Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 20/26 ÝlkÝlk ... 1011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 191 ile 200 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yavru Vatan Kýbrýsý gözden çýkarmýþ 8.1 milyar Dolara Kuzey Iraktaki Türkmenleri ve dolayýsýyla Türkiyenin geleceðini satmýþ, Memlekette satýlmadýk nokta býrakmamýþ, Dýþ politikada çuvallamýþ, Sevr anlaþmasýný adým adým imzalayarak aziz þehitlerimizin ruhlarýný sýzlatmýþ, Talabani ve Barzaniyi Kanka ilan etmiþ, memlekette ayrýmcýlýk ve kadrolaþmanýn kitabýný yazmýþ, vatana bir çivi çakmadýðý halde tüm reklamcýlardan daha iyi reklam yaparak reklam oscarýný kazanmaya aday birinin Cumhurbaþkaný olmasýný herhalde en çok Barzani,Talabani, Bölücü baþý Apo ve tarih boyunca türlü hilelerle vatanýmýzý parçalamak isteyen haçlý zihniyetinden baþka kim isteyebilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kararsýzým fakat Baþbakanýmýzýn Cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorum bir dönem daha Baþbakanlýðýna ihtiyacýmýz var diye düþünüyorum.Geçmiþ günleride unutmamak lazým örneðin banka faiz oranlarý,ssk önceki dönemlerde ssk ya gittiðimizde 3 kiþi gidiyorduk bir ilaç hesaplatma ve ödeme kuyruðu ile ilaç alma diye 2 kuyruk vardý þimdi dýþarýdan alýnabiliyor.Bazý kiþiler ssk nýn birleþiminden memnun olmayabilir ama çoðu kiþide memnundur.Herkes istediði hastaneye gidebiliyor.Bir zamanlar elektrik otomatiðe baðlanmýþtý her 2 ayda bir fatura zamlý gelirdi sanki o zamanlar memur ve iþçi maaþlarý ile asgari ücret çokmu iyiydi.Eðer Cumhurbaþkaný olursa þahsen Abdullah GÜL ü Baþbakan olarak görmek isterim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood Bunlarý ben bile biliyorum:Uyanýn aziz Türk halký...

Ben 13 yaþýnda bir kýz öðrenciyim.Ama buna raðmen yaþýtlarýmýn bilmediðini ben bilirim.Þu an ülkemiz paramparça ýrklara bölünmüþ bir durumda.Yok efendim kürdüymüþ,yok lazýymýþ falan filan...Aslýnda bunlarý sadece bazý devlet satýcýlarý deðil devleti bölmek isteyen dýþ kuvvetler yapýyor.Bu olayada bazý bölücüler yardým ediyo.Ve ben 18 yaþýma gelince inanýn bütün bu adaletsizliði ortadan kaldýrtmak için elimden geleni yapacam.Tabi Türkiye Cumhuriyetiortada kalýrsa.(ben bu yazýyý babamýn adresinden yazýyom kimse beni yalancý zannetmesin ve kýnamasýn gerçeklerden kaçamayýz...) devleti çökertmek istiyenlerden önce davralým ey aziz Türk halký...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cakirvet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben 13 yaþýnda bir kýz öðrenciyim.Ama buna raðmen yaþýtlarýmýn bilmediðini ben bilirim.Þu an ülkemiz paramparça ýrklara bölünmüþ bir durumda.Yok efendim kürdüymüþ,yok lazýymýþ falan filan...Aslýnda bunlarý sadece bazý devlet satýcýlarý deðil devleti bölmek isteyen dýþ kuvvetler yapýyor.Bu olayada bazý bölücüler yardým ediyo.Ve ben 18 yaþýma gelince inanýn bütün bu adaletsizliði ortadan kaldýrtmak için elimden geleni yapacam.Tabi Türkiye Cumhuriyetiortada kalýrsa.(ben bu yazýyý babamýn adresinden yazýyom kimse beni yalancý zannetmesin ve kýnamasýn gerçeklerden kaçamayýz...) devleti çökertmek istiyenlerden önce davralým ey aziz Türk halký...
    Bende ona bakýyordum...o yaþýnýza raðmen olgun bir insan gibi yazýyorsunuz...inanmak biraz güçleþiyor açýkcasý...neyse zaten önemli olan yaþ deðildir...insanýn kafa yapýsý ve kendisini yetiþtirmesidir önemli olan...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý starke Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþ .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiðimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yýllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.

12 eylül öncesi döneminin canlý þahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiðini ,hangi tertipler içinde olduðunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadým. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduðu için " gencecik yaþýnda topraða giren farklý görüþten binlerce vatan evladý oldu.

sizin bu derece atýlgan olmanýzý anlýyorum . ama gerçekler böyle deðil maalesef...

lütfen " sayýn baþbakan cumhurbaþkaný olmamalý " derken de dürüst olalým. cumhurbaþkaný olmamalý.. diyenlerin tamamý zaten 2002 genel seçimlerinde sayýn baþbakana ve partisine oy vermemiþti. bunu anlayabiliriz.

anlaþýlmayan ise , 28 þubat darbesinden sonra gazete patronlarýnýn villalarýnda kurulup , Türk milletine 2001 yýlýnda tarihinin en aðýr ekonomik krizini - yolsuzluðunu-hýrsýzlýðýný yaþatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiði " yüce divanda 34 yýl hapis cezasý istemiyle yargýlananlarýn yandaþlarýnýn sýkýlmadan yüzsüzce -hiç birþey olmamýþ gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.
    gerçekleri sizde iyi biliyorsunuz ama iþinize gelmiyor bahsettiðiniz 2001 krizinden daha kötü gizli bir kriz var bunun adýda 2006-2007 krizi, bahsettiðiniz medya patronlarý yine ayný deðilmi niye ülkeyi güllük gülistanlýk gösteriyorlar sanki herkeze mail atmýþlar fax çekmiþler her þey bu kadar kolay deðil gerçekler böyle deðil gibi, ABD-AB diyerek ortalarda geziyorlar, 28 ÞUBAT sürecini hazýrlayanlarýn baþýnda yine sayýn Baþbakan yokmuydu bir þiir okudu hapse girdi kendini mazlum lider yaptý þimdi oðlu gemi alacak duruma geldi kim neler götürdüðü belli meydanlara çýkýp kaþarlýsýný baþkalarý yapýyordu diyor,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizi Koru Yarabbi!!!!

Asla olmamalý.Olmalý veya bir dönem sonra olmalý diyen kardeþlerime sorayým:Bu "cani"ye sayýn diyen kiþi baþbakan oldu da cebinizdeki parada, refah seviyenizde bir artýþ oldu mu? Uluslar arasý arenada deðerimiz yükseldi mi? Bize kazandýrdýklarý neler oldu, kaybettirdikleri neler? Bazýlarý birilerinden, özellikle de hükümetin borozaný olan medyadan etkileniyor olabilir.Bu yüzden bizlere neler kaybettirdiklerine dikkat etmeden konuþuyor olabilirler.Lütfen saðduyu ile yaklaþýn.Bu hükümetin bu millete yaptýðý kötülükleri tarih kitaplarý yaza yaza bitiremeyecektir.Bunlarýn bu millete devlete verdikleri zararý bundan sonra gelecekler 50 senede onaramayacaklardýr. Ýsterseniz hafýzanýzý biraz tazeleyeyim: Mehmetçiðin baþýna çuval mý geçirilmedi, topraklarýmýz haraç mezat satýlmadý mý (hem de hiç satýlmamasý gerekenlere), Kerkük Türkleri periþan edilmedi mi, yýllýk geliri 3 milyar dolar olan ve adý da TÜRKtelekom olan bir kurum iki yýllýk karýna satýlmadý mý, Tüpraþ,Seydiþehir aluminyum ve benzeri stratejik kuruluþlarýmýz yok pahasýna satýlmadý mý,vakýflar yasasý sebebiyle vatan haini vakýflara sýnýrsýz mal edinme hakký tanýnmadý mý,Tayyip çocuklarýnýzenginlerin parasýyla Amerika'da okutmadý mý, daha dün okulu bitiren oðlunu kýzýný en yaðlý yerlerde iþe baþlatýp altýna da bir gemi çekmedi mi,maliye bakaný oðlu için yasa yönetmelik deðiþtirip mýsýr ithalatýndan, pastörize yumurtadan vergiyi kaldýrmadý mý,Tüpraþ hisseleri yahudi iþ adamýna otel odalarýnda maliye bakaný tarafýndan satýlmadý mý,çýkýp televizyonlara bu milletin malýný mülkünü "Babalar gibi satarým." demedi mi?..............
    Bütün bunlarý sayfalar dolusu yazmak mümkün.Ben sadece hafýzalarýnýzý tazelemek istedim, gerisini de sizler tamamlayýn tamamlayabilirseniz. Bir baþbakan bir teröriste "sayýn" der mi? Vatandaþýna "Ananý da al git lan!" der mi?
    Bu vataný için canýný vermiþ þehit Mehmetçikler için "Askerlik yan gelip yatma yeri deðil ! " demek nedir? Bakanlarý köylü için "Gözünüzü toprak doyursun." demedi mi?Kardeþim hangisini anlatayýmokunulmazlýðý kaldýma sözü verdiði halde kaldýrmadýðýný mý, baþörtüsü benim namus meselem dediði halde (Kahramanmaraþ konuþmasýnda), kýlýný kýpýrdatmadýðýný mý, Baþdanýþmaný Zapsu'nun baþbakaný için elin Amerikalýsýna "Üstüne sifon çekmeyin." dediði halde en yakýn kankisi olmaya devam ettiðini mi?Ben deha neyi anlatayým!
    Paradan 6 tane sýfýrý atmýþ da en büyük milliyetçi kendisiymiþ! Peki benim mutfaðýmda hala neden 2003 'ten daha kötü yemekler kaynýyor? Benim cebim neden daha fazla para görmüyor?Milli gelir 2500 dolarmýþ da 5577 dolar olmuþ! Peki benim cebimde neden 500 dolar yok.
    Bu millet, "o" cumhurbaþkaný da olsa hesabýný soracaktýr mutlaka. Belki daha önce oy verenlerin bir kýsmý ar yoluna gene oy verecekler, ama sandýða gömülme vakitleri geldi artýk.Allah bu millete böyle bir iktidarsýzlýðý bir daha göstermesin!Allah bu millete acýsýn.Lütfen iki kere deðil, iki bin kere düþünün: Milletimiz için hayat memat meselesi artýk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence cumhurbaþkaný olmalý cünkü cumhur demek halk demektir þimdiye kadar cumhur baþkanlarý cankayadan dýþarý cýkýp halkýn arasýna girmedi bizler tayyip beyle baþbakanlarýn nasýl halkla ic ice ve yanyana olmasýný gerektiðini öðrendik inþallah tayyip bey bu seferde cumhurun da halkla kucaklaþmasýný saðlar ve tayyip hem kendini hemde ülkeyi dünyaya kabulendirdi ama bu ülkede bazýlarý bunu görmek istemiyor varsýn görmesinler güneþ balcýkla sývanmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Gundemdeki konu siyaset birazda Tabi dozu kaçmadan.Biliyorsunuz su anda sayýn tayyip erdoganýn tum siyasi arenada ve kamuoyunda cumhurbaskaný adayý olup olmayacagý konusuluyor.

Þimdi tum supersatforum topluluguna soruyoruz.

Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý?Anketimiz bu mesajýn ustunde yer alaktadýr.Lütfen oylarýnýzý bekliyoruz.

Anketimiz 7 gun surecektir.

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kiþilik,kurum vs. gibi haklara saygý göstererek kendi fikirlerini mesajýna yazsýn.

hakaret derecesinde yazýlan mesajlar silinecektir...
    hAyIr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar bencede olmamalı !!!

nedeni ise memlekette satılmayan çok az kaldı her taraf peşkeş yapılmış durumda şöyle bir uzanalım akdeniz ve ege bölgelerine yabancılar resmen mahalle kurmuşlar aralarında bir türk yok yani o kadar parselleme varki görmeniz gerekiyor yada soruşturun ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

ayrıca argo konuşan uslup sizce uygunmu ben kesinlikle karşıyım şu ülkeme acıyorum ve çok üzülüyorum nereye giderseniz gidin bizim ülke kadar güzel özgür çok az yer vardır dışardan iyi görünüyor ab ülkeleri ama öyle değil
    bu eleştirileri yaparken karşı değilim fakat zamanı şimdi olmadığını düşünüyorum cumhurbaşkanlığı çok saygın bir makam lütfen burayada daha uyumlu kavgasız her kesimi kucaklacayacak saygılı birinin olması huzursuzluğunda önüne geçilmiş olur ve kaos da olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr cumhur baþkaný olmamalý nedenini herkes biliyor

Sayfa 20/26 ÝlkÝlk ... 1011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri