Alman otomobil üreticisi BMW''nin orta sınıftaki temsilcisi 3 Serisi''nin Cabrio versiyonu, Cenevre Otomobil Fuarı''ndaki Avrupa tanıtımından kısa bir süre sonra Türkiye''de yollara çıkmaya hazırlanıyor.
Birçok üreticinin kullandığı katlanabilir metal tavan, dördüncü nesil 3 Serisi Cabrio ile ilk kez bir BMW modelinde kullanılmış oluyor. Mayıs ayından itibaren Türkiye pazarındaki yerini alacak olan araç, Sedan, Touring ve Coupe’den sonra yeni 3 Serisi ailesinin dördüncü gövde tipi olma özelliğini taşıyor.
Aracın üç parçadan oluşan hafif alaşımlı metalden üretilen tavanı tek bir tuşa basılarak 22 saniyede açılıyor. Uzaktan kumanda yardımıyla da devreye giren tavan sistemi araca binmeden veya park ettikten sonra da tavanın kontrol edilebilmesine olanak sağlıyor. 3 Serisi Cabrio''da şimdilik biri dizel olmak üzere toplam 5 farklı motor seçeneği bulunuyor.
Yer imleri