REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Şu 1 Nisan Muhabbeti baytladı artık..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şu 1 Nisan Muhabbeti baytladı artık..

sabah birkaç kişi şaka yapmıştı.eyvallah iyi hoş.ama saat gecenin 11 i olmuş hala daha demode nisan 1 şakaları yapılıyo.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın yaw napmalı benim babam yaptı bi. Sabah dershane vardı uyandım dershaneden aradılar dershane yokmuş diye bende gittim geri yattım. Ama babam gelip 1 nisan deyince bende 1 nisan dedim ve başka kimse bana 1 nisan şakası yapmadı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla doğru dostum, 1.nisan sabahtan öğlene kadar olur ama artık abarttık walla, bence 1.Nisan bitsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 Nisanın bitmesine yaklaşık 55 dk var.. Daha çok yani daha şakalanabilirsiniz...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya acaba bu işi ilk çıkaran kim bilgisi olan var mı? neden 1 mart yada farklı bir gün değil ki..bilen varsa bizlerle paylaşırsa memnun olurum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya acaba bu işi ilk çıkaran kim bilgisi olan var mı? neden 1 mart yada farklı bir gün değil ki..bilen varsa bizlerle paylaşırsa memnun olurum..
    Valla bende bilmiyorum ama bilen varsa hakketten çok iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildiğim kadarıyla 443 senedir bu geyik dünyanın her yerinde var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

offf bayağıdır varmış Allah'tan hafta içi olmadı. Hocalara şakalarımız vardı her birine bir tane .. ama 443 sene çöpe atılcak kadar küçük bişey değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaslar bız bıze sakalasalım dedık yanı ne olmus bukadar kıozacak ne vark9ı yanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaslar bız bıze sakalasalım dedık yanı ne olmus bukadar kıozacak ne vark9ı yanı
    yok usta kimsenin kızdığı falan yok.ancak saat gece 11 den sonrada çok yavan ve gereksiz oluyo diye düşünüyorum ki serkan yılmaz'da yasakladı zaten konu açılmasını.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri