Amarikan çýkarlýrýný öne alan; bu uðurda Büyük orta doðu projesi eþgüdüm baþkanlýðýný üstlenen bir kiþinin cumhurbaþkanlýðýna getirilmesi, T.C. için felaket olur. Baþbakanken bile ülkemizin onurunu ayaklar altýna almýþtýr...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
Amarikan çýkarlýrýný öne alan; bu uðurda Büyük orta doðu projesi eþgüdüm baþkanlýðýný üstlenen bir kiþinin cumhurbaþkanlýðýna getirilmesi, T.C. için felaket olur. Baþbakanken bile ülkemizin onurunu ayaklar altýna almýþtýr...
dostum kaç metrekare topragýmýz gittide böyle konusuyorsun kýbrýsý kastediyorsan suan toprak vermeden havalimanlarýnýn açýlmasý konusuluyor 80 yýldýr desteklediðiniz siyasetçiler nerdeydi.eger o politika olmasaydý kýbrýsý sürekli izalasyon altýnda bulacaktýk.Bence biraz insaf sýnýrlarý altýnda eleþtirelim.5sene önceki kýbrýsla suanki kýbrýsýn dünyadaki konumu birmi![]()
Konu Özgür Erge tarafýndan (03-04-2007 Saat 16:30 ) deðiþtirilmiþtir.
evet adaylýðýný koymalý
Bence olmamalý zaten yeteri kadar sivil halký payladý azýcýk dinlenip olgunlaþmalý kanahatindeyim .......................
tayyýp erdoðan cumhur baþkaný olmasýn
Tarantİno Sana Yakinda Bİ SÜprİzİm Olucak..Çok BeĞeneceĞİndem Çok Emİnİm...yazdiĞim Yazinin Neden Tamamini Kaldirdin..dÜzeltebİlİrdİn!.
Hayýr!
Tekrar yazýyorum, Ülkemizin kendilerine çoook ihtiyacý vardýr. Kesinlikle Cumhurbaþkaný olmamalýdýr!
Konu samyeli_07 tarafýndan (03-04-2007 Saat 18:08 ) deðiþtirilmiþtir.
TÜrkİyenİn 4. Hacker'indan Ne Gİbİ Bİ Hedİye Olabİlİr..ha..?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri