kesinlikle hayýr hatta bir an önce baþbakanlýðýda býrakýp yan gelip yatma zamaný çoktan gelmiþtir onun baþbakanlýðýndan bu ülke ne fayda gördü ki þimdi cumhurbaþkaný olacak unutulmasýn ki bir zamanlar yargýlanýyordu þimdi ülkeyi yönetiyor...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
kesinlikle hayýr hatta bir an önce baþbakanlýðýda býrakýp yan gelip yatma zamaný çoktan gelmiþtir onun baþbakanlýðýndan bu ülke ne fayda gördü ki þimdi cumhurbaþkaný olacak unutulmasýn ki bir zamanlar yargýlanýyordu þimdi ülkeyi yönetiyor...
çünkü türkiyeye hiç fayda saglamadý basit örnek eskiden elektirik faturasý
iki ayda 20 30 tl þimdi ayada 40 50 tl sayacak çok var neyse görecez bakalým
kesinlikle olmamalý. daha fazla karanlýða gömülemeyiz. lütfen duyarlý olalým arkadaþlar... çünkü köyleler þu an çok memnun yok tarla parasý yok mazot parasý daðýtýyor, baðkurluya bile yeþil kart veriyor diye ama unutmayalým ki daha iki gün önce yine borçlandýk ve nedeni ne biliyor musunuz dýþ borç ödemek için !!!
hayýr olmamalý çünkü türkiyeyi ileriye götürsün diye baþbakan seçtik þimdi cumhur baþkaný olup kaçmasýn.
arkadaslar olmalý yada olmamalý gerçekten yanlýþ düþüncereri paylaþýyoruz biz bu ülkenin çocuklarý biz bu ülke için kanýmýzýn son damlasýna kadar vermeye razý býz bu ulkeyý cok ama cok sevýyorsak bi nedeni olmalý buyuk liderlere ihtiyacýmýz var uzun zamandýr ninnilerle uyutulan turkiye olmaktan son yýllarda atak hareket var bunu inkar etmenin kýmseye faydasý ve kazancý olmayacaktýr saygýlar tayyip beyi basbakan olarak görmeye alýþtýk ve öle devam etmesini istiyorum
benim kanatim olmamalý nedeni þu güzelim türkiyem parsel parsel satýlýyor bu sefer topdan satýþ olur geldiginde ekonomidurumunu herkes biliyor keþke ekonomi vara öyle olaydýda þimdiki durumlara düþmezdik nerde eski siyasetciler gelen hep gideni aratýr derler ya iþte bu o enfilasyon tavan dada olsa cebimizde tl vardý ama þimdi ytl yok zaten bütün mesele nedir tl,nin ytl .olmasý enbüyük develasyon buydu kardeþler syýn baþbakan da bunu biliyor ama ne yapalým benim halkým secti ise ceremesinide cekecegiz hayýrlýsý olsun gelecek dönem degiþir inþallah esnafarkadaþlarýn hali periþan biride ben isem çümki esnaflýgýn içinde oldugum için biliyorum kimin zordurumda oldugunu memur aybaþýný zor getiriyor adamlar kredi maduru bunden önceki dönemlerde kredi almak kredi kartý almak sorundu adamlar þimsi sokak sokak ev ev dükkandükkan gezi yorlar bunedir kardeþler türkiye kaosa sürükleniyor bankalar büyük bir tefeci sektörü paralarýn hepsi bankalarda dönüyor hiç kimse nakit ödeme yapaz oldu heþey kredi kartý ve kýredi oldu yok babam yok olmasýn ben daha çok ýzdýrap çekmek istemiyorumm kalsýn kusurabakmayýn biraz uzattým tþk ederim herkese allah sabýrversin bu millete de biran önce biter bu ýzdýraplarýmýz
11.tane.askerimizin.kafasýna.çuval.gecýrdýler.kýlý.kýpýrdamadý.askerýye.yatma.yerý.degýl..degen.ulkede.satmadý.sey.kalmadý..yarýn.baskanlýk.sýstemýne.gecerse.camýleride.satar.emeklý.oluncada.amerikada yaþar.sýkýysa.dokunulmazlýklarý.kaldýrýn.o zaman.çýkýn.halkýn.karsýsýna...boyle.býrý.cankayaya.cýkamaz.akp.hýc.kýmse.layýk.degýl.bence
LÜTFEN ÖNCE CUMHURÝYET Öncelikle her türlü siyasi görüþ ve fikre saygýmýz oldugunu ve cumhuriyetin bunu gerektirdigini belirterek baþlamak isterim.benim düþüncemdeki kiþiler iktidar degilse kim olursa olsun öcü kaka deme hakkýmýz yok.öyleyse insan kendi düþünce ve cumhuriyetciligini topluma iyi anlatamamýþ ve toplumun yanýlmasýna sebeb oldugu icin ilk önce kendini hesaba cekecek sonrada halký suclayacak.demek ki halk siyasetci ve sözde cumhuriyetcilerden akýllý sen cumhuriyet adýna þu adýna bu adýna götür. millet enayi yerine koy koymuþ oldugun oyun kurallarýnýn altýnda kaldýnmýda bagýr.yazýk cok yazýk cumhuriyetimiz bu keþmekeþe laikmi neden her fikirden insan önce vataným bayragým demiyorda kendinin en akýllý ve dogru oldugunu sanýyor?????eger bir anayasa ve anayasal meclisle yönetiliyorsak baþka bir iradenin müdalesinin inandýgýmýz dedelerimizin kan dökerek bize emanet ettigi cumhuriyeti hice saymýþ olmayýzmý cumhuriyet ve milliyetcilik bayrak sevgisi hic bir kurum ve þahsýn kendi malý degil bunu böyle sanalar yanýldýlar ve hep yanýlacaklar cumhuriyet vatan bayrak onun üzerinde yaþayýp onu seven herkesin.cumhurbaþkanýda halktan bir kiþide böyle düþünmedikce biz halk olarak cumhuriyete alýþamamýþ hala padiþahlýgý paþalýgý asmayý kesmeyi özliyen bir halk görüntüsünden kurtulamýyacagýz demektir.cumhur baþkanlýgý secimide meclisin iradesindedir dileyen aday olur onlarda secer secmez bilemeyiz.onlarda bu vatanýn evladý biz onlara güvendik yetki verdik anayasa ve cumhuriyet ne diyorsa o HER FÝKRE SAYGILARLA SEVGÝLERLE
arkadaþlar ben tayip erdoganýn sivil hayatta ne iþ yaptýgýný bilmiyorum bence siyaseti fazla bilmiyor o eskiden ne iþi yapýyorsa eski iþine dönsün bu iþi bilenlere býraksýn kaolay degil koca memleketi yönetmek özal gibi birisi lazým bence miilet yoklugu krizi unutsun artýk refah bir toplum olalým artým
bence hapisaneye düşen kimselerin iyi halleri bulunmaması lazım neden girdiki hapisaneye ondan sonrada başbakan
enterasan bişey bence
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri