benim kanatim olmamalý nedeni þu güzelim türkiyem parsel parsel satýlýyor bu sefer topdan satýþ olur geldiginde ekonomidurumunu herkes biliyor keþke ekonomi vara öyle olaydýda þimdiki durumlara düþmezdik nerde eski siyasetciler gelen hep gideni aratýr derler ya iþte bu o enfilasyon tavan dada olsa cebimizde tl vardý ama þimdi ytl yok zaten bütün mesele nedir tl,nin ytl .olmasý enbüyük develasyon buydu kardeþler syýn baþbakan da bunu biliyor ama ne yapalým benim halkým secti ise ceremesinide cekecegiz hayýrlýsý olsun gelecek dönem degiþir inþallah esnafarkadaþlarýn hali periþan biride ben isem çümki esnaflýgýn içinde oldugum için biliyorum kimin zordurumda oldugunu memur aybaþýný zor getiriyor adamlar kredi maduru bunden önceki dönemlerde kredi almak kredi kartý almak sorundu adamlar þimsi sokak sokak ev ev dükkandükkan gezi yorlar bunedir kardeþler türkiye kaosa sürükleniyor bankalar büyük bir tefeci sektörü paralarýn hepsi bankalarda dönüyor hiç kimse nakit ödeme yapaz oldu heþey kredi kartý ve kýredi oldu yok babam yok olmasýn ben daha çok ýzdýrap çekmek istemiyorumm kalsýn kusurabakmayýn biraz uzattým tþk ederim herkese allah sabýrversin bu millete de biran önce biter bu ýzdýraplarýmýz