Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 19/26 ÝlkÝlk ... 91011121314151617181920212223242526 SonSon
254 sonuçtan 181 ile 190 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr olmasýn diyorum olursa kimse onun yerini tutamaz baþbakan onemlidir ve baþbakanlýk ta ondan baþka hiç kimse yurutemez diyorum bence baþ bakan kalsýn ki turkiyeyin borcunu kapatsýn baþkalarýna devr etmesin benim fikrim baþ bakan olsun diyorum cumhurbaþkaný olmasýnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý besterkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kesinlikle olmamalý.bu vataný kurtarýp ezan sesinin sürmesini saðlayanlarýn kemikleri sýzlamasýn.

peki ..sayýn baþbakan o kelimeleri sarfetmeseydi , cumhurbaþkaný olmalý mýydý ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede olmamalý rahmetlik özal cuhurbaþkaný olunca anap bitti þimdi sýra AKP de eðer cumhurbaþkaný olursa akp de biter diye düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý baygin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu senin hüsnü kuruntun. diðer baþbakan bozuntularýný da gördük milletin anasýný aðlattýlar. allah tayyibi baþýmýzdan eksik et mesin.
    bey kardeþim çok seviyorsan senin sorunun.git seçimlerde bi daha onun partisine oy ver.banane......ben sadece fikrimi söyledim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood

ASLA ve asla böyle bir þeyi kabul etmem mümkün deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hakkýnda onlarca dosya olan biri nasýlolurda o makama gelir önce herþey ellerindeyken dokunulmazlýgý kaldýrýp aklansýn sonra yoksa kaos yaþanýr ülkede bu memlekete yazýktýr herkes iyi düþünmeli bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en iyi ona yakýþýr bügüne kadar neden böyle anketler çýkmadý demekki bu ülkede kimse iyi þeyleri hazmedemiyor þürekli vurgun lazýmmýþ erdoðan istemiyor diye istenmiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cumhurbaþkanlýgý gibi bir makama talip olacak kiþinin üzerinde hiç þaibe olmamasý lazýmdýr ayrýca tüccar olmamasý gerekir hem cumhurbaþkanlýðý hem ticaret pek ahlaki omaz kanaatindeyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haberlerde izlediğimde şöyle diyordu :başka birisi AKP den cumhurbaşkanı olacak 3 yıl görev yaptıktan sonra istifa edecek sonra TAYYİP cumhurbaşkanı olacak ve onun yerine de ABDULLAH GÜL geçecek başbakan olarak böylece AKP 10 yıl süre ile cumhurbaşkanlığını elinde tutacak bence bu formülü uygulayacak AKP VE DE GAYET MANTIKLI BİR FORMÜL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Atatürk fikir ve düþüncesine uygun bir cumhurbaþkaný adayý bulunmaladýr. Dünyanýn bu günlerine bakarak buna çok ihtiyacýmýz olduðu görülüyor

Sayfa 19/26 ÝlkÝlk ... 91011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri