Allah Korusun onun olmasýný istemiyorum. müslümanlýðýn partisi olmaz.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
Allah Korusun onun olmasýný istemiyorum. müslümanlýðýn partisi olmaz.
caný isterse olsun..
yasal bir engeli yok ki..
birileri istemiyor diye aday olmasýna engel yok
hem bu yasalarla belirlenmiþ süreler içinde, yasalarýn ve anayasanýn öngördüðü þekilde yapýlacak olan bir seçim..
daha önceki seçimler nasýl olmuþsa buda böle olacak bu kadar basit.
kimse korkmasýn. erdoðan, baykaldan daha demokrat ve cumhuriyetçi
ama gönlüm olmamasýndan yana, çünkü baþbakanlýkta daha verimli olur düþüncesindeyim.
ama,
ankete olsun oyu kullandým.
son söz;
Çin atasözü: Köpekler istiyor diye atlar ölmez..
bencede olmamalý baþbakan oldu görüyoruz halimizi cumhurbaþkaný olursa kesin batarýz
kararsýzým ama kesinlikle aday olacak
baþbakanken bu milletin anasýndan emdiði süt burnundan geldi .birde cumhur baþkaný olursa .......... yorumunu okuyan arkadaþlara býrakýyorum
olmamasý lazým arkadaslar hakkýmýzda en hayýrlýsý budur.ýnsalah tayyýp erdoganýn yerýne mýlletýn ve ulkenýn yararýna hayýrlý olacak býr cumhurbasakaný gelmesý hepýmýz ýcýn dahaýyý olacaganý ýnanýyorum
Maalesef biz Millet olarak elimizdeki deðerleri çok çabuk harcýyoruz.Kýrk yýllýk siyasiler bu memlekete ne verdiler? Yoksulluk ve açlýk nerelerden geliyor ,bunlarýn muhasebesini iyi yapalým. Ýstikrarýmýzý bozmak isteyenlerin oyununa gelmeyelim. Türkiyede her ekonomik kriz yaþandýðýnda bizler dahada fakirleþiyoruz ama baþkalarý daha da zengin oluyor.Siyaset uðruna Ülkemizi harcamayalým. Baþbakan olarak bu ülkeye hizmet eden Tayyip Erdoðan isterse pekala Cumhurbaþkaný olabilir.
hayýr kesimlikle olmamali bu büyük hata olur türkiye için biraz oteriter olun arkadaþlar...
atatürk böylemi emenet etti bu ülkeyi sizlere karar sizin sonunda yine biz çok üzüleceðiz ....
bence tayyýp cumhurbaþkaný olmasýn cünkü baþbakan olduðu zamandaki türkiyenin hali ortada bide cumhurbaþkaný olursa vay halimize
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri