REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: LÜtfen Yardim Edİn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LÜtfen Yardim Edİn

:computer: ARKADAŞ LAR ŞUAN ELİM DE -YU MA TU -8600 CI VAR ÇALIRKEN AÇILIP KAPANIYOR VE DİSPİLEYDE ŞU YAZI ÇIKIYOR{5cdE} NEOL DUGUNU AN LAMADIM VE YENİ YAZILIM DA ATTIM OLMADI LÜT FEN YARDIM EDİN (

Advanced Mod

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:gift: arkadaşım yazılımda bir hata olduğundan açılıp kapanma yapar ona uygun olan yazılımı bulup atabilirsin ozman açılıp kapanma yapmaz iyi seyirler.aşağıdaki verecem yazılımı yükle
    Konu furkanay tarafından (14-01-2006 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginize teşekkür ederim utacım ama yine aynı size şöle anlatayım ekran da görütü gidip geliyo vediginiz puroramı da kulan dım olmadı yinede çok teşekkür ederim saolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş senın arıza yazılımla alkalı deyıl galiba sen onu ii bir elktronikçiye göstert fazla elekrik yemiş

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal3807 Nickli Üyeden Alıntı
    :computer: ARKADAŞ LAR ŞUAN ELİM DE -YU MA TU -8600 CI VAR ÇALIRKEN AÇILIP KAPANIYOR VE DİSPİLEYDE ŞU YAZI ÇIKIYOR{5cdE} NEOL DUGUNU AN LAMADIM VE YENİ YAZILIM DA ATTIM OLMADI LÜT FEN YARDIM EDİN (
    cihazın flaşı çökmek üzere arkadaşım bu cihazların genel arızasıdır bu teknik servise başvur flaş yeniden yazılması gerekiyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşım cihazda sorun var tamiriciliği iyi olan bir tamirciye ver tamir etsin besleme ile ilgili bir olay kolay gelsin saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol

ilginize teşekkür ederim utacım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri