Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 16/26 ÝlkÝlk ... 678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
254 sonuçtan 151 ile 160 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bakýn bir gerçek var,akpiktidara geldikten sonra ne yaptý etti kýlýfýna uydurdu siyasi yasaklý olan tayyip erdoðan'ý baþbakan yapýverdi.Þuanki durumu farkedemeyen yoktur.Türkiye akp iktidarý öncesinde 2 kere ciddi kriz gördü hiç bu kadar kötü duruma düþmemiþti.Esnaf ve çalýþanlar zor durumda,hergeçen gün dahada zorlanýyor.Türkiye yavaþ yavaþ satýlýyor,AKP'li içinde ise her geçen gün zenginleþme ve büyüme var.Ýþ bu durumda iken böyle oluyorsa birde Cumhurbaþkanlýðýnýda eline alýrlarsa artýk engel diye birþey kalmayacak.Ýstedikleri gibi kanun çýkartýp istediklerini yapacaklar.Devlet elden gidiyor.Duyarlý olalým akýllý kararlar verelim.Sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu adamlar ne yapsa iyi ALLAH aþkýnaadam arkadaþlarýn dediði gibi sayýn kelle veya oðlu fatihin yaptýklarý veya hoca efendilerinin dediði gibi kanlý mý olaçak kansýz mý misalleri yargýya yapýlanlar askerle uðraþmalar ünüversitelerle çatýþmalarý köylüye ananý getirler son olarak kanal türkte anlatýlanlar azerbeycan da yaþananlar seçimler yaklaþtýkça ortaya çýkaçak nice gerçekler birde iyi yaptýklarý övenlere soruyorum yaptýklarýný birer birer sýlasýnlar kaç þey yazabileçekler hep söylüyorum yine hocalarýnýn dediðini tekrarlamadan geçemiyeçeðim bizim ona giydidiðimiz gömlek bu gömlek deðil bencede ya gömlek ya içindeki farklý hele hele birde siyaseten böyle yapýyor denmesi ne kadar kötü çünkü zamanýnda onlar baþka siyasileri nasýl andýklarýný yazmaya utanýyorum bu yüzde HAYIR diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr olmamalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cumhurbaþkaný demek Türkiye'nin dýþa açýlan vitrini ve halkýn yansýmasýdýr..Cumhurbaþkanlýðý kurumu ise tamamen laiktir ve öyle kalacaktýr..Tayyip Erdoðan'da bu özelliklerin bulunduðunu ve bizi temsil edebileceðini düþünmüyorum..Bence baþbakan bile olmamalý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hayýr olmamalý

Alýntý oscarrr_18 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KESÝNLÝKLE OLMASIN ÇÜNKÜ ONUN GÝBÝ BÝR BAÞBAKAN BULAMAYIZ eðer bu hükümete kötü diyenler varsa onlar blinçsiz insanlardýr .... çünkü onlar ülkenin iyyiliðini istemeyen vatandaþlardýr
    hayýr olmamalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Dinlemeyen arkadaþlar dinlesin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayir.......?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle olmamasý gerekiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet olmalý refah kavuþmak istiyorsanýz

Sayfa 16/26 ÝlkÝlk ... 678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri