Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 21/26 ÝlkÝlk ... 11121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 201 ile 210 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kararsýzým fakat Baþbakanýmýzýn Cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorum bir dönem daha Baþbakanlýðýna ihtiyacýmýz var diye düþünüyorum.Geçmiþ günleride unutmamak lazým örneðin banka faiz oranlarý,ssk önceki dönemlerde ssk ya gittiðimizde 3 kiþi gidiyorduk bir ilaç hesaplatma ve ödeme kuyruðu ile ilaç alma diye 2 kuyruk vardý þimdi dýþarýdan alýnabiliyor.Bazý kiþiler ssk nýn birleþiminden memnun olmayabilir ama çoðu kiþide memnundur.Herkes istediði hastaneye gidebiliyor.Bir zamanlar elektrik otomatiðe baðlanmýþtý her 2 ayda bir fatura zamlý gelirdi sanki o zamanlar memur ve iþçi maaþlarý ile asgari ücret çokmu iyiydi.Eðer Cumhurbaþkaný olursa þahsen Abdullah GÜL ü Baþbakan olarak görmek isterim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence cumhurbaþkaný olmalý cünkü cumhur demek halk demektir þimdiye kadar cumhur baþkanlarý cankayadan dýþarý cýkýp halkýn arasýna girmedi bizler tayyip beyle baþbakanlarýn nasýl halkla ic ice ve yanyana olmasýný gerektiðini öðrendik inþallah tayyip bey bu seferde cumhurun da halkla kucaklaþmasýný saðlar ve tayyip hem kendini hemde ülkeyi dünyaya kabulendirdi ama bu ülkede bazýlarý bunu görmek istemiyor varsýn görmesinler güneþ balcýkla sývanmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Gundemdeki konu siyaset birazda Tabi dozu kaçmadan.Biliyorsunuz su anda sayýn tayyip erdoganýn tum siyasi arenada ve kamuoyunda cumhurbaskaný adayý olup olmayacagý konusuluyor.

Þimdi tum supersatforum topluluguna soruyoruz.

Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý?Anketimiz bu mesajýn ustunde yer alaktadýr.Lütfen oylarýnýzý bekliyoruz.

Anketimiz 7 gun surecektir.

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kiþilik,kurum vs. gibi haklara saygý göstererek kendi fikirlerini mesajýna yazsýn.

hakaret derecesinde yazýlan mesajlar silinecektir...
    hAyIr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar bencede olmamalı !!!

nedeni ise memlekette satılmayan çok az kaldı her taraf peşkeş yapılmış durumda şöyle bir uzanalım akdeniz ve ege bölgelerine yabancılar resmen mahalle kurmuşlar aralarında bir türk yok yani o kadar parselleme varki görmeniz gerekiyor yada soruşturun ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

ayrıca argo konuşan uslup sizce uygunmu ben kesinlikle karşıyım şu ülkeme acıyorum ve çok üzülüyorum nereye giderseniz gidin bizim ülke kadar güzel özgür çok az yer vardır dışardan iyi görünüyor ab ülkeleri ama öyle değil
    bu eleştirileri yaparken karşı değilim fakat zamanı şimdi olmadığını düşünüyorum cumhurbaşkanlığı çok saygın bir makam lütfen burayada daha uyumlu kavgasız her kesimi kucaklacayacak saygılı birinin olması huzursuzluğunda önüne geçilmiş olur ve kaos da olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr cumhur baþkaný olmamalý nedenini herkes biliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý atacan35 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýr cumhur baþkaný olmamalý nedenini herkes biliyor
    Tayyibin Baþbakanlýðýný beðenmiyorum. 5 yýl boyunca ülkeyi kötü yönetti. Fakat cumhurbaþkaný olmamasý için herkesin bilipte benim bilmediðim sebep nee?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

doğrusunu konuşmak gerekirse şu anda bütçe iyi durumda ama milleti sıktı bu ne yaptı kasayı doldurdu gelen ne ypacak kasayı boşaltacak sağa sola savuracak haliyle bu savurganlık bir kaç sene milletede yansıyacak gelene iş vercek gidene para verecek milletçe savurganlığı severizya

bence bununla 5 sene daha yola devam diyorum daha bunu çözemedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle hayýr hatta siyasetten bile uzaklaþtýrýlmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmamalý.....olmamalýýý.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabii ki olmalý. kim olacak yani .
    muhalefet bile yapmayý beceremeyen insanlar mý olacak.
    kriz falan da olmayacak. ak parti bir dahaki seçimde de tek baþýna iktidar olacak.
    bu ülkeyi þu anda hakedenler yönetiyor. ve ben de hakettiklerine inananlardaným... :45:

Sayfa 21/26 ÝlkÝlk ... 11121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri