Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 26/26 ÝlkÝlk ... 1617181920212223242526
254 sonuçtan 251 ile 254 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mitobey Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TÜrkÝyenÝn 4. Hacker'indan Ne GÝbÝ BÝ HedÝye OlabÝlÝr..ha..?
    Sen kaþýndýn arkadaþým...birde tehdit haa...defol çakal...beni kötü kötü konuþturuyorsun...süreresiz banlandýn...istiyorsan ip lerimi vereyim...adresimi bile verebilirim...sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun...istediðin yerde istediðin zaman karþýlaþmaya hazýrým...saklý tutuðum hakkýmý kullanýyorum sana güle güle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sen kaþýndýn arkadaþým...birde tehdit haa...defol çakal...beni kötü kötü konuþturuyorsun...süreresiz banlandýn...istiyorsan ip lerimi vereyim...adresimi bile verebilirim...sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun...istediðin yerde istediðin zaman karþýlaþmaya hazýrým...saklý tutuðum hakkýmý kullanýyorum sana güle güle...
    birde 4. hackerim diyor hacker olan adam kendini aleni buradn beyan etmez demekki saf bir kalbi varmýþ saf!!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Benimde size olacak...ama þu an için bu hakkýmý saklý tutuyorum...ve ne yapacaðýmýza sizler deðil bizler karar veririz...söyleyiniz neymiþ bu sürpriz...
    bende sizin kadar sabýr yok malesef

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Toplum olarak tartışmayı,bizden farklı düşünene saygı duymayı,herzaman eleştirdiğimiz mecliste nasıl kavga eder koskoca adamlar dediğimiz ve bir anket konusunda dahi tartışmayı beceremediğimiz için..!

KONU KAPANMIŞTIR

Sayfa 26/26 ÝlkÝlk ... 1617181920212223242526

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri