Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 4/26 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon
254 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

KESÝNLÝKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GÝBÝ BÝR BAÞBAKAN BULAMAYIZ eðer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardýr .... çünkü onlar ülkenin iyyiliðini istemeyen vatandaþlardýr
    evet bu hükümet kötü ben bilinçsiz miyim sorarým size?
    sizin bilinçten anladýðýnýz örneðin terör,ýrak gibi ve hem ekonomik hem de siyasal açýdan hükümetin beceriksizliðimidir? eðer sizin bilinç anlayýþýnýz beceriksizlikler üzerine kurulmuþ bir hükümeti ve sayýn baþbakanýmýzý desteklemek ise size söyleyecek bir söz dahi olamaz.
    asýl siz gözlerinizi açýn da Türkiye'nin bu günkü kötüye gidiþini görün.
    ülkenin iyiliðini isteme mevzusuna gelince asla benim kadar vatancý ve milletçi olamazsýnýz. insanlar hakkýnda fikir belirtirken lütfen sözlerinizi dikkat ile seçiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence kesinlikle hayır başbakanlığı beceremedi onun nesine cumhurbaşkanlığı akp teşkilatından hiç biri hak etmiyor haksız oldukları halde kendilerini haklı gösterme, halkı kücümseme, cumhurbaşkanına laf atan, orduya laf atan, halkın değerlerine kıymet vermeyen bir yönetim olurmu? Halkımızın durumu malum işsizlik, yoksulluk, açlık her geçen günde daha kötüye gidiyor bence bir teröriste sayın denilmesi bile siyasi yatırımdir bir kesim vadandaşlarımızın desteğini almak için bilincli söylenmiştir. Halkımızın halen onları yönetimde görmek istediğini düşünüyorlarsa, Tayip Erdoğanı 'da cumhurbaşkanı olarak seçeceklerini düşünüyorlarsa süreyi uzatıp seçimi halka bıraksınlar. Arkadaşların yorumlarını okudum ve ben bu kanıya vardımki genelimiz aynı şeyi düşünüyoruz Tayip Erdoğan Cumgurbaşkanı olmamalı AKP 'de iktidarda olmamalı ülkemizi, bayrağımızı, milletimizi seven tüm arkadaşlara özellikle bu uğurda can veren mehmetciklerimize saygılar sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Olmamalı, asla!

Ne Erdoğan'ın, ne de onun zihniyetinde birinin Cumhurbaşkanı olmasına kesinlikle karşıyım.

Kamuoyu araştırmalarında hala oyları nasıl % 20 çıkıyor hiç anlamıyorum. Ha şu var; adamlar her gün varoşlarda kömüründen gıdasına, nakit parasına kadar her şeyi dağıtıyorlar. Kimin parasını kime dağıtıyorlarsa... Oyunu bir tencereye satanlar olduğu sürece memleketimin hali ne olur bilmiyorum.

O yüzden, 14 Nisan da Ankara'ki mitinge katılacağım.

Saygılarımla,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence olmasýn yeter artýk yený kanlazým bu mýllete

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bencede olmasýn. Ulke herkese satýldý farkýndaysanýz tum herþeyimiz yabancýlarýn eline geçti malesef. tmsf diye bir þey cýktý kimi gönlü isterse satýyor.Her yer özelleþtirildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drvet06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Olmamalý, asla!

Ne Erdoðan'ýn, ne de onun zihniyetinde birinin Cumhurbaþkaný olmasýna kesinlikle karþýyým.

Kamuoyu araþtýrmalarýnda hala oylarý nasýl % 20 çýkýyor hiç anlamýyorum. Ha þu var; adamlar her gün varoþlarda kömüründen gýdasýna, nakit parasýna kadar her þeyi daðýtýyorlar. Kimin parasýný kime daðýtýyorlarsa... Oyunu bir tencereye satanlar olduðu sürece memleketimin hali ne olur bilmiyorum.

O yüzden, 14 Nisan da Ankara'ki mitinge katýlacaðým.

Saygýlarýmla,
    forumun yaptýgý ankete görede olmasýn diyenler :% 68 cogunlukta burada hem yorum hemde anket sonuclarý gercek . ben medyaya inanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr...kesinlikle hayýr....tarikatlarýn önünde diz çökmüþ biri cumhurbaþkaný olmamalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Belediye baþkaný bile olmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence kesinlikle CUMHURUN baþý olmalý Tayyib beyin her icrartý hoþumuza gitmeyebilir bu ülkede deðil dünyanýn hiç bir yerinde halkýn 100 de 100 ünün oyunu almýþ birinin bile btün içraatlarý halkýn tamamý tarfýndan beðenilmeye bilir
    ki bizim ülkemizin çok farklý durumlarý söz konusu Büyük Ortadoðu Projesinden haberi olmayan varmý içinde bulunduðumuz dönem Kuran da da bahsi geçen büyük!!! israil devletinin kurulma sýnýn yaklaþtýðý dönemlerdir
    yine Kuran da da bahsedildiði gibi bu devlet kurulacak týr ve ALLAH ýn izni ile bir daha kurulamamak üzre yerle bir olacaktýr bu dönem den en az zararla kurtulmamýz gerekmektedir Bunu da bu emelin farkýnda olan bir MÜSLÜMAN liderin bertaraf edeceðini düþünüyorum. Baksanýza hürriyet gazetesinin daðýtmýþ olduðu bir oyunda türkiyemizin doðusu bize ait deðil. Bunu kim yaptý büyük!!! israil devletini kurma emilnde ki güçler. Önce Afganistan sonra Irak þimdi Ýran Suriye en son TÜRKÝYE Afganistanýn içine düþürüldüðü duruma sokulmak istenmektedir ve buna teþebbüs edeceklerdir de. Neyse ALLAH hepimizi bu derin uykudan uyandýrsýn.
    Küresel ýsýnmaya raðmen hala uyuyanlar var evet.

O bahsettiðiniz israil devletinin kurulmasý için zaten Erdoðaný baþýmýza getirdiler, daha doðrusu bela ettiler ya.

Sonra Erdoðan için Müslüman lider diyorsunuz. Müslüman mý ancak Allah bilir de, ben onda müslümanlýðýn iþaretlerini göremiyorum. Müslüman adam dürüst olur, yalan söylemez, riya etmez, hýrsýzlýk yapmaz, hele devletin yetimin parasýný ona buna peþkeþ çekmez.

Neyse hep birlikte bekleyip göreceðiz, olursa olacaklarý.

Saygýlarýmla,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence hayýr olmamalý

Sayfa 4/26 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri