Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
bence kesinlikle CUMHURUN baþý olmalý Tayyib beyin her icrartý hoþumuza gitmeyebilir bu ülkede deðil dünyanýn hiç bir yerinde halkýn 100 de 100 ünün oyunu almýþ birinin bile btün içraatlarý halkýn tamamý tarfýndan beðenilmeye bilir
ki bizim ülkemizin çok farklý durumlarý söz konusu Büyük Ortadoðu Projesinden haberi olmayan varmý içinde bulunduðumuz dönem Kuran da da bahsi geçen büyük!!! israil devletinin kurulma sýnýn yaklaþtýðý dönemlerdir
yine Kuran da da bahsedildiði gibi bu devlet kurulacak týr ve ALLAH ýn izni ile bir daha kurulamamak üzre yerle bir olacaktýr bu dönem den en az zararla kurtulmamýz gerekmektedir Bunu da bu emelin farkýnda olan bir MÜSLÜMAN liderin bertaraf edeceðini düþünüyorum. Baksanýza hürriyet gazetesinin daðýtmýþ olduðu bir oyunda türkiyemizin doðusu bize ait deðil. Bunu kim yaptý büyük!!! israil devletini kurma emilnde ki güçler. Önce Afganistan sonra Irak þimdi Ýran Suriye en son TÜRKÝYE Afganistanýn içine düþürüldüðü duruma sokulmak istenmektedir ve buna teþebbüs edeceklerdir de. Neyse ALLAH hepimizi bu derin uykudan uyandýrsýn.
Küresel ýsýnmaya raðmen hala uyuyanlar var evet.

O bahsettiðiniz israil devletinin kurulmasý için zaten Erdoðaný baþýmýza getirdiler, daha doðrusu bela ettiler ya.

Sonra Erdoðan için Müslüman lider diyorsunuz. Müslüman mý ancak Allah bilir de, ben onda müslümanlýðýn iþaretlerini göremiyorum. Müslüman adam dürüst olur, yalan söylemez, riya etmez, hýrsýzlýk yapmaz, hele devletin yetimin parasýný ona buna peþkeþ çekmez.

Neyse hep birlikte bekleyip göreceðiz, olursa olacaklarý.

Saygýlarýmla,