kesinlikle hayýr
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
kesinlikle hayýr
Bencede kesinlikle olmamalý,Ayrýca arkadaþ ilk mesajýnda geçekten çok güzel þeyler yazmýþ kendisini takdir ettim..Ne yazýk ki artýk pek yapcak bir þey kalmadý..Meclisede yine gircekler,Cumhurbaþkanlýðýna istediklerini (ülke için hayýrlý olaný deðil) çýkartýcaklar..
![]()
Hayir Olmamali Daha Erken En ÝyÝ Aday Abdullah GÜl
vataný milyeti avrupaya peþkeþ çekiyorlar bide ne hatlerine cumurbaþkaný olmak
atatürkün mekaný bukadar uçuzzmuu ya.
allah vatanýmýzý ve milletimizi böyle kan emicilerden korusun
iiide türk silahlý kuvvetleri var
onlarda olmasa vayy halimizeee.
zamanýnda atalarýmýz savaþýþmýþ almýþþ orada kan var kardeþþþ 1 sürü insanýn kanývar 5 kuruþa peþkeþþ çekilemezz yapancý alacana türk oðlu türk olsýn 5 kuruþ azzzz versin parayý ne olurkii hiç1 þey olmazzz
ama 1 taraflara yalakalýk olacakyaaa
anlamadýlar hala avrupa kabuledrmi diye düþünüyorlar bu vatan onlarý kabul edermi hiç soruyorlarmý acaba.......................
ak partiden biri olursa haaa erdoðan olmuþþ ha baþkasý
sonuçta hepsi deðiþtik bizz demedimi
erdoðanda neçmettin erbakanýn yolundan gidiyor daha anlamadýnýzmýyaaa
ooooooo kardeþ sen baya geri kalmýþþsýnyaaa
çifçiye lan diye þehide kelle diyen
apoya sayýn diyen 1 partinin hiç 1 "elananýndan"
hayýr gelmezzzznono:
badprv:
nono:
![]()
Kesinlikle Cumhurbaşkanı olmamalı.
zaten darbeler bu memleketin yýllarýný alýp götürmedi mi arkadaþým ??siyasete asker deðil siyasiler müdahale etmelidir ya da halk askerin görevi vataný düþmana karþý korumak ve savunmaktýr
ben 23 yaşındayım baba banada gemi lasana
adı genesis 1 olsun
erdoğanın oğluna bu lafff
bide kendiniş maliye bakanı zan eden unakıtana
"başbakan olacak o kelleye"
insanına değervermeyen 1 başbakan önce insan olamazzz sonrada insanlığın hakkını veremzzz ve insanca ölemzzz
ecevit gibi olamazzz asla
Hayýr olmamalý
olmalý diyen arkadaþlara bir sorum var cebren ve hile ile bi takým insanlarý ezerek basa gelen bi hukumet 70 trilonluk vergi borcunu sumen altý eden bi hukumet her ulusa sesleniþte ekmege zam yapýlmadý diyen bi hukumeti nasýl savunabiliyosunuz þaþýyorum sizlere yuce rabbim akýl vermiþ ne olur dogru kullanýn
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri