacaðýz "
arkadaşlar kim olsun iyi güzel soru bence makamı kople kaldırılmalı türkiyede cuhurbaşkanlığı kaldırılmalı diye düşünüyorum
çok meraklýsýn ab üyeliðine bakýyorum, sýkýþýnca yok avrupalý olamadýk yok insan haklarý böyle þeylerin arkasýna sýðýnarak kendinizi kandýrmayýn onlar deðilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden þerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onlarý savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsýn. Tam Baðýmsýz Türkiye
ankette evet - hayır ve karamsızım seçenkleri bulunuyor. her türlü seçime saygılı olun.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
henüz olmasýn daha yapýlacak çok þey var.Tayip baþkanlýktan çekilirse AKP nin yarý yarýya oy potansiyeli düþer.Bunu dedemde biliyor.Onlarýn yapmak istedikleri iki þey var.Biri tek parti olarak iktidara gelmek. diðeri Tayibin cumhur baþkaný olmasý . en azýndan istedikleri þimdilik bu .Ama yapacaklarý þey uyumlu birini kendilerinden birini bir kuklayý oraya oturtmak sonrada iktidarda tek olup dönemin sonlarýna doðru cumhur baþkalýðýndan istifa ettirip yerine tayibi oturtmak pilan bu tahmin ediyorumki eðer iþler güzel giderse halkýmýzýnda buna ses çýkaracaðýný zannetmiyorum . NASIL HÜKÜM GÝYMÝÞ BÝRÝNÝ ÝSTEYE ÝSTEYE BAÞBAKAN YAPTIYSAK CUMHURBAÞKANIDA YAPARIZ YETERKÝ ÜLKE BÝRAZ DÜZELSÝN
benim senin yazdýklarýnla iþim olmaz ben sadece burdaki ortamý germemeye ve aranýzda tartýþmanýzý engellemeye çalýþýr ben bu konuda tercihimi yapýp mesajýmý yazdým. ondan sonra benim burda bu konuya bir yorumu olmuþmu bak. ben burda kurallarý uygularým düzeni saðlamaya çalýþýrým.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri