cogu kesim olmasın ve tayyip erdogana karsı .iyi ama neden 5 yıl önce ve su anki sonuclarda akp uzakara önde anlamadım
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
bencede olmamalý **************bi adam nasýl baþbakan olabilr ya arkadaþlar yemin ediyorum atatürkün kemikleri sýzlýyodur þimdii yattýgý yerdee
Konu Admin tarafýndan (02-04-2007 Saat 01:06 ) deðiþtirilmiþtir.
bence abdullah gul cumhurbaskaný olmalý erdoganda basbakan kalmalý.ama ben olsam herkesin çenesini kapamak için cumhurbaskaný olurdum...
Lütfen herkes fikirlerini yazarken kiþilik,kurum vs. gibi haklara saygý göstererek mesajlarýný yazsýn.
ArkadaŞlar Ankete Devam Ederken LÜtfen Meajlarimiza Dİkkat Delİm PolemİĞe Gİrmeyelİm. Anketİ LÜtfen Yarida Biraktirmayin. Burda Kavgaya Yer Yok. Hadİ Hayirli Anketler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Sayýn Erdoðan bence Cumhurbaþkaný olmamalýdýr.
Konu ileyn tarafýndan (02-04-2007 Saat 01:14 ) deðiþtirilmiþtir.
hayýr
ArkadaŞlar Herkes Fİkrİnİ SÖylÜyor Saygi Duyuyorum Ama GeÇmİŞİmİze BaktiĞimiz Zaman BugÜnle Kiyasla DiĞimizda GeÇmİŞİn Daha Karanlik OlduĞunu GÖrÜrÜz GerÇekten ÇaliŞkan Bİr BaŞbakan Hastanelerde Rehİn KaldiĞimizi Unutmayalim KardeŞİn KardeŞİ VurduĞugÜnlerİ O Karanlik GÜnlerİ Allah Bİdaha TÜrk Toplumuna YaŞatmasin Hepİnİze Saygilar
hayýr olmamalý akp,den birisi olacaðý kesin ancak bunun erdoðan olmamasý gerekli eðer olursa borsalar allak bullak olur ve ülke yeni bir krize sürüklenir temennim olmamasýndan yana???????????
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri