sabah birkaç kişi şaka yapmıştı.eyvallah iyi hoş.ama saat gecenin 11 i olmuş hala daha demode nisan 1 şakaları yapılıyo.:46:
sabah birkaç kişi şaka yapmıştı.eyvallah iyi hoş.ama saat gecenin 11 i olmuş hala daha demode nisan 1 şakaları yapılıyo.:46:
haklısın yaw napmalı benim babam yaptı bi. Sabah dershane vardı uyandım dershaneden aradılar dershane yokmuş diye bende gittim geri yattım. Ama babam gelip 1 nisan deyince bende 1 nisan dedim ve başka kimse bana 1 nisan şakası yapmadı...
walla doğru dostum, 1.nisan sabahtan öğlene kadar olur ama artık abarttık walla, bence 1.Nisan bitsin...
1 Nisanın bitmesine yaklaşık 55 dk var.. Daha çok yani daha şakalanabilirsiniz...
ya acaba bu işi ilk çıkaran kim bilgisi olan var mı? neden 1 mart yada farklı bir gün değil ki..bilen varsa bizlerle paylaşırsa memnun olurum..
bildiğim kadarıyla 443 senedir bu geyik dünyanın her yerinde var.
offf bayağıdır varmış Allah'tan hafta içi olmadı. Hocalara şakalarımız vardı her birine bir tane.. ama 443 sene çöpe atılcak kadar küçük bişey değil
ya arkadaslar bız bıze sakalasalım dedık yanı ne olmus bukadar kıozacak ne vark9ı yanı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri