Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 18/26 ÝlkÝlk ... 891011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 171 ile 180 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neden olmasýn ki demokrasi ile seçilmedimi yanýt.. evet
    cumhur olmanýn þartý ne ....
    ya bu ülke neden seçimle deyil de dayatmayla yönetiliyor
    ordumu seçsin yani cumhur baþkanýný
    yada deniz bey efendimi (kendi partisi tam demokratik ya ...)
    ya kim nasýl seçili yodu bu cumhur baþkanýnýda tayyip beye gelince deyiþiyo bu iþler...
    arkadaþlar benim fikrim bu
    valla inanamýyorum ya
    açlýk sýnýrlarýndan bahsediyoz ülkemizin iþsizliðinden bahsediyoz
    ana muhalefetin tek derdi cumhur olsun mu olmasýnmý
    kendi ne teklif edilse partiside istemiyo zaten!!!!!
    neyse bence demokrasinin gerekleri neyse o yerine getirilsin
    madem demokrasi ile yönetiliyoz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mesutokay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok meraklýsýn ab üyeliðine bakýyorum, sýkýþýnca yok avrupalý olamadýk yok insan haklarý böyle þeylerin arkasýna sýðýnarak kendinizi kandýrmayýn onlar deðilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden þerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onlarý savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsýn. Tam Baðýmsýz Türkiye

evet kardeþim... ben avrupa birliðini can-ý gönülden istiyorum. bizim deðerlerimize hakaret edenler ise kendi ettiðinden utansýn ,onlar beni baðlamaz..

ama olayýn esas yüzü var.. ben 42 yaþýndayým .benim dedem ve onun dönemi yokluk yoksulluk içinde geçti ..babamýn dönemi Türkiyesi de yoklu içinde yoksulluk içinde geçti ..benim çocukluk-gençlik dönemimin Türkiyesi de , kemerlerinizi sýkýn yakýnda tünelin ucu görünecek .. masallarý ile ziyan oldu gitti.

artýk çocuklarýmýn neslinin de bu masallarla ziyan olmasýný istemediðim için avrupa birliði üyeliðini istiyorum..

içeriðinde zerre kadar insan haklarý -demokrasi - insana saygý ve ekonomik fýrsat eþitliði olmayan bu hayat tarzýnda yaþamaktan býktý bu millet.

baþka bir nokta.. arkadaþ.. biz burada ,kimseye hakaret etmeden fikirlerimizi yazýyoruz. böyle sloganlarla birþey elde etmenin anlamý yok.

bu ülke bu tip slogan savaþlarý ile baþlayan çatýþmalarla 1980 öncesinde kardeþ kavgasýna binlerce kurban verdi. lütfen dikkat.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim senin yazdýklarýnla iþim olmaz ben sadece burdaki ortamý germemeye ve aranýzda tartýþmanýzý engellemeye çalýþýr ben bu konuda tercihimi yapýp mesajýmý yazdým. ondan sonra benim burda bu konuya bir yorumu olmuþmu bak. ben burda kurallarý uygularým düzeni saðlamaya çalýþýrým.
    ilgine teþekkürler iyi çalýþmalar sana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý starke Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet kardeþim... ben avrupa birliðini can-ý gönülden istiyorum. bizim deðerlerimize hakaret edenler ise kendi ettiðinden utansýn ,onlar beni baðlamaz..

ama olayýn esas yüzü var.. ben 42 yaþýndayým .benim dedem ve onun dönemi yokluk yoksulluk içinde geçti ..babamýn dönemi Türkiyesi de yoklu içinde yoksulluk içinde geçti ..benim çocukluk-gençlik dönemimin Türkiyesi de , kemerlerinizi sýkýn yakýnda tünelin ucu görünecek .. masallarý ile ziyan oldu gitti.

artýk çocuklarýmýn neslinin de bu masallarla ziyan olmasýný istemediðim için avrupa birliði üyeliðini istiyorum..

içeriðinde zerre kadar insan haklarý -demokrasi - insana saygý ve ekonomik fýrsat eþitliði olmayan bu hayat tarzýnda yaþamaktan býktý bu millet.

baþka bir nokta.. arkadaþ.. biz burada ,kimseye hakaret etmeden fikirlerimizi yazýyoruz. böyle sloganlarla birþey elde etmenin anlamý yok.

bu ülke bu tip slogan savaþlarý ile baþlayan çatýþmalarla 1980 öncesinde kardeþ kavgasýna binlerce kurban verdi. lütfen dikkat.
    yaþ olarak benden büyüksün, ama bazý þeylerin halen farkýna varamamýþsýnýz yurt dýþýnda çalýþanlarýn en büyük farký hakký sosyal hakký baþka bir þey yok Almanyada marktan euro ya geçince dengeler bozuldu, þu anda orada tipik köle sistemi çalýþýyor, senin izlediðin o diziler gibi deðil magazin programlarýndaki avrupa hayatý, 55'den sonraki masallarý hepiniz inandýnýz halen de savunuyorsunuz 80 öncesinde senin hepinizin çocuklarý için mücadele edildi kimsenin kölesi olmasýn kimsenin kuklasý olmasýn ama senin baþka masallarla uyutulduðun için hepsi boþa gitti o zamanda bu zaman görüldü, heryerde taþeron çalýþtýrýyor istediðini iþe alýyor istemediðinide istediði zaman þutluyor bu taþeronluðuda Ýstanbula getiren Sayýn Baþbakanýn kendisidir benim karþý çýkmam budur artýk gerisini siz anlayýn herkeze saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gönlüm olmasýndan yana ama olmamalý:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mesutokay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaþ olarak benden büyüksün, ama bazý þeylerin halen farkýna varamamýþsýnýz yurt dýþýnda çalýþanlarýn en büyük farký hakký sosyal hakký baþka bir þey yok Almanyada marktan euro ya geçince dengeler bozuldu, þu anda orada tipik köle sistemi çalýþýyor, senin izlediðin o diziler gibi deðil magazin programlarýndaki avrupa hayatý, 55'den sonraki masallarý hepiniz inandýnýz halen de savunuyorsunuz 80 öncesinde senin hepinizin çocuklarý için mücadele edildi kimsenin kölesi olmasýn kimsenin kuklasý olmasýn ama senin baþka masallarla uyutulduðun için hepsi boþa gitti o zamanda bu zaman görüldü, heryerde taþeron çalýþtýrýyor istediðini iþe alýyor istemediðinide istediði zaman þutluyor bu taþeronluðuda Ýstanbula getiren Sayýn Baþbakanýn kendisidir benim karþý çýkmam budur artýk gerisini siz anlayýn herkeze saygýlar
    kardeþ .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiðimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yýllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.

12 eylül öncesi döneminin canlý þahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiðini ,hangi tertipler içinde olduðunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadým. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduðu için " gencecik yaþýnda topraða giren farklý görüþten binlerce vatan evladý oldu.

sizin bu derece atýlgan olmanýzý anlýyorum . ama gerçekler böyle deðil maalesef...

lütfen " sayýn baþbakan cumhurbaþkaný olmamalý " derken de dürüst olalým. cumhurbaþkaný olmamalý.. diyenlerin tamamý zaten 2002 genel seçimlerinde sayýn baþbakana ve partisine oy vermemiþti. bunu anlayabiliriz.

anlaþýlmayan ise , 28 þubat darbesinden sonra gazete patronlarýnýn villalarýnda kurulup , Türk milletine 2001 yýlýnda tarihinin en aðýr ekonomik krizini - yolsuzluðunu-hýrsýzlýðýný yaþatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiði " yüce divanda 34 yýl hapis cezasý istemiyle yargýlananlarýn yandaþlarýnýn sýkýlmadan yüzsüzce -hiç birþey olmamýþ gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cumhur baþkaný olmalýmý olmamalýmý neye göre olmalý veya neye göre olmamalý önce bunu çözelim öncelikle ikdidardaki bir partinin baþkaný olarak pek tabiki hakký ancak ülkenin menfaati ve istikrar açýsýndan bir dönem daha onun baþbakanlýgýna ihtiyaç var belki bazý arkadaþlar kýza bilir ancak 5 yýl öncesini unutmayalým biz geçmiþteki sýkýntýlý günleri çabuk unutan bir toplumuz affetmeyi severiz geçmiþteki hatayapanlarýn hatasýný bu döneme lütfen yüklemeyelim bu adaletsizlik olur þuan herþey güllük gülistanlýk deðil ancak hiçmi hýrsýzýn suçu yoktu hakim bey onun için eleþtirilerde biraz daha ........

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart devlatin malý deniz mi

dostum benim bölgem de tariþ özelleþti iþçilerin 3 te 2 sini çýkardý iþler daha hýzlý ve daha ucuz yürüyor italyan birþirket busene çok büyük bir tesis açacak devlet daireleri yan gelip yatma yeri olmuþ bu ülke insanlarýn aç gözlülüðü ile bu halde adam bu ekonomide iþe girene kadar boðaz tokluðuna razý girdiðinin senesi zam diye yýrtýnýyo iþe giriþ 800 milyon askeri ücret malum beyimiz boðaz tok luðuna razýyken 800 milyonu siliveriyo, teþerona geçmeye geç kaldýk be kardeþ özel þirkete ver bi yol yapýmý koy 2 sene de teslim bak iþine devletimiz hantallýktan kurtulsun. çiftçi olupta para kazana bilen yok ama birazda öz eleþtiri yýllarca birçok kredi verilmiþ aflar ama kimse yeniliðe gitmemiþ kimi ay 30maaþ hop cepte
    kimi malým para etti demiþ herkez iþinin yürüdüðüne kazndýðýna bakmýþ
    yeminle geçensene sattýðým üzüm parasý borçlarýn yarýsýna yeetmedi ben ce tc de taþeronluk olmak üzere birçok uygulamaya geç bile kalýnda
    dünyada biþeyin baþýna geçipte kendi çevresini düþünmeyecek insan inþallah hala vardýr ama ya tc de yok yada biþeyin sorumlusu deyil.
    kimse yanlýþ anlamasýn ama bence tc deki herkez öz eleþtiride yapacak
    dünyada hiç bi kanunyanlýþ olsun diye çýkmaz iþ onu uygulamak ta
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle olmamalý.bu vataný kurtarýp ezan sesinin sürmesini saðlayanlarýn kemikleri sýzlamasýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence olmamalý.baþbakanlýðý bile doðru düzgün becerememiþ birinin ülkenin baþý olarak bu ülkeyi ne denli iyi yansýtacaðý konusunda þüphelerim var.ha yarýn çýkýp herhangi bir belediyenin baþkan adayý olsa hiç düþünmeden oyumu ona veririrm.çünkü harika bir belediyeci.ancak kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamýyor.
    bu senin hüsnü kuruntun. diðer baþbakan bozuntularýný da gördük milletin anasýný aðlattýlar. allah tayyibi baþýmýzdan eksik et mesin.

Sayfa 18/26 ÝlkÝlk ... 891011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri