Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 5/26 ÝlkÝlk 123456789101112131415 ... SonSon
254 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

hayýr .. no ..nein

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

hayýr

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý oscarrr_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KESÝNLÝKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GÝBÝ BÝR BAÞBAKAN BULAMAYIZ eðer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardýr .... çünkü onlar ülkenin iyyiliðini istemeyen vatandaþlardýr
    evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluðuyuz..türkiyenin gelmiþ geçmiþ en iyi baþnakaný(!) k.bakmayýn üniversite mezunu ve atamamýz olmamýþ bir kiþi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaþým ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptýklarýna bý tarafsýz gözle bak ülke ne durumda? terorýste sayýn dýyen zamanýnda tarýkat lýderýnýn dýzýnýn dýbýnde baba oðul muhabbetý yaþayan cumhurýyete ve laýklýðe hakaretten ceza alan býrý kalkmýs bor hatadýr baþbakan olmus býrde cumhur baskaný olacak bu kadaranýda pes...þimdi sana soruyorum senmý býlýncsýzsýn ben mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluðuyuz..türkiyenin gelmiþ geçmiþ en iyi baþnakaný(!) k.bakmayýn üniversite mezunu ve atamamýz olmamýþ bir kiþi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaþým ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptýklarýna bý tarafsýz gözle bak ülke ne durumda? terorýste sayýn dýyen zamanýnda tarýkat lýderýnýn dýzýnýn dýbýnde baba oðul muhabbetý yaþayan cumhurýyete ve laýklýðe hakaretten ceza alan býrý kalkmýs bor hatadýr baþbakan olmus býrde cumhur baskaný olacak bu kadaranýda pes...þimdi sana soruyorum senmý býlýncsýzsýn ben mi?
    evet demiþtimya biz türk milleti olarak çok unutkanýz diye ne çabuk unuttuk eli kanlý katili getirip 5 yýldýzlý imralýda özel doktor kontrolünde bir çoðumuzundahi yiyemediði yemeklerle beslediðimizi idam kararýýný sümen altýnda tutanlarý hemen unuttuk kongerelerinde türk bayraðýný yerelere atýp yuhalayan þerefsizleri,ülkenin heryerinde olay çýkaran aldatýlmýþ ülkesini satmaya hazýr sözde bu ülke gençlerini vs.say say bitmez hep unuttuk geriye unutmadýðýmýz tek þey kaldý oda ders kitaplarýnda dahi olan bir þiiri okuyan kiþiye verilen siyasi bir ceza(cezayý veren hakim emekli olup anap tan millet vekili adayý 0lmuþtur)

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý oscarrr_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KESÝNLÝKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GÝBÝ BÝR BAÞBAKAN BULAMAYIZ eðer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardýr .... çünkü onlar ülkenin iyyiliðini istemeyen vatandaþlardýr
    çok haklýsýn aynen katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
    turkiye turklerindir
    atam izindeyiz
    ne mutlu turkum diyene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 hayýrrrrrrrr

kesinlikle öyle bir kimsenin cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorummmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cumhurbaþkaný demek Türkiye'nin dýþa açýlan vitrini ve halkýn yansýmasýdýr..Cumhurbaþkanlýðý kurumu ise tamamen laiktir ve öyle kalacaktýr..Tayyip Erdoðan'da bu özelliklerin bulunduðunu ve bizi temsil edebileceðini düþünmüyorum..Bence baþbakan bile olmamalý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hayýr olmamalý

hayýr olmamalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gönlüm olmasýndan yana ama olmamalý:45:

Sayfa 5/26 ÝlkÝlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri