Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýz
doğrusunu konuşmak gerekirse şu anda bütçe iyi durumda ama milleti sıktı bu ne yaptı kasayı doldurdu gelen ne ypacak kasayı boşaltacak sağa sola savuracak haliyle bu savurganlık bir kaç sene milletede yansıyacak gelene iş vercek gidene para verecek milletçe savurganlığı severizya
bence bununla 5 sene daha yola devam diyorum daha bunu çözemedim
kesinlikle hayýr hatta siyasetten bile uzaklaþtýrýlmalý
olmamalý.....olmamalýýý.....
tabii ki olmalý. kim olacak yani .
muhalefet bile yapmayý beceremeyen insanlar mý olacak.
kriz falan da olmayacak. ak parti bir dahaki seçimde de tek baþýna iktidar olacak.
bu ülkeyi þu anda hakedenler yönetiyor. ve ben de hakettiklerine inananlardaným... :45:
bence olmamalý olursa hata yapar
bence olmamalý.belediye baþkanlýgý ve baþbakanlýðý bile doðru düzgün becerememiþ birinin ülkenin baþý olarak cumhuriyeti temsil edemeyeceðine þüphelerim var.kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamýyor.
vatandaþýný tersleyen
çocuklara þeker daðýtma ile bu iþ
olmaz o kola turka satsýn.
kesinlikle olmamalý çünki bu ülke yönetecek baþka adam yok. alternatifi olmayan bir adam beðensenizde beðenmesenizde yine baþbakan o olacak bazý þeyleri görmek hemen olmuyor 5 sene içinde hortumlanan banka duydunuzmu 5 sene önce dolarýn hali nasýldý þimdi nasýl 5 sene önce kaç kiþi intahar etti devalüasyon dan bunlarý unutmayý unutmayýnki bu yönetici kadrosundan daha iyi yönetici kadrosu gelmez bu ülkeye. Daha önce yemiþler yemiþler heryeri boþaltmýþlar bunlarýn geri gelmesi elbetteki hemen olmuyor.
UNUTMAYIN GÜZEL GÜNLER GELECEK
arkadaþlar neyin tartýþmasýný yapýyoruz herþey açýk açýk ortada arkadaþýn belirtiði gibi cumhur baþkaný olursa sadece akpartinin cumhur baþkaný olur þunuda bahsetmeden geçemiyeceðim ben MUSTAFAKEMAL ATATÜRKÜN kurduðu TC vatandaþýyým ve kesinlikle cumhur baþkaný olmasýný istemiyorum aslýnda açýkca yazmak istemiyorum bazýlarýnýn zoruna gidebilr herkesin görüþüne saygým var
bence olmamalý..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri