hayýr .. no ..nein
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
hayýr .. no ..nein
hayýr
evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluðuyuz..türkiyenin gelmiþ geçmiþ en iyi baþnakaný(!) k.bakmayýn üniversite mezunu ve atamamýz olmamýþ bir kiþi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaþým ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptýklarýna bý tarafsýz gözle bak ülke ne durumda? terorýste sayýn dýyen zamanýnda tarýkat lýderýnýn dýzýnýn dýbýnde baba oðul muhabbetý yaþayan cumhurýyete ve laýklýðe hakaretten ceza alan býrý kalkmýs bor hatadýr baþbakan olmus býrde cumhur baskaný olacak bu kadaranýda pes...þimdi sana soruyorum senmý býlýncsýzsýn ben mi?
evet demiþtimya biz türk milleti olarak çok unutkanýz diye ne çabuk unuttuk eli kanlý katili getirip 5 yýldýzlý imralýda özel doktor kontrolünde bir çoðumuzundahi yiyemediði yemeklerle beslediðimizi idam kararýýný sümen altýnda tutanlarý hemen unuttuk kongerelerinde türk bayraðýný yerelere atýp yuhalayan þerefsizleri,ülkenin heryerinde olay çýkaran aldatýlmýþ ülkesini satmaya hazýr sözde bu ülke gençlerini vs.say say bitmez hep unuttuk geriye unutmadýðýmýz tek þey kaldý oda ders kitaplarýnda dahi olan bir þiiri okuyan kiþiye verilen siyasi bir ceza(cezayý veren hakim emekli olup anap tan millet vekili adayý 0lmuþtur)
ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
turkiye turklerindir
atam izindeyiz
ne mutlu turkum diyene
kesinlikle öyle bir kimsenin cumhurbaþkaný olmasýný istemiyorummmm
Cumhurbaþkaný demek Türkiye'nin dýþa açýlan vitrini ve halkýn yansýmasýdýr..Cumhurbaþkanlýðý kurumu ise tamamen laiktir ve öyle kalacaktýr..Tayyip Erdoðan'da bu özelliklerin bulunduðunu ve bizi temsil edebileceðini düþünmüyorum..Bence baþbakan bile olmamalý...
gönlüm olmasýndan yana ama olmamalý:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri