Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý-

Katýlýmcý sayýsý
326. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

98 30.06%
  • Hayýr

216 66.26%
  • Kararsýz

12 3.68%
Sayfa 15/26 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
254 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Tayyip Erdoðan Sizce Cumhurbaþkaný olmalýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýr nedeni ise bütün ülkenin aðzýndan ortak çýkan bir yanýt:keþke baþbakan yapmasaydýk.olduda bütün ülkeyi batýrdý.þimdi cumhurbaþkaný olursa ülke komple bir kaosa sürüklenir...
    arkadaþým ülkenin neresini batýrdý yanlýþ yanlýþ konuþmayalým adam sýfýrdan bir memleket aldý neredeyse,þimdi ise açýlýþtan açýlýþa koþuyo batýrdý ise bu açýlýþlar ve müesseseler nasýl kuruluyo, cumhuriyet tarihi rekorlerý kýrdý. Sen neden bahsediyorsun nankörlük yapmayalým gözlerinizi açýn.Ayrýca bende olmasýný istemiyorum daha baþbakan olarak yapacak çok þeyi olduðuna inanýyorum saygýlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence tayyýp erdogan cumhurbaskaný olmamalýdýr.Aktif siyasete devam etmelýdýr cumhurbaskanlýgý daha pasýf býr gorevdir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence olmamali.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben hayýr dedim ülke batakta zate cumhurbaþkaný olursa anca türkiye cumhuriyeti çöker.. aman millete uzak alahýna yakýn olsun.. hayýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý altan35 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þu andaki cumhurbaþkanýnýn beni ve benim gibi düþünenleri temsil etmediði gibi mi?
    Bencede cumhurbaþkaný olmamalý çünkü gereksiz bir gerilim ortaya çýkacak,

herzaman gerilim istemediðini söylüyordu o yüzden olmasýn.

Hem ona daha ihtiyacýmýz var,bizi IMF denen illetten kurtardýya

(borçlarýmýz tamamen silinmesede tek seferde silinebilecek duruma geldi) boþverin gerisini
    arkadasim bizi imf denmi kurtardi bunlar? nasil kurtardilar bir aciklarmisin tamamen amerikan usagi haline geldik demen lazimdi bence unutma tayyibin butun serveti ve cocuklari amerikada senin bu dedigine herhalde kargalar bile guler sadece bir sunnettten servet edinmis bir basbakanimiz var ne mutlu bizlere elalem sunnet yapar milyon dolarlar kazanir biz sunnet yapariz masraflari bile karsilayamayiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

unutmayalimki turkiyeyi ne hallere getirdiler eski hukumetler.
    bu iktidara basa geldiginde batmis bir ekonomi, batmis bir devlet teslim elde ettiler.
    gecmisde kimler vatan ve millet icin calisti? soyleyin bana,nankor olmayalim lutfen.
    bu insanlarin tek sucu musluman ve durust olmak.
    buda inancsiz olan kisima ters geliyor.
    AKP basa geleli her sey rayina oturmaya basladi, is dunyasinda herkes memnun.
    gecmisimizi unutmayalim yoksa aksi takdirde her seyimizi kaybetmis oluruz.
    osmanli neden yuz yillarca ayakka kalabildi? ve neden yikildi?
    osmanli ne zaman dine sarildi ve sahip cikti o zaman gucunu gosterdi
    ama ne zaman inanc zayifladi ve nefsine kapildi, imparatorluk elden gitti.
    Canakkalede yuz binlerce sehit verdik, allah adina savasan muslumanlar oradaydi, ve canlarini bu millet icin verdiler.
    bu gun halimize vakalim, dun savastan saklanip bugunde bu ulkeye sahip cikiyorlar , neredeydiniz, ama bunuda unutmayalimki Ataturkun, cumhurriyetin arkasina saklanipta siyaset yapmayalim.
    Ataturk bugun kabrinden kalkip gelse ve su halinizi gorse, acimadan cok kisi yok eder.
    magalesef cok nankor bir toplumuz, ne zaman az bi karnimiz doysa, gecmisi cabuk unuturuz.
    insanlarimiz (bizler) duzelmedikce her zaman huzurzus icinde yasamayi hak ediyoruz.
    bana gore Tayyip bey basbakan kalmali (cunku bizlerin ona ve arkadaslarina cok ihtiyacimiz var), ve sayin Arinc da cumhur baskani olmali.
    hakkinizi hellal edin birilerini uzmussem.
    saygilarimla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=deliboran;145240]Bence tayyýp erdogan cumhurbaskaný olmamalýdýr.Aktif siyasete devam etmelýdýr cumhurbaskanlýgý daha pasýf býr gorevdir.

yapma be usta,
    550 milletvekilinin oyuyla kabul edilen biyasayý 11 kiþiye iptal ettiriyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lütfen herkes fikirlerini yazarken kiþilik,kurum vs. gibi haklara saygý göstererek kendi fikirlerini mesajýna yazsýn.

hakaret derecesinde yazýlan mesajlar silinecektir...
    Görmeyenler için tekrar alýntý yaptým.Ýlk mesaja 3 puto ile altýnýda cizerek bir yazý ekledik ama melesef üzülerek söylüyorum mesajlar artýk farklý yerlere girmeye baþladý.Kimsenin mesajýný silmek veya editlemek istemiyoruz.

Þeriatý laikliði bir tarafa býrakýn yapýlan icraatlarýn iyisi veya kötüsü ile deðerlendirmeye bakýn.Bu ülkede dine sahip çýkacak bir Diyanet Ýþleri Kurumu laikliðe sahip cýkacak Anayasa ve Kolluk Kuvvetlerimiz vardýr.Her iki kurumda gerektiðinde gerekeni yapar ve söylerler.

Lütfen son kez uyarmak istiyorum artýk tartýþma yaratacak cümleler kurmaktan kacýnalým.

Kolay Gelsin...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle olmasýn muhtar dahi olmasýnn

Sayfa 15/26 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri